چرا خبرها بعد از ارسال نمایش داده نمیشند.
چرا خبرها بعد از ارسال نمایش داده نمیشند.
حتما ماژول اخبار تو صفحه اصلی فعال نیست ماژول اخبار رو باید برای صفحه اصلی ویرایش کنید
اتفاقا تو صفحه اصلی فعاله.
با سلام
من فایل زیپ شده نیوک رو آماده کردم و 100 مگابایت هم هاست و دامین تهیه کردم و خریدم
اما نمی دونم چرا وقتی file manegar رو باز میکنم و upload می کنم تا 60 درصد می یاد اما دیگه گیر می کنه و ادامه نمی ده !!!
دوما می خواستم بدونم کجا باید فایل زیپ شده رو قرار بدم .
ممنون می شم بهم کمک کنید ؟
خوب شاید cpanelet مشکل داره یا مشکل کانکشن دلایل زیادی میتونه داشته باشه
شما میتونید از طریق ftp اپلود کنید براحتی
سلام و ممنون
چطوری می تونم از ftp استفاده کنم و کجا باید برم .
ممنون می شم اگه بیشتر راهنماییم کنی .
یک موضوع دیگم اینه که هر وقت که ناقص نصب می کنم یک مقدار به حجم استفاده شده cpanel ام افزوده می شه آیا راهی هست که همه اینا رو پاک کنم .
الان 0.57 مگابایت پر شده !!!!!
خوب از cpnel ftp هست میتونی از اونجا تنظیماتش رو ببینی یا اینکه با نرم افزار cute ftp یا یه نرم افزار دیگه وصل بشی راحته اگر نرم افزارش رو داری یه تستی بکن
اونی که میگی اضافه میشه پهنای بانده یا استفاده از فضا؟
اگه پهنای باند رو میگی که کاری نداره از فضا خوب معمولا با پاک کردن فایل کم خواهد شد ولی همون لحظه کم شدنش نشون نمیده یه من طول میکشه تا اونجا نشون بده که کم شده
سلام.
اون اخباره رو درستش کردم.
الان اگه میشه در مورد اون متا تگه توضیح بده.
چرا اینطوریه.
چطوری میتونم برای هر صفحه متاتگ جداگونه بزارم.
Salam
man ba komake shoma va barname ftp sito upload kardam va jadavelesho ham avordamo baqiye kara ro anjam dadam
ama vaqti mikham install konam yani adrese sito mizanam in peyqamo mide
Not Found
The requested URL /install.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.25 Server atPort 80کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
adrese site hamhastکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
man har chi minevisam in peyqamo mide chi kar bayad anjam bedam ?
mamnoon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)