تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 97 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بابا این چه کاریه؟؟یعنی واقعا مینیمم رو گذاشتی 50 دلار؟؟؟؟؟؟تازه یک release clause هم قبلا بود که مثله این بود کارش.فک کنم دیگه نیست.تمدید کن خوب

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بابا این چه کاریه؟؟یعنی واقعا مینیمم رو گذاشتی 50 دلار؟؟؟؟؟؟تازه یک release clause هم قبلا بود که مثله این بود کارش.فک کنم دیگه نیست.تمدید کن خوب
    باشه ولی باید امضا خشک بشه یا نه پیغام میده تازه با این بازیکن قرارداد بستی ونمیشه باید صبر کرد ولی سر قضیه ی فردیناند خیلی اتیش گرفتم باید دعا کنم دربازبانم به باد فنا نره

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میشه شماره بازیکنان را عوض کرد هچنین چگونه میشود کاپیتان تیم را عوض کرد و اگر قرار داد با تیم ملی یه کشور داره تموم میشه میشه تمدید کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

باشه ولی باید امضا خشک بشه یا نه پیغام میده تازه با این بازیکن قرارداد بستی ونمیشه باید صبر کرد ولی سر قضیه ی فردیناند خیلی اتیش گرفتم باید دعا کنم دربازبانم به باد فنا نره
    خوب فعلا پس کسی نمیتونه بخرش.هر وقت تونستی تمدید کنی سریع این کارو بکن تا یکی دیگه نخریدش

کسی میدونه چطوری میشه شماره بازیکنان را عوض کرد هچنین چگونه میشود کاپیتان تیم را عوض کرد و اگر قرار داد با تیم ملی یه کشور داره تموم میشه میشه تمدید کرد
    شماره بازیکنا رو از همون قسمت که مربوط به رنگ پیراهنه میشه عوض کرد.اون پایینش یک گزینه هست.merchandis>>desighn kits<<player number
    کاپیتان هم تو roles.بعد برو کاپیتانو عوض کن.
    آخریم فک کنم راهی نداره

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

12

1-باید توی قسمتی بری که اونجا می تونی مدل لباس تیم خدتو عوض کنی.
    2-باید بری توی role.
    3-اگه خود تیم ملی بخواد اره خودش تمدید می کنه.دست ما نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

1-چجوری میتونم صحنه های ورود بازیکنان به زمین رو ببینم؟

2- team trust چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ای بابا کسی نبود جواب سوال منرو بده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

1-چجوری میتونم صحنه های ورود بازیکنان به زمین رو ببینم؟

2- team trust چیه؟
    سلام رفیق
    برای دیدن ورود بازیکنان به زمین،موقع بازی پایین صفحه تیک cinematic view(اگه درست نوشته باشم،تو همین مایه ها)رو بزن و از بازی بعدی می تونی ورود بازیکنان به زمین رو ببینی.
    Team trust مربوط به میزان اعتماد بازیکنان از مربی تیم هست.مثلاً به یه بازیکن می گی تو بیشتر بازیهای فصل رو بازی می کنی اما حتی تو فصل یه دونه بازی هم بهش نمیدی،اونوقت اعتماد بازیکن از مربی سلب میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

آقا من یه درخواست دارم که تا حدودی غیر عادیه:
    از کسی که خیلی راحت با کیبورد می تونه بازی کنه و دریبل بزنه می خوام اولاً یه آموزش بذاره که چطور می شه بازیکن رو راحت با کیبورد کنترل کرد.
    حالا قسمت غیر عادی تر در خواستم:اگه میشه یه عکس از نحوه قرار گیری انگشتان دستتون روی کیبرد،بذارید تا راحتتر بتونم از کیبورد استفاده کنم.می دونم در خواستم زیاد جالب نیست و اگه دردسر داره براتون بی خیال بشید و فقط یه راهنمایی در مورد کنترل بازیکن بدید.
    در ضمن شما وقتی برای بازی روی بازیکن سوئیچ می کنید،فروارد انتخاب می کنید یا بازیکن دیگه؟
    آیا میشه جای دکمه ها رو عوض کرد؟
    ممنون

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آقا من یه درخواست دارم که تا حدودی غیر عادیه:
    از کسی که خیلی راحت با کیبورد می تونه بازی کنه و دریبل بزنه می خوام اولاً یه آموزش بذاره که چطور می شه بازیکن رو راحت با کیبورد کنترل کرد.
    حالا قسمت غیر عادی تر در خواستم:اگه میشه یه عکس از نحوه قرار گیری انگشتان دستتون روی کیبرد،بذارید تا راحتتر بتونم از کیبورد استفاده کنم.می دونم در خواستم زیاد جالب نیست و اگه دردسر داره براتون بی خیال بشید و فقط یه راهنمایی در مورد کنترل بازیکن بدید.
    در ضمن شما وقتی برای بازی روی بازیکن سوئیچ می کنید،فروارد انتخاب می کنید یا بازیکن دیگه؟
    آیا میشه جای دکمه ها رو عوض کرد؟
    ممنون
    من فروارد انتخاب میکنم . برای تغییر فکر کنم تو optin بازی باید بری یادم نیست دوستان یادشون هست بیگن .
    توی تنظیمات سرعت رو روی V و شوت D و پاس S وسانتر A وپاس توی عمق روی W . با دکمهی C هم میتونی حرکتی یواش ولی با کنترل بهتر روی توپ داشته باشی .از دکمهی Shift هم برای دریبل میشه استفاده کرد در موقعیت های متفاوت خودش دریبل های متفاوتی میزنه فقط باید Shift رو با دکمه های حرکتی بزنی .
    دست چپ : (ترتیب انگشت ها از چب به راست) 1_ روی shift و 2_ روی A و 3_ روی S و 4_ روی D و 5_ روی V.
    دست راست هم روی حرکات بالا .پایین . چپ و راست
    برای موفق بودن در گل زنی بیشتر در زد حملات حضور داشته باش و روی کرنل های حریف روی خط وسط رمین جای گیری کن ودر صورت تصاحب توپ توسط هم بازیات با زدن دکمه ی S بازیکن شما دستش رو بالا میاره و برات توپ میفرستن . همین کار رو هم در زمان بازی میتونی انجام بدی ولی از کناره ها جای گیری کن. در وسط زمین هم با یکی دو دریبل تا پشت 18 برو و شوت بزن . در سانتر کردن هم توجه کن که سانتر به صورت manual و باید هنگام سانتر بک جهت را نیز نگه داشت . برای حرکت یک و دو هم از دکمه ی Q استفاده کن .با دکمه ی W میتونید بازیکن تقریبا در اختیارتون یعنی دربازبان رو به جلو بیارید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •