سلام من یک فیلم با فرمت mkv گرفتم ولی هرچی زیرنویس رو لود می کنم توی فیلم زیرنویسی نشون نمی ده و فقط با mkv این مشکلو دارم و با avi درسته .. مشکل کجاست ؟
با تشکر
سلام من یک فیلم با فرمت mkv گرفتم ولی هرچی زیرنویس رو لود می کنم توی فیلم زیرنویسی نشون نمی ده و فقط با mkv این مشکلو دارم و با avi درسته .. مشکل کجاست ؟
با تشکر
البته منظورم از تک لینک اونی نبود که شما گفتین
منظورم کادر قرمز تصویر زیر هستش
می تونید برید به پوشه ی زیر و فایلتون رو تا جاییکه دانلود شده ببنید البته اگه حداکثر کانکشن مجاز 1 باشه کار خیلی بهتر میشه
با فرض نصب idman رو درایو c
c:\doc~setting\user\applicat~data\IDM\Downldata\us er
تو درایو c نصبه ولی پوشه IDM یا هرچیزی که مربوط به اون باشه نیستش
این قضیه حداکثر کانکشن مجاز چیه؟ چه فایده ای داره؟ واسه من 8 هستش
کسی نیست بدونه مشکل من چیه ؟
نرم افزارم kmplayer هستش
تعدادش بستگی به این داره که سرعت دانلودتون چقدره اگه یکی بود می تونستید فرمت avi رو به آخرش اضافه کنید و فیلم رو ببنید ولی الان دیگه نمیشه چون فیلم 8 تیکه هست که بهم بایستی جوین بشن
ffd show رو بنصبید
اون موقع که داشت دانلود میشد یه تیکه بودش و از اول داشت میرفت جلو و تیکه تیکه نبود!
جای دیگه نمیشه پیداش کرد روی سیستم این فیلمه رو؟
سلام دوستان...من برای پخش فصل اول لاست مشکل دارم....با kmplayer بازش میکنم...ولی تصویر نمیاد
جالب اینه که صدا داره و زیرنویسشم معلومه...ولی تصویر نداره
...چی کارش کنم؟
ممنون![]()
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟وقتی باز میکنم این ارور رو میده:سلام دوستان...من برای پخش فصل اول لاست مشکل دارم....با kmplayer بازش میکنم...ولی تصویر نمیاد
جالب اینه که صدا داره و زیرنویسشم معلومه...ولی تصویر نداره
...چی کارش کنم؟
ممنون![]()
some of the streams in this movie are in an unsupported format.
error num:40242
فصل های دیگش باز میشه....ولی نمیدونم چرا برای این فصل اینطوری میشه؟
به خاطر کدکی هست که فیلم رو باهاش ریپ کردن شما کدک نصب کنید میاره با پلیر دیگه هم امتحان کنید البته./.
والا من یکم در مورد کدک تو گوگل خوندم...چیز زیادی در موردش نمیدونم...نوع خاصی داره که من باید نصب کنم...مثلا این کدک ها واسه km یا دیا پلیر فرق میکنه....شرمندم میکنید اگه یکیم توضیح بدین برامبه خاطر کدکی هست که فیلم رو باهاش ریپ کردن شما کدک نصب کنید میاره با پلیر دیگه هم امتحان کنید البته./.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)