هر دو تا ورزن بوتر :ABC++.....
V.2
![]()
Download:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
V.1 Download
هر دو تا ورزن بوتر :ABC++.....
V.2
![]()
Download:
V.1 Download
یه بوتر بسیار خوب وعالی که ورزن های بالاترشم بعدا" براتون میزارم به نام:
SMAL-BUT-EFFECTIVE. V.2
![]()
دانلود:
اميد جان جا داره ازت تشكر كنم به خاطر زحمت هايي كه مي كشي و كمك مي كني كه اين تاپيك بهتر و بهتر شه...
سعي كن توي زمينه هاي ديگه هم غير از بوتر ها برنامه بزاري كه دوستان استفاده كنن...
قربونت...
![]()
چشم اشکان جون بروی دوتا چشای بادومیم .داداشی هر چی که هست داریم آموزشای خودتو ÷س میدیم . برنامه های آی دی سازم گزاشتم و یه چند تا چیز دیگه ولی خوب میدونی که من عشقم بوترهای جدیده .ولی در کل به چشم.
حتما تا حالا اين پنجره رو ديديد
![]()
و به گزينه مشخص شده با علامت قرمز توجه كرديد
من تا به حال خيلي به اين گزينه فكر كردم ولي به نتيجه اي نرسيدم .چند بار هم امتحان كردم كه انتخاب كردن و نكردن اين گزينه چه فرقي ميكنه ولي چيزي نفهميدم![]()
![]()
حالا مي خوام از دوستان بپرسم اين گزينه چيه و چه فايده اي داره؟
با تشكر
اگر گزينه بالاي اون رو انتخاب كني آي دي و پسورد در مسنجر ذخيره مي شود و اگر اين گزينه رو هم انتخاب كني وقتي كه مسنجر رو باز كني شروع به متصل شدن به اطلاعات و مسنجر شما ميكند.
موفق باشي
سلام
بچه كارتون واقعا عالي بود يه سايت هم بهتون معرفي مي كنم البته اگر اشكال نداره ولي فكر كنم ديديه باشن !
از اينجا هم ميتونيد كمك بگيريد !
======
من ازتون چند تا درخوسات داشتم !
1 دونه بوتر سالم براي ورژن جديده ياهو ( حتمن كا كنه ) + آموزش لگين كردن و آموزش كامل
2 يه برنامه اي كه بشه باهاش پسورد طرف رو پيدا كرد
3 يه برنامه برايه بدونه اجازه ادد كردن
4 يه برانامه هم براي بلواك كردن ايديه طرف
مرسي !
gl gusy
اونقدر که اطلاعات من جواب میده. یکی از امکانتش حرف آقای محمئ حامئ خان هست و در تکمیل باید بگم که وقتی اول مسنجر را باز کنی و بعد کانکت بشی مسنجر وضعیت کانکت را میشنجه و خود به خود به سرور متصل میشه و لازم به دستی وارد کردن دکمه ی Sign In نیست/
دوست عزیز ممنون از معرفی شما سایت خوبییه ولی اکثر برنامه هاش نصب شدنی و گاهی هنگام دان کردن به مشگل میخوری در مورد بوتر باید بگم صفحات قبلی رو چک کن اکثر غریب به اتفاق این بوتر ها یاهو جدید رو میزن و اینکه شما لود کن اگر به مشکل خوردی مشکلتو بگو تا راهنمایت کنیم برنامه هایی که در موارد بعدی نوشتی توی همین تا÷یک هست بگرد ÷یدا میکنی ولی بازم برات میزاریم مثلا" برای اد کردن بدون اجازه می تونی اینجا ÷یداش کنی صفحه 36 یا شاید 35 از همین تا÷یک .که توی توضیحات نوشته شده برنامه یک چت کلاینت هستش که اینکارو میکنه. موفق باشینوشته شده توسط Speedi
Last edited by omid.com; 26-04-2006 at 21:31.
ایدی ساز به نامه
ILLEGAL ID!
![]()
دانلود:
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)