تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 79 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام.
    من اصلا نمیتونم بفهمم دنبال چی هستید. نمیدونم اصلا معنای درست یک کلاس را متوجه شدید یا که خیر. من معنای ساده ای که برای کلاس برای خودم ساختم اینه که کلاس یه نوع دیتا تایپه که جزء دیتا تایپ های متعارف نیست. مثلا فرم خودش یه کلاسه که از کلاس اصلی فرم ارث بری میکنه و مثلا ما میائیم form1 را از دیتا تایپ FORM تعریف و نمونه سازی میکنیم. با این تفاسیر من نمیتونم معنای حرف شما رو متوجه شم. شاید دوستان با سوادتر اگر حاضر به کمک دیگران بودن میتونستن جواب شما را بدن. اونچه من در مورد کلاس میدونم ربطی به اونچه شما میگید نداره و اصلا من نمیدونم این کلاس شما چی هستش. اصولا کاربرها کاری به کلاس ها ندارند و این شما هستید که از کلاس ها استفاده میکنید. هیچ کاربری هیچ مقداری را به کلاس نمیده و این شما هستید که داده ها رو از کاربر میگیرید و بعدا به هر جایی میخواهید میفرستید. همونطورم که در جواب اولم هم عرض کردم شما باید فیلتر را در دریافت اطلاعات قرار بدید نه در ورود به کلاس
    خب من هم منظورم ورودی کلاس و کاربر کلاس هست نه برنامه برنامه ای در کار نیست فرض کنید کاربر در "برنامه" ویژوال استودیو کلاس من رو از یه لایبرری دریافت کرده و میخواد استفاده کنه این وسط هیچ برنامه ای در کار نیست و کاربر کاربر کلاس در ویژوال استودیو هست همین انقدر پیچیده نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    باز اومدم با سوال
    شرمنده معلم خواستم روو پا خودم واسم باور کن زیادم روش امتحان نمودم نشدببینید من یه تکست باکس پذاشتم برا ماشین حساب حالا میخوام بهش حالی کنم وقتی عدد اول زدم بعد هر عملگری که وارد میشه خودبه خو عدد اول ریخته شه به متغیر مثلا aو تکست باکس خالی شه برا عدد دوم
    به خدا خودمم نمیفهمم چی میگم
    ببین این ماشین حساب من یه تکست باکس با یه دکمه ثبت عدد اول(عدد بریزه متغیرر a)یه دکمه ثبت عدد 2(عدد بریزه متغیر b)
    بعد روو هر دکمه عملگر نوشتمy=(a*b)مثلا برا دکمه ضرب بعد برا دکمه مساوی نوشتمy رو مثلا بریز توو تکست باکس
    ببینید روش و دستورش رو بهم نگید
    فقط توو درک مسئله کمکم کنید
    البته هرجور شما صلاح میدونید بگید
    باور کنید هنگ کردم
    سلام
    بابا گير دادي به اين ماشين حساب ها!
    ايول كار خوبيه. بايد سمج باشي تا ياد بگيري. من نميدونم انگيزت از اين كاري كه توضيح دادي چيه ولي چون هدف آموزشه حتي اگر روشت غير معقول هم باشه اشكالي نداره چون بهر حال بايد توانائيت رو بالا ببري.
    ببين وقتي داري يه كدي مينويسي خيلي مهمه كه اين كد را داري براي چه رويدادي يا همون event اي مينويسي. هر كنترلي ( مثه دكمه يا تكست باكس ) يه سري ايونت واسه خودش داره كه براي ديدنشون كافيه اون كنترل را روي فرمت انتخاب كني و در بالاي پنجره پراپرتي كه سمت راست نمايش داده ميشه روي علامت رعد و برق!!!! كليك كني. اينطوري ليست همه اينوت هاي اون كنترل مياد و ميتوني ايونت مورد نظرت رو با دبل كليك ايجاد كني. ( براي ايجاد ايونت پيش فرض هر كنترل فقط كافيه روي خودت كنترل دبل كليك كني و نيازي نيست به اين قسمت بياي )
    بعد از اين مرحله نوبت به نوشتن كد ميرسه. تو كد نوشتن بايد خوب فكر كني و همه نياز هاي برنامت حتي اگر خيلي ساده هم باشه در نظر بگيري. مثلا برنامه بيچاره بايد بدونه اگر كاربر بجاي عدد، دو تا حرف را گذاشت و علامت ضرب را زد اون بيچاره چكار بايد بكنه. هر چقدر شما بتوني بهتر همه حالات ممكن رو در نظر بگيري برنامت بهتر و استوارتر ميشه. شما بايد اينطور فرض كني كه هميشه يك موجود ساديست هم كاربر برنامت هست كه همه تلاشش رو ميكنه تا برنامت هنگ كنه. شما بعنوان برنامه نويس بايد تلاش كني تا نذاري اون مخ برنامت رو بتركونه! ( اگر بخوام تخصصي بگم بايد بگم كه بايد همه استثنائات را بدرستي هندل كني )
    يك روش خوب و معقول هم بايد براي حل مساله ات در نظر بگيري. معقولترين روشي كه براي نوشتن يه ماشين حساب وجود داره رو ميتوني تو ماشين حساب ويندوزت ببيني. فكرش رو بكن كه مخ هاي مايكروسافت اومدن ماشين حساب نوشتن! مطمئن باش بهتر از روش اونا وجود نداره. البته براي تمرين ميتوني شما هر روشي رو ميخواي امتحان كني ولي بهتره تمركز اصليت رو روي روش درست بذاري.
    من الان دو تا تمرين ماشين حساب بهت ميدم. اين دو تا رو حل كن و كدش رو بهم بده. بعدش قول ميدم همه سوالات ذهنت حل ميشه و كلي پيشرفت ميكني.
    تمرين اول : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). دو عدد تكست باكس. يك عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
    تمرين دوم: ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). يك عدد تكست باكس. دو عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
    تمرين سوم : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر).دو عدد تكست باكس. يك عدد ليبل و يك عدد كومبو باكس و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
    پاورقي 1: پيوشند اسم دكمه btn، تكتست باكس txt ليبل lbl و كومبو باكس cmb انتخاب كن.
    پاورقي 2: اين تمرين ها ساده نيستند. اگر نتونستي حل كني نااميد نشو. ولي حتما همه تلاش و خلاقيتت رو بخرج بده. مطمئن باش كلي چيز ياد ميگيري اگر خودت قشنگ روشون كار كني وقتي جواب رو من بهت بدم اونقت خيلي چيزها ياد ميگيري. لطفا موقتا كارها و سوالاتت رو بذار كنار و روي اين 3 تا تمرين كار كن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من هم منظورم ورودی کلاس و کاربر کلاس هست نه برنامه برنامه ای در کار نیست فرض کنید کاربر در "برنامه" ویژوال استودیو کلاس من رو از یه لایبرری دریافت کرده و میخواد استفاده کنه این وسط هیچ برنامه ای در کار نیست و کاربر کاربر کلاس در ویژوال استودیو هست همین انقدر پیچیده نیست
    خب اگر شما ميخواهيد از يك كلاس استفاده كنيد بالاخره بايد اونو توي يه پرو‍ژه استفاده كنيد. من اصلا درك نميكنم كه تصور شما از يك كلاس چيه. مگه ميشه از يه كلاس همينطوري استفاده كرد. بايد كلاس شما در قالب يك پرو‍ه باشه و پروژه هم برنامه يا هر چيزيه كه وي‍وال استديو ميسازتش.
    شما ميخواهيد يه قانوني براي ورودي هاي كلاستون بذاريد. خب منم به شما عرض ميكنم هيچ كلاسي خودش نميره از جايي ورودي بدزده. شمائيد كه ورودي را به اون ميديد. خب ورودي نامعتبر را قبل از كلاس بررسي كرده و پيام مورد نظرتون را بديد. شما با كلاس رفتاري مثه يه متد نداشته باشيد. ورودي هاي يك متد را براحتي ميشه داخلش بررسي كرد ولي من تا حالا چنين كاري را در مورد يك كلاس نه ديدم نه شنيدم. البته هيچكاري نشد نداره. بهرحال من شرمندم و نميتونم كمكتون كنم

داره خودمونی میشه دختر باران's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    بابا گير دادي به اين ماشين حساب ها!
    ايول كار خوبيه. بايد سمج باشي تا ياد بگيري. من نميدونم انگيزت از اين كاري كه توضيح دادي چيه ولي چون هدف آموزشه حتي اگر روشت غير معقول هم باشه اشكالي نداره چون بهر حال بايد توانائيت رو بالا ببري.
    ببين وقتي داري يه كدي مينويسي خيلي مهمه كه اين كد را داري براي چه رويدادي يا همون event اي مينويسي. هر كنترلي ( مثه دكمه يا تكست باكس ) يه سري ايونت واسه خودش داره كه براي ديدنشون كافيه اون كنترل را روي فرمت انتخاب كني و در بالاي پنجره پراپرتي كه سمت راست نمايش داده ميشه روي علامت رعد و برق!!!! كليك كني. اينطوري ليست همه اينوت هاي اون كنترل مياد و ميتوني ايونت مورد نظرت رو با دبل كليك ايجاد كني. ( براي ايجاد ايونت پيش فرض هر كنترل فقط كافيه روي خودت كنترل دبل كليك كني و نيازي نيست به اين قسمت بياي )
    بعد از اين مرحله نوبت به نوشتن كد ميرسه. تو كد نوشتن بايد خوب فكر كني و همه نياز هاي برنامت حتي اگر خيلي ساده هم باشه در نظر بگيري. مثلا برنامه بيچاره بايد بدونه اگر كاربر بجاي عدد، دو تا حرف را گذاشت و علامت ضرب را زد اون بيچاره چكار بايد بكنه. هر چقدر شما بتوني بهتر همه حالات ممكن رو در نظر بگيري برنامت بهتر و استوارتر ميشه. شما بايد اينطور فرض كني كه هميشه يك موجود ساديست هم كاربر برنامت هست كه همه تلاشش رو ميكنه تا برنامت هنگ كنه. شما بعنوان برنامه نويس بايد تلاش كني تا نذاري اون مخ برنامت رو بتركونه! ( اگر بخوام تخصصي بگم بايد بگم كه بايد همه استثنائات را بدرستي هندل كني )
    يك روش خوب و معقول هم بايد براي حل مساله ات در نظر بگيري. معقولترين روشي كه براي نوشتن يه ماشين حساب وجود داره رو ميتوني تو ماشين حساب ويندوزت ببيني. فكرش رو بكن كه مخ هاي مايكروسافت اومدن ماشين حساب نوشتن! مطمئن باش بهتر از روش اونا وجود نداره. البته براي تمرين ميتوني شما هر روشي رو ميخواي امتحان كني ولي بهتره تمركز اصليت رو روي روش درست بذاري.
    من الان دو تا تمرين ماشين حساب بهت ميدم. اين دو تا رو حل كن و كدش رو بهم بده. بعدش قول ميدم همه سوالات ذهنت حل ميشه و كلي پيشرفت ميكني.
    تمرين اول : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). دو عدد تكست باكس. يك عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
    تمرين دوم: ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر). يك عدد تكست باكس. دو عدد دكمه و يك عدد ليبل. و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
    تمرين سوم : ماشين حسابي بنويسيد كه شامل چهار كنترل باشد( نه بيشتر نه كمتر).دو عدد تكست باكس. يك عدد ليبل و يك عدد كومبو باكس و بتواند 4 عمل اصلي را بدرستي محاسبه كند.
    پاورقي 1: پيوشند اسم دكمه btn، تكتست باكس txt ليبل lbl و كومبو باكس cmb انتخاب كن.
    پاورقي 2: اين تمرين ها ساده نيستند. اگر نتونستي حل كني نااميد نشو. ولي حتما همه تلاش و خلاقيتت رو بخرج بده. مطمئن باش كلي چيز ياد ميگيري اگر خودت قشنگ روشون كار كني وقتي جواب رو من بهت بدم اونقت خيلي چيزها ياد ميگيري. لطفا موقتا كارها و سوالاتت رو بذار كنار و روي اين 3 تا تمرين كار كن
    سلام
    مرسی
    چشم
    همین الان شروع میکنم.انشالا که بتونم با حلشون لااقل جواب کمک و زحمتاتو بدم

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یا خدا خو هر عمل اصلی(ضرب و اینا)یه دکمه میخواد
    نمیخواد؟
    لابد نمیخواد که معلم گفته فقط یه دکمه
    میرویم سر تلاشمان

6. این کاربر از دختر باران بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا خدا خو هر عمل اصلی(ضرب و اینا)یه دکمه میخوادنمیخواد؟لابد نمیخواد که معلم گفته فقط یه دکمهمیرویم سر تلاشمان
    خب دیگه!گفتم که تمریناش راحت نیستن. البته راحتن ها ولی با توجه به نوع مشکلات تو اگر اونا رو یاد بگیری خیلی راه میفتی. بعضی چیزها رو باید تو عمل یادبگیری تا اینکه من توضیح بدم.البته طبیعیه که میزان علاقه من به کمک کردن شما به اندازه ی جدیت خودته. تا الان جدیتت خوب بوده ولی خدائی کند بودی.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    باور کنید دیگه خجالت میکشم میام سوال میکنم ولی خب چه کنمدرباره تمرینه اوله:ببینید به نظر من باید توو تکست باکس یک بعد عدد اول که وارد میشه همونجا عملگر هم وارد شه و تکست باکس دوم عدد دوم و برای عملگر یک متغییر تعریف کنیم.و وقتی دکمه رو میزنیم(که من دگمه رو دکمه مساوی قرار دادم)از فرمان ifکمک بگیریم و بگیم مثلا اگه متغیر عملگر +بودadade1+adade 2بنداز تویه لیبل
    نمیدونم ایده ام درسته یا نه
    اگه آره سوال دارم
    1=متغییر برای عملگر نوعش چیه
    2=من چه جوری دستور رو بنویسم که بگم بعد ادد اول توو تکست باکس یک عملگر بیاد
    البته من خواستم به کمک کد اسکی هم حلش کنم ولی باز دیدم نمیشه
    مثلا بگم کد اسکی ضرب رو که زد کلید رو که زدیم ضرب صورت بگیره ولی اونجوری هم نمیشه چون من چه جوری به سیستم حالی کنم مثلا با شیفت بگیره شاید عدد زده بود
    خلاصه شاید ایده هام خنده دار باشن ولی بهم بگین اگه هم اشتباهن بگین باز سعی میکنم روش دیگه حل کنم
    بازم ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این خیلی خوبه که شما برای خودتون ایده دارید. ببینید یک مساله را ممکنه بشه از 10 طریق حلش کرد. اینیم که شما گفتید میشه هرچند که ممکنه بهترین راه نباشه. اگر بخوواهید از این طریق حلش کنید باید مقدار تکست باک اول را داخل یه متغیر رشته ای (استرینگ) بریزید بعد از اون براساس کاراکتر آخر تکست باکس اول که علی القاعده یکی از علائم ریاضیه شرط بذاری. برای اینکه بتونی یک متغیر رشته ای رو به اجزاش تقسیم کنی باید از متد substring استفاده کنی. این روشی کف به ذهنت رسیده عملیه ولی نه جالبه و نه امن. خیلی سخته که بتونی امنیت برنامت رو به این شکل حفظ کنی. یادت هست که گفتم باید فکر کنی تو کاربرهای برنامت آدم سادیسم هم وجود داره.
    همونطور که قبلا گفتم سرعتت پائینه. روزی 100 تا سوال هم بپرسی من ناراحت نمیشم ولی وقتی میبینم اینقد کندی کمی ناراحت میشم.
    باور کن اینقد هم پیچیده نیست. یه کمی خلاقیت و دوق و علافه میخواد.
    بازم راه حل هاتون رو بهم بگید. خیلی بهتر از اینه که بخواهید کد بذارید اینجا.
    تو برنامه هایی که شما فعلا مینویسید اصلا به کد اسکی و اینجور چیزها فکر هم نکنید. راههای بسیار راحت تری وجود داره. نا امید نشید و دست به کد شید
    فعلا...

10. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند نكته كه شايد بدردتون بخوره :
    1 . كنترل ها رو ميشه روي فرم در مواقع دلخواه نامرئي يا ديسيبل كرد. اينكار با تغيير دو خاصيت visible و enabled ممكنه. مثلا اگر يك دكمه نامرئي بشه ديگه در جاي اون دكمه هيچ چيز نمايش داده نميشه وفقط شما فرم را ميبينيد. و از پراپرتي enabled اون no بشه ديگه قابل كليك كردن نيست. از اين دو خاصيت ميشه خيلي استفاده ها كرد. مثلا كي ميدونه روي فرم شما چند تا ليبل وجود داره؟ شما ميتونيد روي فرمتون صد تا ليبل بذاريد كه تنها يكيشون قابل مشاهده است و بقيشون مخفي باشه.
    2 . براي انجام يكعمليات خاص هميشه لازم نيست ما از يك دكمه استفاده كنيم. چيزيكه ما تو ويندوز عادت كرديم اينه كه مثلا بايد حتما ok را بزنيم تا تغييراتمون اعمال بشه ولي تو برنامه ايكه شما مينويسيد ميتونيد كاري كنيد كه بدوننياز به دكمه ده جور كار انجام بشه. اگر به قسمت اينوت هاي كنترل ها سر بزنيد اين مطلب رو ميبينيد. مثلا شما ميتونيد تعيين كنيد كه وقتي موس را روي تكست باكستون برديد كلا فرم بسته شه!!! در واقع اگر درك صحيحي از ايونت ها پيدا كنيد متوجه ميشيد كه فرقي بين دكمه زدن يا مثلا چند ثانيه نگه داشتن موس روي يك كنترل نيست. همه اينها از نظر ويژوال استديو ايونته.
    3. براي برسسي شرايط خوب كه حتما از if استفاده كنيد. If ساختار ساده ولي كاربردي اي داره. شرط گذاشتن يكي از راههاي بالا بردن امنيت برنامتونه. مثلا شرط بذاريد كه اگر مقدار وارد شده در تكست باكس عدد بود فلان كار رو بكنه ولي اگر عدد نبود كاري نكنه.محاله بدون استفاده از شرط ها بشه يه برنامه بدرد بخور و مطمئن نوشت. پس حتما سعي كن در مواقع لازم از اين ابزار استفاده كني
    4. قبلا در مورد هندل كردن استثنائات توضيح دادم. براي باز كردن بيشتر مساله بايد بگم كه شما هر چقدر برنامتون قوي باشه ممكنه با مشكلاتي رو برو بشه. مثلا ممكنه برنامتون در حال استفاده از شبكه باشه ولي يهو ارتباط شما قطع بشه و امثالهم در اين مواقعبرنامه با حالتي مواجه ميشه كه خودش شعور مديريتش رو نداره و شما بايد بهش بگيد تو اين مواقع چكار بايد بكنه. مثلا اگر شما به برنامتون بگيد هر چي كاربر تو تكست باكس ريخت رو تبديل به عدد كن ناخود آگاه داريد به برنامتون ميگيد كه اگر كاربر عدد وارد نكرد تو غاط بزن! پس اين نوع كد نوشتن غلطه. شما بايد به برنامتون بگيد عزيزم سعي كن اين كارو بكني و اگر نتونستي فداي سرت بجاش يه كار ديگه بكن. براي اينكه اينطوري با برنامتون صحبت كنيد بايد از ساختار try....catch استفاده كنيد. مثال عمليش :
    try
    {
    int a;
    a = convert.toInt32(txtAdade1.text);
    }
    catch
    {
    messagebox.show("لطفا فيلد ها را به شكل صحيح پر نمائيد");
    txtAdade1.text = string.Empty;
    }
    finaly
    {
    this.width +=10;
    }
    قسمت فاينالي كدي هست كه چه برنامه تلاشش موفقيت آميز باشه چه نباشه اجرا ميشه. پس هميشه دو تا از اين سه تا بلوك رو انجام ميشه. يا try و finaly. يا catch و finaly
    (دستور توي فاينالي در اينجا ميگه كه عرض فرم را 10 تا زياد كن ! )

12. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقا من برم برا ناز کشیدن برنامه
    سلام و باز ممنون
    میدونم کندم باور کن زیادی کله پوکم نمیدونم چرا مغزم فرمان نمیده ولی تلاشمو میکنم زودتر یاد بگیرم
    باور کن معذرت اینقد مزاحم شما میشم
    من برم باز کار
    راستی این اخری رو چندبار خوندم فک کنم با کمک این راهنماییت انشالا بتونم روش بهتری بدم
    مرسی
    فعلا

14. این کاربر از دختر باران بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •