این گوشیتو ببر حرم امام رضا(ع) یه دعایی براش بکن ....
مارو هم دعا کن .....![]()
این گوشیتو ببر حرم امام رضا(ع) یه دعایی براش بکن ....
مارو هم دعا کن .....![]()
البته اونقدرا هم وضعش خراب نيست، خدايي گوشيه خوبيه :دي
اما مورد دوم رو چشم
يه ترفند: براي اينكه بتونيد گوشيتون رو يه بزاريد و عكس بگيريد (با سلف تايمر) ميتوند در رم رو باز كنيد و اونو 30 40 درجه به سمت پشت گوشي بچرخونيد و بعد گوشيتون رو به پهلوي چپ بخوابونيد (نگران نباشيد در رمتون آسيب نميبينه اگه بجاي 30 40 درجه 260 درجه نچرخونيد :d)
ايول ترفند خيلي جالبي بود
شاد باشي![]()
من که نگفتم بده ....
خیلی هم عالیه ....
500 تومن پول دادی میخاستی بد باشه ؟؟؟
دستت درد نکنه بابت دعا
خیلی خیلی جالب بود ....
من همیشه این مشکل رو داشتم
خودت کشفش کردی ؟؟؟
به جان خودم و خودت يه سرقت ادبي از بيش برنامه ريزي شده نيست! يادم رفت منبع () بدم، حدود 2 3 ماه بيش يه كليب gزاشته بود كه توش مثل pانتوميم آموزش داده بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي ميدونستيدbrowser ن82 آجاكس رو هم كه فقط browser وين موبايل 7 تو موبايل ها تا حالا pشتيباني ميكرد رو تحت pوشش قرار داده؟
و البته جاوا اسكريپت (و اخيرا") فلش رو هم ساپورت ميكنه.
Last edited by pezhman32; 18-05-2008 at 15:15.
مرسی ، جالب بود .
عالی بود... Perfect![]()
مرسي
فقط يه مشكل:
لطفا كمك كنيد: voice command هاي گوشيم از 2 روز پيش صبح از كار افتاده. وقتي تو منوي استندباي دكمه ي سمت راست رو نگه مي دارم ميگه no voice tag saved و در tools>utilities>voice comm. هم وقتي يه فرمان رو playback ميكنم ميگه voice system error. در ضمن توي قسمت اديت كانتكت ها هم كه قبلا playback داشت از بين رفته و فقط و فقط اگه از تو تنظيمات say caller name روشن باشه اسم طرف رو ميخونه (تنها جايي كه كار ميكنه اونم تازه نه اينكه من كامند بدم، خودش ميخونه)
تا ديشبش درست بود...
از شبش تا حالا هم فقط يه نرم افزار (slick) نصب كردم كه اونم پاك كردم و درست نشد. از گوشيم بكآپ گرفتم و restore to factory settings هم زدم نشد + 500 600 بار خاموش روشن و ريستارت!
ديروز هم الكي الكي گوشيم رو ريست كردم بازم درست نشد + اينكه snake ام با 19 مرحله اي كه با فلاكت رد كرده بودم پريد! حالا بايد كلي ذحمت بكشم و با gprs دانلودش كنم و از اول برم كه فكر نكنم ديگه اين كارو بكنم!
راستي ممكنه با آپديت بعدي برگرده؟!
من تو 95 این جوری شد. رفتم تو ستینگ تو جنرال تو پرسونالی بعد هم وویس کامند. یه بار سینتزایزر رو "ان" و "اف" کردم درست شد.
اگه نشد با کد#7370#* گوشی رو فرمت کن درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)