من که بهشون زنگ زدم منطقمون رو پرسید بعد گفت منطقه شما خیلی شلوغه و ما هم که چون شیر میکنیم سرعتها میاد پایین
گفت به زودی حل میشه
حالا این به زودی چیه؟
الف ) تا 2-3 سال دیگه
ب ) یعنی همون به زودی
ج ) فیبر نوری قطع شده
د ) تقصیر آمریکاست
![]()
من که بهشون زنگ زدم منطقمون رو پرسید بعد گفت منطقه شما خیلی شلوغه و ما هم که چون شیر میکنیم سرعتها میاد پایین
گفت به زودی حل میشه
حالا این به زودی چیه؟
الف ) تا 2-3 سال دیگه
ب ) یعنی همون به زودی
ج ) فیبر نوری قطع شده
د ) تقصیر آمریکاست
![]()
راستی دوستان امروز از یکی از رفقا که داتک داره پرسیدم اونم از دست سرعت آسی شده
بابا خیلیا اینجوری شدن
فقط صبا نیست
در ضمن صبا خیلی یوزر داره اینام که شیر میکنن خوب معلومه
تازه کدوم شرکت با این قیمت میده بابا؟
آقا مگه اینترنت خونگی 128 به بالا هم داریم ؟؟؟؟
اینترنت کلهم تو ایران تعطیله . متاسفم برای خودم با این ...
ی)هیچ کدام![]()
بله .صبا نت و پارس آنلاین تا 512 هم میدن!!!
ولی فعلا با این وضع سرعت ها اصلا فرقی نمی کنه که شما 64 داشته باشید یا 512![]()
دوستان یه خبر بد:
همین الان با صبا نت تماس گرفتم تا بفهمم این قضیه کی حل میشه
یارو گفت متاسفانه مخابرات به خاطر اینکه به کاربر خانگی بالای 128 میدادن گیر داده و از این به بعد سرعت 128 شده
پرسیدم یعنی هیچ راهی نیست گفت فعلا نه
لعنت به این قانون مزخرف سرعت اینترنت در ایران![]()
ولی اگه بخواد با این وضع الانش باشه که 128 هیچ فرقی با 512 نمی کنه.....همون بهتر که نده!!!
ولی حیفه که ما تنونیم از امکاناتی که در همه جای دنیا استفاده می کنند بهره نبریم!!!![]()
نه دیگه رفیق اصلا کلا سرعت واسه این کم شده
یعنی سرویسیم که تو داری من دارم همه شد 128
سلام به همه دوستان
اگر از مشکلات بی پایان صبا خسته شدید و دنبال یک شرکت هستید که اینترنت نامحدود با سرعت بالا(هر سرعتی که دوست دارید)بگیرید خبرم کنید تا بهتون معرفی کنم.
نیاز به هیچ نامه و مدرکی نیست و کاربرهای خانگی هر سرعتی رو بخوان میتونن بگیرن.فقط برای ماه اول حتما" باید 128 بگیرید.
در ضمن دوستانی که نمیخوان زیاد هزینه کنند بی خیال بشن.چون این شرکت قیمت سرویسهاش نسبت به بقیه شرکتها بالاتر هست.
من هم روزی صبا داشتم اما بی خیالش شدم.از بس که مشکل داشت![]()
سلام
ای بابا این حرفا کدومه ، مخابرات فقط به صبا گیر میده؟ پس پارس آنلاین و ... چرا مخابرات بهشون گیر نمیده
یکی از دوستای من پارس آنلاین داره می گه سرعت دانلودش 70 هستش من چون مرکز مخابراتی که هستم
پارس آنلاین رو ساپورت نمی کنه نمی تونم از پارس آنلاین بگیرم
اگر این طوری باشه که دیگه مگه مغز ... خوردم که از صبا نت بگیرم که هم خواب و خوراکم به هم بریزه ، هم
این که سرعتش کم باشه ، خیلی شرکت های دیگه هم هستند که adsl نامحدود دارن و سرعتشون مثل
الان صبا نت هستش مثل : داتک ، شهراد و ... خوب اینا که در مقایسه با این وضعیت صبانت خیلی بهترن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)