کسی می دونه سری 6 جدید کی می آد یا اصلا میاد یا نه؟
احتمالا سال 2012کسی می دونه سری 6 جدید کی می آد یا اصلا میاد یا نه؟
سری 5 احتمالا سال آینده معرفی میشه
کلا ب ام و امسال سرش خیلی شلوغ بود از z4 و سری7 جدیدتا سری 5gt. ام پاور هم که امسال ترکوند
درباره سری 8 چطور کی معرفی می شه؟
اگه اطلاعات فنی و عکس هاش موجوده لطفا بذارید.![]()
خب سری 8 یه مدت روی پروژش خیلی کار شد و قرار بود که خیلی زود وارد بازار بشه حتی cs هم بر مبنای سری8 بود ولی به دلیل مشکلات بحران اقتصادی و ... پروژش تاخیر خورد
ولی به زودی سری8 هم معرفی میشه که بی نهایت شبیه کانسپت cs هست
![]()
بچه ها سلام
من تازه وارد بخش ماشین سایت شدم اما خوب اطلاعاتم ای بگی نگی در مورد ماشین بخصوص انواع جدید بی ام و بدک نیست...
راستش همونطور که میدونید پر شتاب ترین مدل بی ام که تو ایران وجود داره مدل 335i هستش با 306 اسب بخار قدرت موتور!!!
مدل 2009 این ماشین با گیربکسی جدید عرضه شده که جاش رو با گیربکس 6سرعته سری های قبلی عوض کردن و این گیربکس جدید که اسمش DCT (Double Clutch Transmissio(
هست و این گیربکس 7 دنده است و دارای 2کلاچ جداگونه هست...
و نکته ی مهم این که این گیربکس دقیقآ گیربکس M3 هستش که خود بی ام و برای سری های جدید 335 و همچنین Z4 جدید
نصب کرده...
حالا همه ی اینارو گفتم واسه این که دوستم به تازگی یکیش رو وارد کرده و الآن تو گمرک نوشهره و هفته ی دیگه داریم با هم میریم شمال که بشینیم پشتش بیاریمش تهراتD:
حتمآ عکس و فیلم و اینا براتون می زارم اگه وقت کنم...
واقعآ ماشین بی نظیریه...
ببخشید کی گفته 335i قویترین تو ایرانه مگه سری 6 رو ندیدی که همچین حرفی می زنی
BMW 650i
V8 4.8L
367bhp
0-60mph: 5.3s
سری 6 من تا حالا هر چی دیدم 630 بوده اونم با سقف کروک که روش کیت M6 بسته بودن(یارو جلوی من قسم میخورد میگفت M6 ه خودم سقف فیبر کربنیش رو برداشتم کروکش کردم!
)
قویترین هم فکر میکنم M3 باشه که فعلا 7 دستگاه وارد شده (ورژن آمریکایی!)
540 هم بعید میدونم قدرتش از 335 بالاتر باشه سعید بهتر میدونه ولی از 540 هم 32 تا وارد کشور شده!
شاهکار جدید ب ام و
خب همون طور که قبلا گفته بودیم بام و suv کوچکی برای رقابت با اتومبیل هایی همچون rav4 و ویتارا وارد بازار می کنه
ب ام و x1 رسما معرفی شد و با انواع مختلف تجهیزات هم قابل دسترسی هست
طراحی این مدل هم بر اساس نسل جدید طراحی های ب ام و شکل گرفته و واقعا هم زیباست
BMW X1
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)