پس تیم ما کجاست؟این نویسنده های این جدول هم جکی بودند براخودشون
اگرجدولهای باشگاهی تاثیرگذار هست پس اون رم اون وسط چکارمیکنه اگر هم نتایج باشگاههای اروپا وآمریکایی ملاکه بازهم رم توجدول چکارمیکنه
![]()
پس تیم ما کجاست؟این نویسنده های این جدول هم جکی بودند براخودشون
اگرجدولهای باشگاهی تاثیرگذار هست پس اون رم اون وسط چکارمیکنه اگر هم نتایج باشگاههای اروپا وآمریکایی ملاکه بازهم رم توجدول چکارمیکنه
![]()
مدیربرنامه های ویکتوراوبینا بازیکن نیجریه ای اینترمیلان گفته که به هیچ وجه قصد جدایی ازاینتررانداره وآینده اشو دراینترجستجو میکنه .
من موندم چرااین بازیکنهای آفریقایی اینقدربه تیم علاقمند میشند نمونه اش نوانکو کانوی نیجریه ای بود که خیلی حال میکرد توتیم بمونه .فکر کنم موراتی نقش پدرخوانده اشونو ایفا میکنه .
اصلا رده بندی مسخره ای هست مثل رده بندی تیم های ملی خدایش من نمیدونم بر چه اساسی این جدول رو میدن
خوبیش اینه جایزه ای درکارنیستپس بذارهرجوری دوست دارند طبقه بندی کنند تیمارا
----------------------------------------------------------------
موراتی هم گفته که جداشدن کورشما خیلی به نفع خودشه وتوچلسی موفق میشه![]()
یه بازی دیگه مونده تا دربی فکر کنم با لچه هم داریم بعدش به اث بازی داریم اگه ببریم تقریبا نصف راه قهرمالن رو رفتیم چون اختلاف خیلی خوف میشه
پس هفته بعد بعدازبازی ایران وکره و استقلال وپیروزی باید شنبه اش منتظربازی اینتروآث میلان باشیم اگربازی بارسا ورئال هم فرداش بود توعرض 4 5 روز 4 تافوتبال توپ میدیدیم![]()
انگلیسیها چه جنگ روانی راه انداختند سربازی منچستر واینترمیلانالبته سیمونه پروتاهم یه سری چرت وپرت تحویل داده اما فکر کردند بذاراول حساب آث میلانو برسیم بعد سراغ منچسترهم میریم
![]()
این هم جدول مسابقات سری آ ایتالیا هنوزهم که هنوزه توصدریم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)