دوست عزیز. لعنت به هرکسی که بگه مدرن از والئو بهتره. آدم که با این جیزا خوش نمیشه. فقط خواهش چیزی که نمی دونین الکی جار نزنید. من چند مدل دیسک و صفحه والئو میخای برات بیارم که ببینی و قول میدم که نمی تونی تشخیص بدی چینی هستند و به خیالت اصل هستن؟
من گفتم که ماشینمو که گرفتم چراغش لنز شفافه و شما در اومدی گفتی ذوق نکن چون اینا ایرانیه و اونا والئو.
اما دوست من چرا بحث میکنی برو ببین که حداقل در 1 سال گذشته اون چراغهای به اصطلاح کدر هم که رو 206 ها نصبه مدرنه.
من نمیگم که از والئو بهتره. اما از خیلی از این جنسهای متفرقه بهتره و گفتم که شفافه خوشحال شدم چون می دونستم اگه کدر هم باشه باز هم مدرنه.
آقای عزیز تو هر چیزی که و هر قطعه ای که خواستی من تو بازار برات فرانسویشو میارم.
اما شک نکن که رو ماشین های صفر نمی تونی حداقل چراغهای فرانسوی رو ببینی.
من گفتم ذوق نکن !!!!!!!!!! این پستو ببین اشتباه گرفتی من نگفتم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد قطعات تقلبی هم 100 درصد از هر چیزی در ایران تقلبیش هم هست و قطعا ما ها هم نمیتونیم تشخیص بدیم چون بصورت حرفه ای جعل و یا ریمارک شده و من اصلا نگفتم والو تقلبی نیست هم اصل هست و هم تقلبیش در این شکی نیست
در مورد چراغ هم من حرفم اینه که شرکت های بزرگی تو ایران چراغ میزنند چرا باید مدرن چراغ 206 را بزنه در کل چراغ مدرن کیفیت چراغ فابریک ایرانی پراید را هم نداره شما یه پراید 6 ماه کارکرده را بزار کنار یه 206 6 ماه کارکرده متوجه میشی چقدر مدرن افتضاحه این اون زمان هم که چراغ پیکان میزد آشغال میزد معلوم نیست پارتیش کیه که ایرانخودرو اینقدر بهش علاقه داره