تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 127 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

4661 عزيز از راهنماييتون ممنونم . امتحان ميكنم . اميدوارم درست بشه

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام امیرخان.اقا 2تا مشکل دارم قات زدم کمکم کن لطفا!میخوام بدونم فریمور جدید بریزم بر فرض گوشی قفل باشه هیچ جوره نمیشه گوشی برگرده به حالت اول بشه باهاش کار کرد!دوم اینکه من رمز افزایش صدا زدم.تا اخرش رفتم پایین صفحه اوکی و بک بود هرچی اوکی زدم عمل نمیکرد در ضمن یه تسکبار پایین صفحه بود!2بار روش زدم یه صفحه مثل دیال شمارهگییر باز شد.نمیدونستم چی بزنم!کلید میانبر رو زدم اومد بیرون منوها اومد هیچ جوره نمیومد بیرون!میترسم وقت فلشم این اداهارو در بیاره شماره بخواد!کمکم کن داداش!میخوام فریمور بریزم.
    در مورد افزایش صدا ، وقتی شماره 6 رو زدین کار تمام شده و کلا از منوها بیاین بیرون .

واسه اولین بار فلش گوشی خیلی دلهره داره ولی بعدش عادی میشه . شما فلش کن انشاالله که مشکلی پیش نمیاد !

فریمور ژانویه 2009 هم ریلیز شده + فریمور نسخه Hugo Boss این گوشی . فردا با فریمور ژانویه فلش میکنم ، تغییرات رو حتما براتون میزارم .

من آی550 رو چندین ماه پیش توی یکی از مغازه های قم دیدم و دیگه هیچ جا ندیدم باقیافش اصلا حال نکردم
    فعلا که انتظار ای 7110 رو میکشم.ازش خیلی خوشم اومده.
    ببین امین جان من فقط با دو تا برنامه خیلی سر و کار دارم .
    یکی دیکشنری PMD هستش.
    و دیگری نرم افزار داروهای ژنریک ایران Ir-daroo که حجم زیادی دارند.اگه اینها نصب شد همین گوشی رو میخوام بگیرم اگه نصب شد از خیر این گوشی میگذرم.اگه تونستی این دو نرم افزار رو امتحان کن.
    دیکشنری حالا هر چی بود میشه باهاش کنار اومد اما برنامه ی دارو رو لازم دارم تو بیمارستان خیلی به دردم میخوره.
    راستی تایپ کردن با این گوشی چطوره؟
    کاظم جان من این گوشی رو بهت پیشنهاد نمیدم ! چون تاچ هستش و اگر اون برنامه رو نصب کنی شاید کار نکنه و اکر هم کار کنه شاید کار برات خیلی سخت بشه .

کلا اگر مشکل بودجه نداری یا INNOV8 بردار یا Omnia . البته منتظر i7110 هم متیونی بمونی ولی تظمینی نیست مایکروتل وارد کنه یا قیمتش پایین باشه !

مخلصیم .

3. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سامسونگ جان این کد افزایش صدا که آدرسشو دادی ما که سر در نمیاریم یه لطفی کن شما فارسیشو توضیح بده.ممنون میشم.

داره خودمونی میشه Ogtay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزيز اين فريمور ژانويه رو برا مام بذار.مرسي.

داره خودمونی میشه behzad_abd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض گزارشی از وضع بازار (جمهوری - علائدین) برای f480

سلام!
    امروز بعد از گذراندن 4 ساعت در خیابان جمهوری(علائدین) مرکز موبایل تهران به وضع وحشت ناکی که در مورد این گوشی هست پی بردم! خلاصه ای رو در ادامی می نویسم:

+ قیمت این گوشی بین 290 تا 390 متغیره به شرح زیر:
    a. قیمت های حدود 290 تا 310 گوشی های بدون گارانتی هستند که باتری شان اوریجینال نیست و متفرقه است و خیلی شارپ کمتر نگه می دارد
    b. قیمت حدود 330 تا 345 گوشی هایی هستند با باطری اصل که دارای گارانتی های متفرقه ای هستند که در اکثر موارد فروشنده از شما سوال می کرد که از اسم کدام گارانتی خوشتان می آید! و در بهترین حالت 5 هزار تومان بابت گارانتی به قیمت گوشی اضافه می کرد و کارت گارانتی رو همون جا می نوشت!
    c. قیمت 379 تومان برای گارانتی اصل ماکروتل است که نمایندگی ان گفت که موجودی این گوشی تمام شده ولی اگر خیلی می گشتین با 390 می شد گارانتی ماکروتل گیر اورد!

+ رنگ های این گوشی سیاه، صورتی، طلایی،قهوه ای است که فکر می کنم فرقشان فقط در رنگ کیف و دور قاب گوشی است

+ اکثر گوشی ها با هندزفری 2 تیکه بودند

7. این کاربر از behzad_abd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مرسی امین جان.کسی میدونه گوشی آی 560 سامسونگ وارد بازار شده یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. من قصد دارم یه گوشی سامسونگ بگیرم. چندتا سوال داشتم:
    1. ب480 چه جور گوشی ایه؟ کار باهاش آسونه؟
    2. هوین خوبه یا یکم پول بیشتر بدم امنیا بگیرم؟
    3. تو یکی از پستا خوندم sms فارسی تعطیله. ؟!!!
    4. خیلی نازک نارنجیه؟ من نوکیا 6020 دارم یه بار رفت زیر چرخ سمند با 4 تا وسافر تو هوای خیلی بارونی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

bebakshid hame in kararo kardam hala barname koja save mishavad

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام سامسونگ جان اگه میشه جواب مارو هم بگو:
    من فایل فریمور رو تو درایو اف ریختم و وقتی روی boot میرم میرم تو اف اصلا فایل فریمور توی درایو مشخص نیست ولی بقیه فایل ها هستن مشکل چیه؟ همون فریمور رو هم که خودت دادی دان کردم و فریمور مشکلی هم نداره و باز میشه ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.من f480 تازه خریدم.میخوام چندتا برنامه از جمله ماشین حساب مهندسی و دیکشنری بریزم اما نمیدونم چطوری.با نرم افزاری که بدون wap کار میکنه مشکل داشتم چون بعد از هزار زحمتconnect شدن در قسمت phon من چیزی نداشتم.در اصل درختشو باز نمیکرد. حالا یکی به من بگه چیکار کنم.چون واقعا این نرم افزارا رو لازم دارم.نمی خوام گوشیمو مجبور بشم عوض کنم. کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •