من منظورتو اینجوری متوجه شدم که می خوای ماشینها واضح باشه ولی پس زمینت محو , اگر درست متوجه شده باشم همونطور که قبلا هم تو تاپیک گفتم شما باید تو تنظیمات لرزشگیر دوربین(IS Mode)دوربین رو از حالت Cotinuous به Paning تغییر بدین .
در حالت Cotinuous لرزشگیر در دو جهت عمودی و افقی عمل می کنه ولی در حالت Paning که مخصوص سوژههای در حال حرکته , لرزشگیر فقط در جهت عمودی عمل می کنه و باعث می شه وقتی دوربین در حالت افقی حرکت می کنه لرزشها ثبت بشه .
و ناگفته نمونه این مسئله ربتی به مود P , M و.... نداره.
سلام این عکس ها رو دیروز تهیه کردم
اگه سوژه هام قشنگ نیست ببخشید من تازه عکاسی رو شروع کردم
و فعلا به سمت در دیوار شلیک میکنمتا یه چی توش در بیاد(شوخی کردم)
راستش تو عکس های قبلی همه میگفتن خیلی بد فکوس کردم و سوژه رو همش وسط کادر قرار دادم و ...
اما فکر کنم تازه قلق فکوس کردن اومده دستم این عکس هارو گذاشتم تا بهم بگین پیشرفت کردم یا نه؟
فکوس تو عکس ها چه جوریه؟ خوبه؟ دستکاریم اصلا نکردم![]()
Last edited by danger9597; 14-02-2009 at 14:07.
ممنون ولی مطمئنید این قابلیت تو دوربین من هست؟
الان دوربین تو شارژه نمیتونم ببینم
ولی فکر نکنم باشه دوربین من فقط حالت فعال و غیر فعال لرزشگیر رو داره![]()
به جان خودم از این عکسه خیلی خوشم اومده
انعکاس اون درخت ها تو پنجره
سایشون رو ساختمون
و خود درخت ها
نظر شما عکاس ها چیه؟
<p></p>
<p> </p>
عكس هاي خوب و جالبيه.ولي عكس هات رو با برنامهPhoto Brush ميتوني كاملا استاندارد كني.از نظر white balance و رنگ بندي...!اين برنامه يك گزينه داره به اسم Auto enhance كه عكس رو خيلي جالب استاندارد ميكنه.پيشنهاد ميكنم استفاده كن.عكس رو واقعا طبيعي ميكنه.البته مطمئنا برنامه هاي ديگري هم وجود داره اما اين برنامه كارش ساده ست.
قبل از auto enhance
بعد از auto enhance
![]()
فوکوس موفقی داشتیسلام این عکس ها رو دیروز تهیه کردم
اگه سوژه هام قشنگ نیست ببخشید من تازه عکاسی رو شروع کردم
و فعلا به سمت در دیوار شلیک میکنمتا یه چی توش در بیاد(شوخی کردم)
راستش تو عکس های قبلی همه میگفتن خیلی بد فکوس کردم و سوژه رو همش وسط کادر قرار دادم و ...
اما فکر کنم تازه قلق فکوس کردن اومده دستم این عکس هارو گذاشتم تا بهم بگین پیشرفت کردم یا نه؟
فکوس تو عکس ها چه جوریه؟ خوبه؟ دستکاریم اصلا نکردم
فکر می کنم اگر کراپ می کردی بهتر می شد البته این نظر منه تا بقیه بچه ها چی بگنبه جان خودم از این عکسه خیلی خوشم اومده
انعکاس اون درخت ها تو پنجره
سایشون رو ساختمون
و خود درخت ها
نظر شما عکاس ها چیه؟
معمولا SLRLikeها و SLRها همشون دارن این گزینه رو شما باید از طریق Menu فعال کنیدولی فکر نکنم باشه دوربین من فقط حالت فعال و غیر فعال لرزشگیر رو داره
يه خواهش از دوستان.راستش اينترنت من با نفت كار ميكنه.اگه امكانش هست عكس ها رو crop كنيد.ممنون
crop که نه،resize کنین.همون 600*800 فکر کنم سایز خوبیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)