تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 56 از 2403 اولاول ... 646525354555657585960661061565561056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا اگه هر ماه تمديد نكنيم و فقط سالي چند بار بگيريم مشكلي داره؟
    از چه نظر ميگيد ارزش نداره؟
    با اين كاهش قيمت ها بعيد نيست كه بقيه سال رو يه سرعت پايين بگيرم.
    اگه پشت هم تمديد نكنم مودم رو كه نميگيرن؟آيا خط تلفن هم دوباره به حالت عادي بر ميگرده؟
    معمولا چنانچه یک بازه زمانی از عدم تمدید بگذره ، خط شما رو از رانژه خارج میکنند تا جای خالی برای مشترک دیگه داشته باشند

این روند بسته به isp داره که ازش استفاده میکنید و همچنین شلوغی خط شما و تقاضای adsl در خط شما

بهر حال پیش از بستن قرار داد با isp مدنظر خودتون صحبت کنید

در ضمن می تونید در ماههایی که با اینترنت کار ندارید 64 بگیرید و ماههایی که کار دارید ارتقا بدید ( البته اگر براتون مقرون به صرفه است )

سلام
    من 3-4 ماهه از پارس اینترنت گرفتم و همیشه هم 10 روز جلوتر محدودیتم تموم میشه. چون دائم در حال بازی ژنرال آنلاین هستم.
    اگه من فقط شب از 2 تا 7 صبح بازی کنم واقعا محدوددیت اینترنتم تموم نمیشه؟؟؟
    128 با محدودیت 5 گیگ
    دوست عزیز 2 تا 6 صبح رایگانه یعنی هرچقدر با اینترنت در این ساعات کار کنید ، به هیچ عنوان از ترافیک شما کم نمیشه

تبلیغات هم نیست چون خودم مدت هاست از این امتیاز استفاده میکنم

2. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_safari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی از پاسخ سریع و راهنمایی شما سپاسگذارم. (فشاردادن دکمه تشکر کفایت نمیکرد)

ضمنا مثل اینکه در بعضی از شهرستانها فعال نیست !
    برای اطمینان بیشتر امشب ساعت 2 ترافیک مونده رو نگاه میکنم و ساعت 3 شب دوباره چک میکنم!
    نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.
    من از رشت هستم.
    Last edited by omid_safari; 14-02-2009 at 20:55.

داره خودمونی میشه omid_safari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ok
    tested

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ضمنا مثل اینکه در بعضی از شهرستانها فعال نیست !
    دوست عزیز این امتیاز از طرف isp اعمال نشده بلکه در خود pap پارس آنلاین تصمیم گرفته شده که

تمام مشترکین ( در سراسر نقاط کشور ) از ساعت 2 تا 6 صبح رایگان استفاده کنند

isp ها در شهرهای گوناگون صرفا نمایندگی پارس آنلاین رو دارند و قادر به تداخل در امور مشترکین رو ندارند

پس مسلما در تمام شهرستانها اعمال میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با درود مجدد.
    ميخواستم بپرسم زماني كه مراجعه مي كنيم واسه گرفتن adsl چه مدارك خاصي نيازه؟و آيا مودم رو همون لحظه ميدن يا نه؟ و اينكه كي ميان واسه وصل كردنش؟بعد از فعال سازي خط توسط مخابرات يا اينكه زودتر؟
    چون ميخوام سيستممو عوض كنم. و احتمالا 20 روز ديگه آماده ميشه. واسه همين گفتم كه كي برم واسه درخواست بهتره؟
    اخرين سوال اينكه حالا كه دارم سيستمو عوض ميكنم آيا adsl چيز خاص ديگه اي نياز نداره كه الان سفارشش رو بدم.؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با درود مجدد.
    ميخواستم بپرسم زماني كه مراجعه مي كنيم واسه گرفتن adsl چه مدارك خاصي نيازه؟و آيا مودم رو همون لحظه ميدن يا نه؟ و اينكه كي ميان واسه وصل كردنش؟بعد از فعال سازي خط توسط مخابرات يا اينكه زودتر؟
    چون ميخوام سيستممو عوض كنم. و احتمالا 20 روز ديگه آماده ميشه. واسه همين گفتم كه كي برم واسه درخواست بهتره؟
    اخرين سوال اينكه حالا كه دارم سيستمو عوض ميكنم آيا adsl چيز خاص ديگه اي نياز نداره كه الان سفارشش رو بدم.؟
    مدارک که چیز خاصی نمیخواد ، فقط شما باید برید ISP مزبور و برگه مخصوص درخواست رو دریافت بکنید

البته باید برگه رانژه کردن خط رو صاحب خط تلفن امضا کنه ( که خب ISP ها در این زمینه حساس نیستند و جعل برابر اصل است )

بعد از پر کردن برگه و پرداخت هزینه ، ابتدا مودم رو به شما میدند و سپس یک زمان 7 تا 10 روز ( گاها بیشتر ) رو برای راه اندازی معین میکنند

پس از اینکه مخابرات ADSL خط شما رو راه اندازی کرد و روند کار تمام شد ( پس از آن بازه زمانی مشخص شده )

شخصی رو برای راه اندازی سرویس به منزل شما میفرستند

شما پس حداقل یک هفته مونده سیستم جدید بگیری ، درخواست بده

در ضمن Adsl منهای مودم چیز خاصی نمیخواد ، و سیستم شما چه قدیمی باشه و چه جدید هیچ موردی نداره

فقط برای اینکه هنگام استفاده از تلفن ، صدای خش وارد گوشی نشه باید میکروفیلتر به گوشی تلفن ثابت وصل کنید

البته معمولا مودم های امروزی یک میکروفیلتر هم همراه بسته میدند
    Last edited by majid20; 16-02-2009 at 02:49.

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مدارک که چیز خاصی نمیخواد ، فقط شما باید برید ISP مزبور و برگه مخصوص درخواست رو دریافت بکنید

البته باید برگه رانژه کردن خط رو صاحب خط تلفن امضا کنه ( که خب ISP ها در این زمینه حساس نیستند و جعل برابر اصل است )

بعد از پر کردن برگه و پرداخت هزینه ، ابتدا مودم رو به شما میدند و سپس یک زمان 7 تا 10 روز ( گاها بیشتر ) رو برای راه اندازی معین میکنند

پس از اینکه مخابرات ADSL خط شما رو راه اندازی کرد و روند کار تمام شد ( پس از آن بازه زمانی مشخص شده )

شخصی رو برای راه اندازی سرویس به منزل شما میفرستند

شما پس حداقل یک هفته مونده سیستم جدید بگیری ، درخواست بده

در ضمن Adsl منهای مودم چیز خاصی نمیخواد ، و سیستم شما چه قدیمی باشه و چه جدید هیچ موردی نداره

فقط برای اینکه هنگام استفاده از تلفن ، صدای خش وارد گوشی نشه باید میکروفیلتر به گوشی تلفن ثابت وصل کنید

البته معمولا مودم های امروزی یک میکروفیلتر هم همراه بسته میدند

مرسي از جوابتون.
    پس يعني يه بار خود مخابرات مياد تا خط رو آماده كنه و بعد از اون هم از طرف isp ميان تا مودم رو وصل كنن؟
    خود مخابرات كه مياد هزينه هم ميگيره؟

داره خودمونی میشه mahdeedj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Ainhoven

پيش فرض

مرسي از جوابتون.
    پس يعني يه بار خود مخابرات مياد تا خط رو آماده كنه و بعد از اون هم از طرف isp ميان تا مودم رو وصل كنن؟
    خود مخابرات كه مياد هزينه هم ميگيره؟
    با اجازه مجید جان
    نه دوست عزیز isp خودش همه چی رو درت میکنه و فقط بعد 1 هفته یا 10 روز که مودم رو بهتون دادن یه شخصی از طرف isp میان و سرویس adsl رو راه اندازی میکنه که در ضمن هزینه رو از شما همون اول که مودم رو تحویل میگیرین از شما دریافت میشه

11. این کاربر از mahdeedj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در تکمیل حرف مهدی جان، اون شخص که از طرف isp میاد، کار زیاد خاصی نمیکنه، فقط میاد مودم رو براتون وصل میکنه تا از سلامتیش صحت به عمل بیاد، و اگه بلد نیستید مودم رو وصل کنید، به شما یاد بده.

برای اونایی که از نظر کامپیوتری دارای دانش خوبی هستن، میتونن از اومدن اون شخص صرف نظر کنن، البته نمیدونم باز باید 10 تومن هزینش رو بدی، یا نه!

13. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdeedj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Ainhoven

پيش فرض

در تکمیل حرف مهدی جان، اون شخص که از طرف isp میاد، کار زیاد خاصی نمیکنه، فقط میاد مودم رو براتون وصل میکنه تا از سلامتیش صحت به عمل بیاد، و اگه بلد نیستید مودم رو وصل کنید، به شما یاد بده.

برای اونایی که از نظر کامپیوتری دارای دانش خوبی هستن، میتونن از اومدن اون شخص صرف نظر کنن، البته نمیدونم باز باید 10 تومن هزینش رو بدی، یا نه!
    خیلی ممنون بابت تکمیل کردن .

15. این کاربر از mahdeedj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •