4661 عزيز از راهنماييتون ممنونم . امتحان ميكنم . اميدوارم درست بشه
4661 عزيز از راهنماييتون ممنونم . امتحان ميكنم . اميدوارم درست بشه
در مورد افزایش صدا ، وقتی شماره 6 رو زدین کار تمام شده و کلا از منوها بیاین بیرون .سلام امیرخان.اقا 2تا مشکل دارم قات زدم کمکم کن لطفا!میخوام بدونم فریمور جدید بریزم بر فرض گوشی قفل باشه هیچ جوره نمیشه گوشی برگرده به حالت اول بشه باهاش کار کرد!دوم اینکه من رمز افزایش صدا زدم.تا اخرش رفتم پایین صفحه اوکی و بک بود هرچی اوکی زدم عمل نمیکرد در ضمن یه تسکبار پایین صفحه بود!2بار روش زدم یه صفحه مثل دیال شمارهگییر باز شد.نمیدونستم چی بزنم!کلید میانبر رو زدم اومد بیرون منوها اومد هیچ جوره نمیومد بیرون!میترسم وقت فلشم این اداهارو در بیاره شماره بخواد!کمکم کن داداش!میخوام فریمور بریزم.
واسه اولین بار فلش گوشی خیلی دلهره داره ولی بعدش عادی میشه . شما فلش کن انشاالله که مشکلی پیش نمیاد !
فریمور ژانویه 2009 هم ریلیز شده + فریمور نسخه Hugo Boss این گوشی . فردا با فریمور ژانویه فلش میکنم ، تغییرات رو حتما براتون میزارم .
کاظم جان من این گوشی رو بهت پیشنهاد نمیدم ! چون تاچ هستش و اگر اون برنامه رو نصب کنی شاید کار نکنه و اکر هم کار کنه شاید کار برات خیلی سخت بشه .من آی550 رو چندین ماه پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم و دیگه هیچ جا ندیدم باقیافش اصلا حال نکردم
فعلا که انتظار ای 7110 رو میکشم.ازش خیلی خوشم اومده.
ببین امین جان من فقط با دو تا برنامه خیلی سر و کار دارم .
یکی دیکشنری PMD هستش.
و دیگری نرم افزار داروهای ژنریک ایران Ir-daroo که حجم زیادی دارند.اگه اینها نصب شد همین گوشی رو میخوام بگیرم اگه نصب شد از خیر این گوشی میگذرم.اگه تونستی این دو نرم افزار رو امتحان کن.
دیکشنری حالا هر چی بود میشه باهاش کنار اومد اما برنامه ی دارو رو لازم دارم تو بیمارستان خیلی به دردم میخوره.
راستی تایپ کردن با این گوشی چطوره؟
کلا اگر مشکل بودجه نداری یا INNOV8 بردار یا Omnia . البته منتظر i7110 هم متیونی بمونی ولی تظمینی نیست مایکروتل وارد کنه یا قیمتش پایین باشه !
مخلصیم .
سامسونگ جان این کد افزایش صدا که آدرسشو دادی ما که سر در نمیاریم یه لطفی کن شما فارسیشو توضیح بده.ممنون میشم.
سلام!
امروز بعد از گذراندن 4 ساعت در خیابان جمهوری(علائدین) مرکز موبایل تهران به وضع وحشت ناکی که در مورد این گوشی هست پی بردم! خلاصه ای رو در ادامی می نویسم:
+ قیمت این گوشی بین 290 تا 390 متغیره به شرح زیر:
a. قیمت های حدود 290 تا 310 گوشی های بدون گارانتی هستند که باتری شان اوریجینال نیست و متفرقه است و خیلی شارپ کمتر نگه می دارد
b. قیمت حدود 330 تا 345 گوشی هایی هستند با باطری اصل که دارای گارانتی های متفرقه ای هستند که در اکثر موارد فروشنده از شما سوال می کرد که از اسم کدام گارانتی خوشتان می آید! و در بهترین حالت 5 هزار تومان بابت گارانتی به قیمت گوشی اضافه می کرد و کارت گارانتی رو همون جا می نوشت!
c. قیمت 379 تومان برای گارانتی اصل ماکروتل است که نمایندگی ان گفت که موجودی این گوشی تمام شده ولی اگر خیلی می گشتین با 390 می شد گارانتی ماکروتل گیر اورد!
+ رنگ های این گوشی سیاه، صورتی، طلایی،قهوه ای است که فکر می کنم فرقشان فقط در رنگ کیف و دور قاب گوشی است
+ اکثر گوشی ها با هندزفری 2 تیکه بودند
مرسی امین جان.کسی میدونه گوشی آی 560 سامسونگ وارد بازار شده یا نه ؟
سلام. من قصد دارم یه گوشی سامسونگ بگیرم. چندتا سوال داشتم:
1. ب480 چه جور گوشی ایه؟ کار باهاش آسونه؟
2. هوین خوبه یا یکم پول بیشتر بدم امنیا بگیرم؟
3. تو یکی از پستا خوندم sms فارسی تعطیله. ؟!!!
4. خیلی نازک نارنجیه؟ من نوکیا 6020 دارم یه بار رفت زیر چرخ سمند با 4 تا وسافر تو هوای خیلی بارونی.
bebakshid hame in kararo kardam hala barname koja save mishavad
سلام سامسونگ جان اگه میشه جواب مارو هم بگو:
من فایل فریمور رو تو درایو اف ریختم و وقتی روی boot میرم میرم تو اف اصلا فایل فریمور توی درایو مشخص نیست ولی بقیه فایل ها هستن مشکل چیه؟ همون فریمور رو هم که خودت دادی دان کردم و فریمور مشکلی هم نداره و باز میشه ....
سلام.من f480 تازه خریدم.میخوام چندتا برنامه از جمله ماشین حساب مهندسی و دیکشنری بریزم اما نمیدونم چطوری.با نرم افزاری که بدون wap کار میکنه مشکل داشتم چون بعد از هزار زحمتconnect شدن در قسمت phon من چیزی نداشتم.در اصل درختشو باز نمیکرد. حالا یکی به من بگه چیکار کنم.چون واقعا این نرم افزارا رو لازم دارم.نمی خوام گوشیمو مجبور بشم عوض کنم. کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)