تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 80 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

من شنیدم توی تهران به صورت ازمایشی فعاله
    تو تهران فعاله منتهي بايد براي فعال كردن هزينه بدي كه اين سرويسو با تعرفه ي فضايي بهت بدن!
    نميدونم تا كي ميخوان ملتو سركيسه كنن

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب خب n73 رو ردش کردم برگشتم سر 5610 قبلی خودم بیشتر بهاش حال میکنم کیفیت صدای بالا بدنه ضد خش باطری محشر ال سی دی که دیگه بی رقیبه دوربین عالی فیلم برداری عالی از اون مهتز خز نیست شاید سیمبین نداره ولی واسه من سیمبین مهم نیست جاوا هم کلی بازی و نرم افزار باحال داره البته زیاد مثل سیمبین نه ولی داره

داره خودمونی میشه bihal_gua jingg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tab

پيش فرض

ببين برنامه ها هستن وقتي تو go to اد كردم مي تونم باز كنم...
    اما نمي تونم از جايي كه برنامه ها هستن بازش كنم...
    ok.

داره خودمونی میشه LORD SAMETA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببین operamini یه ذره بدقلقه.من مرورگرای زیادی رو امتحان کردم که با تنظیمات گوشی جواب داد.البته من خودم گوشیمو تنظیم کردم نه با اس ام اس تنظیمات ایرانسل.
    اگه برنامه های دیگه گوشیت به راحتی به اینترنت وصل میشن مثل(yahoo!go,download,wide get)مشکلی نیست.چون اپرا یه ذره اذیت داره که با چند بار رو لینک زدن درست میشه.من خودم با اپرا مینی وصل شدم.
    وقتی برنامه ای مثل wide get که تو 5610 هست باز میشه یه E کوچولو بالا صفحه میاد.بعد باید یه مربع سفید دورش بیاد.
    اگه E ظاهر میشه ولی مربع دورش نمیاد تنظیمات رو دستکاری کن و حتما در setting تنظیماتو در همه برنامه ها فعالش کن.
    اگه حتی E هم نمیاد که هیچی!اصلا گوشی بنده خدا نمی تونه طرف وصل شدن به اینترنت بره چه برسه به وصل شدن.
    وقتی خواستی تنظیماتو دستی وارد کنی این مسیرو برو:menu...setting...configuration setting...personal config sett
    بعد add new و بعد web رو انتخاب کن.و مثل gprs تنظیمش کن.حتما هم active بشه.
    بیشتر این برنامه ها مشکلشون با acces point هست. بنابراین تو تنظیمات accesspoint بیشتر دقت کنید.
    در ضمن fire fox هم خیلی مرورگر جالبیه.امتحانش بد نیست.
    شما که گوشیتون تو بازکردن برنامه مشکل داره یه نیگا به version که دادی فلش کردن بنداز.شاید 4.4 باشه.و به نظر من دوباره آپدیتش کن.برنامه ها هم با کامپیوتر نصب کن.شاید مشکل درست شه.رو فایلی که میخوای نصب کنی کلیک کن و
    open with..nokia app installer رو بزن و بعد yes.برنامه ها تو حافظه گوشی نصب میشن.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببین operamini یه ذره بدقلقه.من مرورگرای زیادی رو امتحان کردم که با تنظیمات گوشی جواب داد.البته من خودم گوشیمو تنظیم کردم نه با اس ام اس تنظیمات ایرانسل.
    اگه برنامه های دیگه گوشیت به راحتی به اینترنت وصل میشن مثل(yahoo!go,download,wide get)مشکلی نیست.چون اپرا یه ذره اذیت داره که با چند بار رو لینک زدن درست میشه.من خودم با اپرا مینی وصل شدم.
    وقتی برنامه ای مثل wide get که تو 5610 هست باز میشه یه E کوچولو بالا صفحه میاد.بعد باید یه مربع سفید دورش بیاد.
    اگه E ظاهر میشه ولی مربع دورش نمیاد تنظیمات رو دستکاری کن و حتما در setting تنظیماتو در همه برنامه ها فعالش کن.
    اگه حتی E هم نمیاد که هیچی!اصلا گوشی بنده خدا نمی تونه طرف وصل شدن به اینترنت بره چه برسه به وصل شدن.
    وقتی خواستی تنظیماتو دستی وارد کنی این مسیرو برو:menu...setting...configuration setting...personal config sett
    بعد add new و بعد web رو انتخاب کن.و مثل gprs تنظیمش کن.حتما هم active بشه.
    بیشتر این برنامه ها مشکلشون با acces point هست. بنابراین تو تنظیمات accesspoint بیشتر دقت کنید.
    در ضمن fire fox هم خیلی مرورگر جالبیه.امتحانش بد نیست.
    شما که گوشیتون تو بازکردن برنامه مشکل داره یه نیگا به version که دادی فلش کردن بنداز.شاید 4.4 باشه.و به نظر من دوباره آپدیتش کن.برنامه ها هم با کامپیوتر نصب کن.شاید مشکل درست شه.رو فایلی که میخوای نصب کنی کلیک کن و
    open with..nokia app installer رو بزن و بعد yes.برنامه ها تو حافظه گوشی نصب میشن.

کاملا تایید میشه opera خیلی مشکله مثلا یکی از اراداتی که همیشه میگرفت نتظیم تاریخ بود ولی من باهاش مشکل ندارم الان هم کلی برنامه ymtini/ yahoochat /nimbuzz/mp3 tols و... که خیلی باحالا مخصوصا mp3 tols که محشره میتونید از داخل گوشی هر تیکه از فیلم با اهنگ مورد نظر رو بردارید خیلی باحاله

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ظاهرا آپدیت جدید با ورژن 8.30 اومده و چند روزه Release شده. کسی خبری داره چطوره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان ظاهرا آپدیت جدید با ورژن 8.30 اومده و چند روزه Release شده. کسی خبری داره چطوره ؟
    دوست عزیز سایت نوکیا چک کردن 6.60 اخرین ورژن بود جدید نه امده هنوز
    شما کجا دیدین؟
    Last edited by Punisher_2008; 02-10-2008 at 20:00.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانیکه با opera مشکل دارند از نرم افزار UCWEB6 استفاده کنند سرعت عالیه خیلی هم خوبه من دارم خیلی وقته دارم استفاده میکنم هیج مشکلی نداره و راحت کار میکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه songa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه
    من 5610 دارم ولي در هنگام صحبت كردن صداش پايين نميدونم مشكل از كجاست كمكم كنيد

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

کمک فوری
    security code گوشیم یادم رفت چکار کنم دست یکی از دوستام بود نمیدونم چه شد الان هر چی میزنم error میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •