تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 56 از 3745 اولاول ... 646525354555657585960661061565561056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقای آخوند در مورد سرویس 128 حجمی شما در مواقع همون 512 رو دارن بهتون میدن . پس ناراحت نباشید که تغییر سرعت پیدا کنید.
    چون دقیقا هم قیمت 512

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من الان سرعت 512 حجمی دارم قبلا هم 512 نامحدود داشتم سرعتش هیچ فرقی نکرده. چرت و پرت میگن که سرعتمون زیاد شده.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من سه ماه 128 نامحدود داشتم سرعت دانلودم 16 17 بود.
    دو ماهش رو هم با قیمت جدید پرداختم.
    هیچ تفاوت سرعتی نداشت. اون خانومه بهتون دروغ گفته که نامحدود 128 سرعتش مثل 512 هست!

ولی سرعت محدود 128 چرا.بیشتره ولی نه در حد 512 برای من.
    در حد 256 .
    اونم گاهی اوقات.نوسان خیلی زیادی داره.بین 9 تا 40 ! هر دفعه یه سرعتیه.
    زیاد با این سیستمشون حال نکردم.
    الان 30 تومن دادم واسه سه ماه. ولی به صرفه نیست. فکر کنم به هفته دوم نکشیده تمومه!
    ولی باید ساخت ! حوصله شرکت عوض کردن ندارم!

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم همين رو ميگم الان من 512 حجمي دارم سرعتم با همون 64 نامحدود هيچ فرقي نكرده ثبانت 256 ميگيري حجمي سرعتش روي 50 هستش مسخره كردن هيچ ارگاني هم نيستش بري شكايت كني و رسيدگي كنن مگه اينكه يه پدر قاضي داشته باشي و اينجوري بكشونيشون به دادگاه جريمه سنگين كني دلت خنك بشه

الان آسياتك خوبي كه داره ميتوني هر ماه هر سرويسي ميخواي انتخاب كني هرچند همش مثل همه با قيمت هاي متفاوت خيلي جالبه

الان چه شركتي سرعتش واقعا خوبه ؟؟؟؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آقای آخوند در مورد سرویس 128 حجمی شما در مواقع همون 512 رو دارن بهتون میدن . پس ناراحت نباشید که تغییر سرعت پیدا کنید.
    چون دقیقا هم قیمت 512
    آره ، همون 512 هست ،اما سرویس بچه ها مثل وحید 512 نیست دیگه ، بحث اینه
    من سه ماه 128 نامحدود داشتم سرعت دانلودم 16 17 بود.
    دو ماهش رو هم با قیمت جدید پرداختم.
    هیچ تفاوت سرعتی نداشت. اون خانومه بهتون دروغ گفته که نامحدود 128 سرعتش مثل 512 هست!

ولی سرعت محدود 128 چرا.بیشتره ولی نه در حد 512 برای من.
    در حد 256 .
    اونم گاهی اوقات.نوسان خیلی زیادی داره.بین 9 تا 40 ! هر دفعه یه سرعتیه.
    زیاد با این سیستمشون حال نکردم.
    الان 30 تومن دادم واسه سه ماه. ولی به صرفه نیست. فکر کنم به هفته دوم نکشیده تمومه!
    ولی باید ساخت ! حوصله شرکت عوض کردن ندارم!
    باید ساخت ، چاره ای نیست ، تازه ، الآن تابستونه و ماه رمضان هم هست ، از صبح یه سر پای پی سی ام ، اما ترم که شروع بشه ، باید کم اش کنیم ، چاره ای نداریم ، یه کم وضع بهتر می شه ..... اندکی صبر ، سحر نزدیک است
    منم همين رو ميگم الان من 512 حجمي دارم سرعتم با همون 64 نامحدود هيچ فرقي نكرده ثبانت 256 ميگيري حجمي سرعتش روي 50 هستش مسخره كردن هيچ ارگاني هم نيستش بري شكايت كني و رسيدگي كنن مگه اينكه يه پدر قاضي داشته باشي و اينجوري بكشونيشون به دادگاه جريمه سنگين كني دلت خنك بشه

الان چه شركتي سرعتش واقعا خوبه ؟؟؟؟
    خیلی از مسایل هست تو این مملکت که قاضی ها حتی وقت نمی کنن که سر بالا کنن ، یه سر به دادگاه خانواده بزنین می فمین ، دیگه حالا من و شما بریم دادگاه ، بگیم آقای قاضی ، می خواهیم اینترنت 1 مگ به ما بدید ( اصلا یه مگ هیچ ، بگیم همون 256 رو دست بهمون بدید ) می گه بذار این خانواده هایی رو که تو صف اند راه بندازم ، بعد نوبت به شمایی می رسه که می خوایی به جای 128 سرویس 256 بگیری .... ( خدایی هم حق داره ، مشکل مردم فراتر از سرویس 128 یا 256 ه ، بگذریم ، یه درد دل بود .... )

تا جایی که من می دونم به اذعان خود شرکت ها مشکلات پهنای باند داره بی داد می کنه ، مگه این که خلاف اش ثابت بشه ، حواستون رو خیلی جمع کنید ، فکر می کنم بشه به همه یوزرهای مرکز اطمینان کرد ( فکر می کنم اگه اکثر یوزر های یه مرکز مشکلی نداشته باشن ، مشکی نباید باشه ، البته فقط ار نظر پهنای باند )
    باز هم این تصور منه و به عینه ثابت نشده نظرات بقیه رو هم جویا بشید

یا حق

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

یکی از دوستان که گفته بود من کارمند بخش فنی آسیاتک هستم(چند صفحه قبل) پس چرا ایشون به مشکلات بچه ها رسیدگی نمی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه فکری بحال نمایندگی مشهدتون بکنین (گلدنت) که روز بروز سوت و کور تر ازقبل داره میشه. زمانی همه تو مشهد گلدنت رو بهم پیشنهاد میدادن ولی الان...
    سلام عزیزم من از نمایندگیها خبری ندارم
    Last edited by hamid415; 23-09-2008 at 18:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام .
    امیدوارم که این موضوع حقیقت داشته باشه و خالی بندی نباشه اگه درست باشه ، کمک شایانی خواهد بود .
    در مورد کم بودن سرعت فایر فاکس ، کاری می شه کرد یا خیر ؟ با سرویس حجمی ، با حدود 50 دان می کنیم ، اما با فایر فاکس ، سرعت وب گردی ، چنگی به دل نمی زنه .

امیدوارم بتونیم کلی از مشکلات رو با حضور شما بر طرف کنیم ، البته اگه ادعاتون صحت داره باشه
    ضمنا ، یه سوال دارم ، خدایی راستشو بگید ، این هزینه راه اندازی ، براش شرکته ، یا مال مخابرات ، مخابرات که همون ماهی 3 تومان رو بیشتر نمی گیره ، پس مال شرکت باید باشه ، اما شرکت برای راه اندازی ، چه هزینه ای می کنه جز پول پیک که مدارک رو می برن مخابرات ، که اون هم فکر کنم برای هم یوزر بیشتر از 2 تومان نشه ( خیلی دست بالا گرفتم ها ) ما بقی برای چی هست ؟ ( می دونم شما کاری به سیاست شرکت ندارید ، بفرمایید آیا واقعا خرج کار خاصی می کنه که خبر نداریم یا .... )

مرسی
    یا حق
    سلام
    در مورد کم بودن سرعت فایرفاکس که دوستان توضیح دادن
    هزینه راه اندازی یه مقدارش برای مخابرات که برای رانژه کردن خط میگیره یه مقدارش هم برای نصب اولیه که برای هر مشترک مجانی مگه اینکه دلش نخواد، حالا اون هزینه پیک که گفتی هم بماند، اینم بهت بگم شرکت هایی که کمتر میگیرن یا نمیگیرن مطمئن باش جای دیگه جبران میکنن
    Last edited by hamid415; 23-09-2008 at 18:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام .
    امیدوارم که این موضوع حقیقت داشته باشه و خالی بندی نباشه اگه درست باشه ، کمک شایانی خواهد بود .
    در مورد کم بودن سرعت فایر فاکس ، کاری می شه کرد یا خیر ؟ با سرویس حجمی ، با حدود 50 دان می کنیم ، اما با فایر فاکس ، سرعت وب گردی ، چنگی به دل نمی زنه .

امیدوارم بتونیم کلی از مشکلات رو با حضور شما بر طرف کنیم ، البته اگه ادعاتون صحت داره باشه
    ضمنا ، یه سوال دارم ، خدایی راستشو بگید ، این هزینه راه اندازی ، براش شرکته ، یا مال مخابرات ، مخابرات که همون ماهی 3 تومان رو بیشتر نمی گیره ، پس مال شرکت باید باشه ، اما شرکت برای راه اندازی ، چه هزینه ای می کنه جز پول پیک که مدارک رو می برن مخابرات ، که اون هم فکر کنم برای هم یوزر بیشتر از 2 تومان نشه ( خیلی دست بالا گرفتم ها ) ما بقی برای چی هست ؟ ( می دونم شما کاری به سیاست شرکت ندارید ، بفرمایید آیا واقعا خرج کار خاصی می کنه که خبر نداریم یا .... )

مرسی
    یا حق
    سلام
    خسته نباشی
    عزیزجان میشه بگی مودم usb corecess 3112 ug با بقیه isp ها هم سازگار است یا نه؟
    مثلا فن آوا...
    چون روزشماری می کنیم که قراردادمون با شرکت شما تموم بشه...
    برات متاسفم چون یکی از بدترین مودمهای دنیا رو داری استفاده میکنی (البته شوخی بودا)
    آره سازگاره ولی این مودمای corecess اگه بیفته به اذیت کردن آدمو رو بیچاره میکنه. من از کسایی که corecess 3115 دارن حتما میخوام که مودماشونو آپدیت کنن. اگه کسی خواست بگه تا فایلشو براش بفرستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر آقای عیوبی از مشتری طلبکار نباشه و دعوا نکنه. رفتار بقیه بچهها خیلی خوب. تا اونجا هم که بتونن کمک میکنند.
    ایوبی پسر خوبی ولی یهو قاطی میکنه کسی هم جلودارش نیست ولی اگه از در دعوا باهاش وارد نشی محال کارتو را نندازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •