تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 67 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 666

نام تاپيک: آموزش اوركلاك كارتهاي گرافيك(كارت گرافيك خود را منفجر كنيد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه evry day's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    35.802575,51.521501

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Evry day سلام این پست رو بخون! میخوام اورکلاک کنم خفن
    سلام

دوست عزیز شما اینجا کارت گرافیکتون رو می خو اهید اور کنید واز بقیه درخواست کمک کردید خوب

اگه شما برنامه ی مورد نظر تو ن
    riva tuner داریدو نصبه شروع به

کارتغییرات کنید(هنوزم نتو نستی تنهایی اور کالاکش کنید )

زیادم مشکل نیست فقط کارتت می پره نه بابا خیالت جمع باشه اگه با حداقل شروع کنی

می تو نی به نتیجه برسی

اول از همه که در صفحه ی اول مقالاتی نو شته شده بخون تا بهتر مچ بشی

دوم بعد اینکه کارت رو فرکانشا تقییر دادی و سیو کردی و تست پایداری رو روش انجام دادی

برای خاطر جمع شدن از این برنامه استفاده کن ATI Tool می تو نی به این ادرس بری و در این

صفحه دادنلو کنی به اضا فه ی طریقه ی استفاده شو یاد بگیری

به این ادرس مراجعه کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامه خودش هم اورکلاک می کنه ولی با هر کدوم که راحتی کار کن ولی با این فکر کنم راحت باشی چون

بیشتر موارد برات گفته شده وخودت می تو نی به راحتی انجام بدی میل خودته

تمام نکات رو به دقت بخون .ودر مورد بقیهی سخت افزارات می تو نی به تایپک مر بو طش مراجعه کنی

و درخواست بدی

مو فق باشی ببخشید که دیر شد خیلی وقته از خونه دورم و به راحتی نمی تو نم با سیستم کار کنم
    و یه مشکل دیگه که پیش او مده صفحه های جدید برام علا مت گزاری نمی شن و نمی دو نم که به کدما سربزنم
    طول می کشه
    فکر کنم که الان من پست می دم کارت گرفتیکارتتو سو زو ندی (بالا به دور ) ولی اگه سر زدی یه pm بده

بقیه ی اموزشا رو هم دارم از بیستر سایتها جمع کردم تا در روز مبادا به درد بخوره شما بیشتر طبق

اصولهاییکه گفته می شه پیش می رید و تجربه ای بقیهی دو ستان دارند به شما می گن ...

ولی من مو ندم هنو زم اور نکردی

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس به دوستم بگم اميدوار بشه
    توي 3Dmark 2005 از 1090 به 2070 رسيد چطوره؟
    خیلی خوب امتیاز گرفته. در حالت عادی باید 600 - 700 امتیاز می گرفت که 1090 گرفته !!!! برند کارتش چیه ؟؟
    بعد از اورکلاک هم خیلی خوب امتیاز گرفته!! جلل خالق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

پس به دوستم بگم اميدوار بشه
    توي 3Dmark 2005 از 1090 به 2070 رسيد چطوره؟
    میتونه ازش عکس امتیاز یا مقدار اورکلاک بگیری؟

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی خوب امتیاز گرفته. در حالت عادی باید 600 - 700 امتیاز می گرفت که 1090 گرفته !!!! برند کارتش چیه ؟؟
    بعد از اورکلاک هم خیلی خوب امتیاز گرفته!! جلل خالق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از برند گیگا بایت و 128 بیتی تازه بدون فن هستش طرف چون به زودی ارتقا میده خیالش نبود منم تا سر حد مرگ اورش کردم نتیجش تو بازی کربن و اپیزود 2 دیدنی بود هر دو HIgh بدون افت فریم فییر روی آخرین تنظیمات اجرا شد البته آنتی الایزینگ و یکی دیگه یادم نمیاد خاموش کردم ولی باز از این کارت انتظار نداشتم که اینجوری اور بشه
    Last edited by tekno2006; 15-03-2008 at 11:34.

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من خونشون هر دو هفته یکبار میرم هر موقع رفتم به روی چشم قول میدم حتما یکی عکس از ریواتونر و ATI tools بگیرم چون فکر نمی کردم برای دوستان جالب باشه الان همه جا کارتای سری HIGH END رو اور می کنند ما هم خجالت کشیدیم بگیم در کل آنکه از حساپ پاک هست از محاسبه چه باک هست حتما میزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

سلام به همه ی دوستان
    این کارت منه 8600g force 512
    تا چه حد میشه اور کرد؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    Last edited by pooria_k2; 18-03-2008 at 15:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

13

چرا عکس های مقاله ی صفحه ی اول نمیاد؟
    میشه به جای این که زره زره اور کنیم یه دفعه ببریم بالا!؟

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

11

سلام به همه ی دوستان
    این کارت منه 8600g force 512
    تا چه حد میشه اور کرد؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    از کدوم برند هست کارتت ؟
    نوع رم کارتت چیه ؟ نکنه کلاه سرت گذاشته باشن 512 ddr2 داده باشن بهت ؟!!
    اگه کارتت XFX هست که مال منم 8600GT 256 DDR3 هست که تا دلت بخواد اور میشه. مشخصات دقیق کارتت رو بگو تا دوستان دقیق تر راهنمایی کنن. (مثلا فن داره یا نه )

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

سلام دوستان !
    از ویستا استفاده می کنم و ورژن Forceware هم 158.28 هست که شاید قدیمیه ولی دانلود نمی تونم بکنم جدیدشو چون سرعت ندارم. وقتی با Riva Tuner اور میکنم و 8600GT رو می زارم رو 650 تا COre و 1700تا مموری و مونیتورینگ ریوا رو روشن می کنم می بینم بعد از یه مدت Core بر می گرده به همون 540 تا !!! اما مموری همون 1700 مگاهرتز می مونه. اما وقتی با ATI TOOL بصورت تصاعدی اور می کنم و کم کم خودش می بره بالا کاملا پایدار هستش و رو حتی 700 مگاهرتز هم می برم جی پی یو رو ! آیا میشه در Riva Tuner هم بصورت تصاعدی و کم کم اور کرد ؟ یا باید همون یهو نمودار رو برد رو مقدار دلخواه و APPLY رو زد ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام دوستان !
    از ویستا استفاده می کنم و ورژن Forceware هم 158.28 هست که شاید قدیمیه ولی دانلود نمی تونم بکنم جدیدشو چون سرعت ندارم. وقتی با Riva Tuner اور میکنم و 8600GT رو می زارم رو 650 تا COre و 1700تا مموری و مونیتورینگ ریوا رو روشن می کنم می بینم بعد از یه مدت Core بر می گرده به همون 540 تا !!! اما مموری همون 1700 مگاهرتز می مونه. اما وقتی با ATI TOOL بصورت تصاعدی اور می کنم و کم کم خودش می بره بالا کاملا پایدار هستش و رو حتی 700 مگاهرتز هم می برم جی پی یو رو ! آیا میشه در Riva Tuner هم بصورت تصاعدی و کم کم اور کرد ؟ یا باید همون یهو نمودار رو برد رو مقدار دلخواه و APPLY رو زد ؟
    تو Forceware های قدیمی همینطوریه ! فرکانس اعمالی شما ، در حالت 3D اعمال میشه !

به شما پیشنهاد میکنم که حتمآ FORCE WARE رو آپدیت کنید ! بده کافی نت برات دانلود کنن .

ضمنآ بهترین حالت ، از نظر پایداری دمایی ، برای XFX GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 رو این فرکانس ها هست :

650/1500/850

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •