تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 210 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه mahdicivic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام . من هر کاری میکنم تا بتونم شبکه کنم نمیشه! کابل سالم ! کارت شبکه ها سالم ! ip داده شده ! اما وقتی کابلو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!ده بار ریست هم کردم بازم هیچی! اصلا انگار نه انگار که کابل وصله! یک هفته قبل از این موضوع خیلی راحت دسکتاپمو به لپتاپم شبکه میکردم ولی الان دیگه هر کاری میکنم نمیشه! ویندوز هردو هم ویستاست! اگه میشه راهنمایی کنید تا ببینم مشکل از چیه؟
    چون شما فرمودید که قبلا اینکارو کردید من توضیحات اولیش رو نمی دم. من متوجه نشدم" بازم هیچی" یعنی چی؟ شما وقتی ping میکنی شبکه برقراره یا خیر؟ اسم workgroup تو هر دوتا سیستم یکیه یا خیر؟ File sharing تو دو تا کامپیوتر آن هست یا خیر؟ وقتی کالا رو متصل می کنید چراغ کارت شبکه ها روشن میشه یا خیر؟ از برنامه SECURITY استفاده میکنید یا نه؟ شما یه چک بکنبد بعد یه مقدار بیشتر توضیح بدید تا ما هم روش بشیم انشاالله مشکلو حل می کنیم.

داره خودمونی میشه mahdicivic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان
    من از شما یه درخاست میخواهم و میخواهم اون را کامل برام توضیح بدید
    میشه اموزش کامل شبکه کردن با وایرلس در ویستا با دو لپ تاپ را به من بدهید
    من این اموزش را کامل کامل کامل بهم بدید اگه با عکس باشه چه بهتر
    دوست عزیز من فعلا به وایرلس دسترسی ندارم پس اگر عکس نزاشتم شما دلگیر نشو.
    شبکه کردن با وایر لس با شبکه کردن با سیم فرق زیادی نداره. فقط شما باید وایرلس هر دوتا رو روشن کنی.
    تنظیمات قبلی وایر لس رو تو هر دو تا لبتاپ پاک کنید.
    صفحه مربوط به تنظیمات وایرلس رو باز کنید. در قسمت change advande setting و در قسمت wireless network (یا یه همچین چیزی) گزینه مربوط به use windows to config را تیک کنید. توی همون قسمت Advance رو انتخاب کنید وتوی اون Adhoc رو انتخاب کنید. حالا صفحه های باز شده رو ببندید و روی Add کلیک کنید . یه پنجره باز میشه که از شما ssid شبکه رو میخواد. که به دلخواه یه اسمی رو انتخاب می کنید. حالا توی تنظیمات کارت شبکتون یه آی پی وارد کنید مثلا(192.168.0.1). حالا کارمون با یکی از دستگاه ها تموم شد میریم سراغ اون یکی.
    توی اون یکی دستگاه فقط آی پی میدید و جستجو میکنید. و همون اسمی رو که قبلا وارد کردید انتخاب می کنید و متصل میشید. همونطور که می بینید تمام تنظیمات منهای تنظیمات Adhoc شبیه شبکه کردن معمولیه.
    شما این مراحل دنبال کن اگر بازم مشکل حل نشد بگو تا یه فکری به حال تهیه عکس و آموزش تصویری بکنم.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز من فعلا به وایرلس دسترسی ندارم پس اگر عکس نزاشتم شما دلگیر نشو.
    شبکه کردن با وایر لس با شبکه کردن با سیم فرق زیادی نداره. فقط شما باید وایرلس هر دوتا رو روشن کنی.
    تنظیمات قبلی وایر لس رو تو هر دو تا لبتاپ پاک کنید.
    صفحه مربوط به تنظیمات وایرلس رو باز کنید. در قسمت change advande setting و در قسمت wireless network (یا یه همچین چیزی) گزینه مربوط به use windows to config را تیک کنید. توی همون قسمت Advance رو انتخاب کنید وتوی اون Adhoc رو انتخاب کنید. حالا صفحه های باز شده رو ببندید و روی Add کلیک کنید . یه پنجره باز میشه که از شما ssid شبکه رو میخواد. که به دلخواه یه اسمی رو انتخاب می کنید. حالا توی تنظیمات کارت شبکتون یه آی پی وارد کنید مثلا(192.168.0.1). حالا کارمون با یکی از دستگاه ها تموم شد میریم سراغ اون یکی.
    توی اون یکی دستگاه فقط آی پی میدید و جستجو میکنید. و همون اسمی رو که قبلا وارد کردید انتخاب می کنید و متصل میشید. همونطور که می بینید تمام تنظیمات منهای تنظیمات Adhoc شبیه شبکه کردن معمولیه.
    شما این مراحل دنبال کن اگر بازم مشکل حل نشد بگو تا یه فکری به حال تهیه عکس و آموزش تصویری بکنم.
    سلام دوست من خیلی ممنون که جواب من رو دادی من که دیگه نا امید شده بودم
    من این کار ها رو میکنم وقتی به هم شبکه میشن نمی تونم چیزی شیر کنم که تو هر دو کامپیوتر معلوم باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام دوست من خیلی ممنون که جواب من رو دادی من که دیگه نا امید شده بودم
    من این کار ها رو میکنم وقتی به هم شبکه میشن نمی تونم چیزی شیر کنم که تو هر دو کامپیوتر معلوم باشه
    فایروال تون خاموشه؟
    ping تون جواب میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چون شما فرمودید که قبلا اینکارو کردید من توضیحات اولیش رو نمی دم. من متوجه نشدم" بازم هیچی" یعنی چی؟ شما وقتی ping میکنی شبکه برقراره یا خیر؟ اسم workgroup تو هر دوتا سیستم یکیه یا خیر؟ File sharing تو دو تا کامپیوتر آن هست یا خیر؟ وقتی کالا رو متصل می کنید چراغ کارت شبکه ها روشن میشه یا خیر؟ از برنامه SECURITY استفاده میکنید یا نه؟ شما یه چک بکنبد بعد یه مقدار بیشتر توضیح بدید تا ما هم روش بشیم انشاالله مشکلو حل می کنیم.
    سلام. منظورم از ( بازم هیچی ) اینه که نه ping میشه! نه چراغ کارت شبکه ی دسکتاب روشن میشه. خلاصه بگم انگار کابل وصل نیست! قبلا اصلا این مشکل نبود!! رو هر دو سیستم nod32 ver4 نصبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام. منظورم از ( بازم هیچی ) اینه که نه ping میشه! نه چراغ کارت شبکه ی دسکتاب روشن میشه. خلاصه بگم انگار کابل وصل نیست! قبلا اصلا این مشکل نبود!! رو هر دو سیستم nod32 ver4 نصبه
    ممکنه کابل تون خراب شده باشه
    یا شایدم کارت شبکه ها تون احتیاج داره که درایورش دوباره نصب بشه

داره خودمونی میشه Mahyar.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل دارم وقتی لپ تاپ رو به PC وصل می کنم.
    در رابطه با Ping و File Sharing مشکلی نداره.
    اما هیچ بازی رو نمی تونم شبکه کنم.
    روی هردو سیستم Win 7 نصبه . روی لپ تاپ هم Nod32 V3.5 نصبه اما رو اون یکی آنتی ویروس نصب نیست !
    راهی هست ؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه shuahin_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل دارم وقتی لپ تاپ رو به PC وصل می کنم.
    در رابطه با Ping و File Sharing مشکلی نداره.
    اما هیچ بازی رو نمی تونم شبکه کنم.
    روی هردو سیستم Win 7 نصبه . روی لپ تاپ هم Nod32 V3.5 نصبه اما رو اون یکی آنتی ویروس نصب نیست !
    راهی هست ؟
    با سپاس
    اول باید بگم من هنوز win 7 رو رو شبکه تست نکردم. ولی firewall هردو سیستم رو off کن . nod32 هم از داخل نرم افزار firewall رو off کن.
    به هر دو سیستم ip بده. فقط حواست باشه از یه کلاس باشند.
    حالا ping کن اگر نشد، برو توی services console و سرویس windows firewall رو off کن.(هردو سیستم.)
    شاید جواب گرفتی

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من مدت هاست که دو تا کامپیوتر رو با هم شبکه کردم. الان یکیشون ویندوز 7 داره و دیگری ویندوز ایکس پی.

هیچ مشکلی تو رد و بدل کردن اطلاعات ندارم به جز یکی: من همیشه با اون کامپیوتری که ویندوز هفت روش نصبه کار میکنم. وقتی اون کامپیوتر دیگه رو روشن میکنم و بالا میاد و شبکه برقرار میشه یه مشکلی وجود داره.

مشکل اینه که اگر اول کامپیوتر ویندوز هفت, روشن باشه و بعد اون یکی روشن بشه, سرعت رد و بدل اطلاعات 800 کیلوبایت یا کمتر هست. که خیلی کمه. تنها راهش اینه که ویندوز هفت رو ریستارت کنم. بعد از ریستارت سرعتش میاد روی 8 مگابایت.

چرا این اتفاق میفته؟ چرا وقتی کامپیوتر اولی روشن باشه و بعد دومی رو روشن میکنی, باید اولی رو یک بار ریستارت کنی؟

البته مشکل از ویندوز هفت نیست, آخه قبلش ویندوز ایکس پی نصب بود (یعنی هر دو کامپیوتر ویندوز ایکس پی بود) ولی باز هم همین مشکل بود.

یه سئوال دیگه:

من وقتی اینترنت رو Share میکنم, سرعت اینترنت به شدت افت پیدا میکنه. با اینکه در حال استفاده از اینترنت نیستم (یعنی چیزی دانلود نمیکنم که بگی سرعتش به خاطر دانلود اومده پایین). فقط کافیه اینترنت رو Share کنم و بعد میبینی که سرعتش 1 کیلوبایت در ثانیه هم نیست (هیچ کدوم از کامپیوتر ها استفاده ای نمیکنند از اینترنت). در حالیکه سرعت اینترنت من وقتی خارج از Share باشه, 50 کیلوبایت یا 512 کیلوبیت در ثانیه هست.

این مشکلش از کجاست؟

یه سئوال دیگه:

شبکه بی سیم (Wireless) تا چند متر جواب میده؟ مثلا اگر بخوام با رایانه دوستم که 2 تا خیابون اون طرف تر هست, امکانش هست که شبکه کنیم؟

در آغاز فعالیت king1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام می خواستم بدونم
    اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch واردشود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی بر سر آن فریم می آورد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •