هر کس دیدم امسال قبول شده.
هر کس دیدم امسال قبول شده.
دوستان من هم قبول شده ام
اون هم دانشگاه باهنر شیراز
دوستان کسی میدونه کی باید ثبت نام کنیم
Last edited by MnX_2009; 03-09-2009 at 10:09.
بابا ایول تبریک میگم منم همینجا قبول شدم
خبری شد به ما هم بگو
سلام
من هم امسال قبول شدم. ساوه. انتخاب هشتم. از موقعی که جواب رو دیدم دارم لذت می برم. خدا رو شکر انگار خیلی از بچه های فروم امسال قبول شدن. البته من که سال دومم بود.
دوستانی هم که قبول نشدن نا امید نشن و حتما تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن. واسه اینکه از دست ندینش، چند روز یه بار به سایت سنجش سر بزنید. پارسال ثبت نام تکمیل ظرفیت 6 تا 9 بهمن بود که من 9 بهمن متوجه شدم ولی چون از ساعت اداری گذشته بود، نتونستم پول رو واریز کنم و در نتیجه نتونستم تکمیل ظرفیت شرکت کنم.
درکل برای همه آرزوی موفقیت می کنم و به دوستانی که امسال قبول شدن تبریک می گم.
موفق باشید![]()
منم این اموزشکده قبول شدم.منم موندم چجور جایی هست اساتید عقده ای داره یا نه؟برم یا نه؟
لطفا هرکی اطلاعاتی از این اموزشکده بده تا ما از دلشوره دربیایم...
والا من گیج میزنم
باید شهریور بریم حضوری اون دانشگاهی که قبول شدیم ثبت نام کنیم؟
عین ثبت نام مدارس؟!
اونا از کجا بدونن که ما این دانشگاه اونا قبول شدیم؟
سنجش خودش لیست رو برا اونا مینویسه؟
ا
خدا پدرت رو بیامرزه منم همین اموزشکده استانه اشرفیه قبول شدم.کسی نیست بهم بگه اصلا جای خوبی هست یا نه!
معلوم نیست ورودی مهر هستم یا دی!!!
معلوم نیست چجوری باید برم اونجا ثبت نام!!! یعنی خودم حضوری باید برم؟
در مورد دانشگاه من اطلاعی ندارم.
اما در مورد ثبت نام، شما آخر دفترچه راهنما رو ببین، به ترتیب شهر، اسم آموزشکده ها رو به همراه تلفن و آدرس نوشته. می تونی تماس بگیری و در مورد نحوه ی ثبت نام ازشون سوال کنی. البته شنبه.
حتما قبل از ثبت نام تماس بگیر تا بدونی باید چه مدارکی رو برای ثبت نام ببری و چه روزی بری.
در مورد ورودی مهر یا دی هم تو دفترچه نوشته.شما کد رشتت رو ببین و با کد رشته ای که تو دفترچس مطابقت بده. اگه نیمسال اول باشه، شما ورودی مهر هستی و اگه نیمسال دوم باشه دی.
برای ثبت نام هم تو سوال قبل توضیح دادم
موفق باشید.![]()
مدارکی که میخواد :
اصل شناسنامه و دوبرگ فتوكپي ازتمام صفحات آن .
6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ تهيه شده درسالجاري .
فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي .
داوطلبان مرد لازم است مدركي راكه وضعيت نظام وظيفه آنان را با توجه به بند 3-2 مندرج در صفحات 3 تا 5 دفترچه راهنماي آزمون كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني وحرفه اي سال 1388 مشخص كند، ارائه نمايند.
داوطلباني كه با استفاده از سهميه ايثارگران در آزمون پذيرفتهشدهاند، بايد برابر ضوابط مربوط به استفاده از سهميه مذكور فتوكپي فرم گواهي تاييد شده استفاده از سهميه ايثارگران را كه قبلاً اصل آن را به همراه مدارك ثبت نام براي شركت در آزمون ارسال نمودهاند، به هنگام ثبت نام در آموزشكده محل قبولي ارائه نمايند
اصلا خودتون ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)