آقای آخوند در مورد سرویس 128 حجمی شما در مواقع همون 512 رو دارن بهتون میدن . پس ناراحت نباشید که تغییر سرعت پیدا کنید.
چون دقیقا هم قیمت 512
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقای آخوند در مورد سرویس 128 حجمی شما در مواقع همون 512 رو دارن بهتون میدن . پس ناراحت نباشید که تغییر سرعت پیدا کنید.
چون دقیقا هم قیمت 512
من الان سرعت 512 حجمی دارم قبلا هم 512 نامحدود داشتم سرعتش هیچ فرقی نکرده. چرت و پرت میگن که سرعتمون زیاد شده.
من سه ماه 128 نامحدود داشتم سرعت دانلودم 16 17 بود.
دو ماهش رو هم با قیمت جدید پرداختم.
هیچ تفاوت سرعتی نداشت. اون خانومه بهتون دروغ گفته که نامحدود 128 سرعتش مثل 512 هست!
ولی سرعت محدود 128 چرا.بیشتره ولی نه در حد 512 برای من.
در حد 256 .
اونم گاهی اوقات.نوسان خیلی زیادی داره.بین 9 تا 40 ! هر دفعه یه سرعتیه.
زیاد با این سیستمشون حال نکردم.
الان 30 تومن دادم واسه سه ماه. ولی به صرفه نیست. فکر کنم به هفته دوم نکشیده تمومه!
ولی باید ساخت ! حوصله شرکت عوض کردن ندارم!
منم همين رو ميگم الان من 512 حجمي دارم سرعتم با همون 64 نامحدود هيچ فرقي نكرده ثبانت 256 ميگيري حجمي سرعتش روي 50 هستش مسخره كردن هيچ ارگاني هم نيستش بري شكايت كني و رسيدگي كنن مگه اينكه يه پدر قاضي داشته باشي و اينجوري بكشونيشون به دادگاه جريمه سنگين كني دلت خنك بشه
الان آسياتك خوبي كه داره ميتوني هر ماه هر سرويسي ميخواي انتخاب كني هرچند همش مثل همه با قيمت هاي متفاوت خيلي جالبه
الان چه شركتي سرعتش واقعا خوبه ؟؟؟؟
آره ، همون 512 هست ،اما سرویس بچه ها مثل وحید 512 نیست دیگه ، بحث اینه
باید ساخت ، چاره ای نیست ، تازه ، الآن تابستونه و ماه رمضان هم هست ، از صبح یه سر پای پی سی ام ، اما ترم که شروع بشه ، باید کم اش کنیم ، چاره ای نداریم ، یه کم وضع بهتر می شه ..... اندکی صبر ، سحر نزدیک است
خیلی از مسایل هست تو این مملکت که قاضی ها حتی وقت نمی کنن که سر بالا کنن ، یه سر به دادگاه خانواده بزنین می فمین ، دیگه حالا من و شما بریم دادگاه ، بگیم آقای قاضی ، می خواهیم اینترنت 1 مگ به ما بدید ( اصلا یه مگ هیچ ، بگیم همون 256 رو دست بهمون بدید ) می گه بذار این خانواده هایی رو که تو صف اند راه بندازم ، بعد نوبت به شمایی می رسه که می خوایی به جای 128 سرویس 256 بگیری .... ( خدایی هم حق داره ، مشکل مردم فراتر از سرویس 128 یا 256 ه ، بگذریم ، یه درد دل بود .... )
تا جایی که من می دونم به اذعان خود شرکت ها مشکلات پهنای باند داره بی داد می کنه ، مگه این که خلاف اش ثابت بشه ، حواستون رو خیلی جمع کنید ، فکر می کنم بشه به همه یوزرهای مرکز اطمینان کرد ( فکر می کنم اگه اکثر یوزر های یه مرکز مشکلی نداشته باشن ، مشکی نباید باشه ، البته فقط ار نظر پهنای باند )
باز هم این تصور منه و به عینه ثابت نشدهنظرات بقیه رو هم جویا بشید
یا حق
یکی از دوستان که گفته بود من کارمند بخش فنی آسیاتک هستم(چند صفحه قبل) پس چرا ایشون به مشکلات بچه ها رسیدگی نمی کنه؟
سلام عزیزم من از نمایندگیها خبری ندارم
Last edited by hamid415; 23-09-2008 at 18:13.
سلام
در مورد کم بودن سرعت فایرفاکس که دوستان توضیح دادن
هزینه راه اندازی یه مقدارش برای مخابرات که برای رانژه کردن خط میگیره یه مقدارش هم برای نصب اولیه که برای هر مشترک مجانی مگه اینکه دلش نخواد، حالا اون هزینه پیک که گفتی هم بماند، اینم بهت بگم شرکت هایی که کمتر میگیرن یا نمیگیرن مطمئن باش جای دیگه جبران میکنن
Last edited by hamid415; 23-09-2008 at 18:16.
برات متاسفم چون یکی از بدترین مودمهای دنیا رو داری استفاده میکنی (البته شوخی بودا)
آره سازگاره ولی این مودمای corecess اگه بیفته به اذیت کردن آدمو رو بیچاره میکنه. من از کسایی که corecess 3115 دارن حتما میخوام که مودماشونو آپدیت کنن. اگه کسی خواست بگه تا فایلشو براش بفرستم
ایوبی پسر خوبی ولی یهو قاطی میکنه کسی هم جلودارش نیست ولی اگه از در دعوا باهاش وارد نشی محال کارتو را نندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)