تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 97 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

من 4620x دارم کانالهای خارجی فوق العاده شارپه ولی کانالهای ایرانی تو 40 اینچ بیشتر مواقع حرفی برای گفتن نداره
    میخواستم ببینم فرقی بین component ,scart توی lcd هست؟

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام-من ----- strong 4620x ,starsat x30 اومده دستم.واسه lcd کودوم رو ور دارم ؟ x30 خروجی component نداره-فروشنده میگفت تو lcd فرقی نشون نمیده
    کودوم رو وردارم؟
    سلام . من Strong 4620X دارم . تصویر عالی و آپگرید کردنشم 3 سوت . چون با حافظه فلاش میشه خیلی راحت آپگرید کرد . خروجی کامپوننت هم خیلی مهمه . من از بازار برزگمهر کابل کامپوننت خوب گرفتم 9800 تومان . با این وصل کردم به LCD . راستی LCD خریدی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

اگر مسئله پروتکت تصویر مطرح نبود چه بسا بیشتر HD پلیر ها از همین کابل کامپوننت هم برای تصویر خروجی استفاده می کردند.در کل این کابل قابل قیاس با کابل Scart نیست چون رزولوشن بالاتری رو می تونه عبور بده
    اگر استرانگ از یه پردازنده تفکیک کننده تصویر واسه خروجی کامپوننت استفاده کنه ارزش داره چون با یه کابل کامپوننت قوی که تا 40 و یا 60 هزار تومن هم قیمت داره نویز خیلی کمتری تولید میشه هم تصویر نسبتا بهتری میشه گرفت. ولی اگه همون Scart رو با یه تیدیل داخلی به کامپوننت بدل کرده باشند ارزش نداره
    ----- های استارست جدیدا از یه پردازنده قوی تر نسبت به مدل های قبلی استفاده می کنند که ساخت شرکت NEC هست.
    هر دو شرکت در سطح پایینی قرار دارند مخصوصا استارست که بیشتر از استرانگ باهاش آشنایی دارم
    پ.ن: اگه این سوال در تاپیک های فعال ماهواره پرسیده بشه خیلی بهتره
    Last edited by shenhaye_zaman; 11-03-2008 at 12:12.

4. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض S

با سلام خدمت اساتید

من قصد خرید Lcd Tv 32 اینچ رو دارم صرف نظر قیمت لطفا راهنمایی نمایید کدام مارک و کدام مدل در این رنج بهنرین هست ممنون

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید

من قصد خرید Lcd Tv 32 اینچ رو دارم صرف نظر قیمت لطفا راهنمایی نمایید کدام مارک و کدام مدل در این رنج بهنرین هست ممنون
    دوست عزیز اگه تو تاپیکهای قبلی هم نظری بندازی فعلا بهترین انتخاب برای 32 اینچ 32D SONY است . البته اگه سریهای X یا W هم 32 میزدن خیلی خوب میشد ولی متاسفانه ندارن . بعد از این از سری V هم 32 اینچ خوبی داره . در مورد مشخصات ریزشم میتونی تو این سایت بری ( پایین ) . این سایت به من در مورد انتخاب LCD خیلی کمک کرد . البته نباید نظر و راهنمایی دوستان رو تو اینجا فراموش کرد که تو انتخاب من خیلی تاثیر گذاشت .
    در مورد مدلهای دیگه مثل سامسونگ و شارپ هم اطلاعی ندارم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض _

ممنون از راهنماییتون منظور من هم برندهای دیگه است.که کدامیک بهترند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

در زمینه Lcd سونی سامسونگ شارپ توشیبا همیشه از برند های مطرح بودند
    در زمینه پلاسما هم پاناسونیک و پایونییر و گاهی هم هیتاچی
    نمیشه گفت کدوم از اون یکی بهتره چون پارامتر قیمت، زیبایی و... وزنه رو جا بجا میکنه
    Last edited by shenhaye_zaman; 14-03-2008 at 03:46.

9. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

بین این دو برند کدوم مناسب تر برای pc و --- هست؟
    Sharp LC-32PX5M
    Samsung r81

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض -

در زمینه Lcd سونی سامسونگ شارپ توشیبا همیشه از برند های مطرح بودند
    در زمینه پلاسما هم پاناسونیک و پایونییر و گاهی هم هیتاچی
    نمیشه گفت کدوم از اون یکی بهتره چون پارامتر قیمت، زیبایی و... وزنه رو جا بجا میکنه
    از دوستان ممنون اگر پارامترهای قیمت و زیبایی رو کنار بزاریم از نظر کیفیت و کارایی کدامیک بهترین هست؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

[QUOTE=shenhaye_zaman;2181234]به احتمال زیاد ----- شما خروجی SCART داره واگه درست هم یادم باشه هم سینما و هم LCD شما سونی بوده
    منظور من از مستقیم این بود که اگه ----- شما 2 خروجی صدا داره یکی رو به سینما و دیگری رو به TV وصل کنید
    ممکنه ----- شما خروجی OPTICAL هم داشته باشه که میتونید اون رو به سینما وصل کنید
    یه راه دیگه هم هست:
    میری تو SETUP سینما و HDMI Control رو فعال می کنی سینما و LCD های سونی قابلیتی به اسم Bravia theater sync دارند.با فعال کردن HDMI Contorl این اتفاق ها میافته:
    1-هر وقت دکمه PLAY سینما رو میزنی سینما روشن میشه و LCD هم به طور خود کار روشن میشه و رو ورودی HDMI مربوطه قرار میگیره
    2-هر وقت LCD رو روشن میکنه سینما هم روشن میشه و صدای TV رو پخش می کنه
    3-اگه رسیورت پورت خروجی دیجیتال داره می تونی اون رو وصل کنی به سینما و از قابلیت Bravia theater sync استفاده کنی

دوست عزیز شما منظورما بد متوجه شدید. من السی دی m81 46 و سینمای خانگی tq85 سامسونگ دارم وقتی که سینما خانگی رو با کابل hdmi وصل میکنم به ال سی دی روی کنترل السی دی منظورم remote control از راه دوره دکمه hnfo رو میزنم که مشخصات صفحه نمایش رو نشون بده . با اینکه فیلم های با کیفیت بالا و چه پایین میزارم میده 720*576 در صورتی که ال سی دی من full hd سینمای خانگیم هم با 1080 i ساپورته و رو کاتیلوگش هم نوشته که در صورته استفاده از کابل hdmi با بالاترین رزولیشن یعنی 1920*1080 i باید پخش بکنه کهولی اما 720*576 پخش میکنه میخوام بدونم آیا کسی میدونه مشکل کجاست .؟

13. این کاربر از mobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •