نه
بخاطر اینه که به مانیتور فشار میاد در واقع لایه رویی روی مانیتو به خود ال سی دی برخورد می کنه و این حالتی میشه البته بهتره زیاد اینکارو نکنی
نه
بخاطر اینه که به مانیتور فشار میاد در واقع لایه رویی روی مانیتو به خود ال سی دی برخورد می کنه و این حالتی میشه البته بهتره زیاد اینکارو نکنی
یعنی برای همه اینطور است ؟ یا فقط برای من
از وقتي دکمه رو فشار ميدي تا وقتي که عکس روي روي مموري کارت ذخيره کنه اگه نور کافي باشه، از 6 ثانيه به بالا طول ميکشه.اگه اندازهي عکس رو کمتر کني اين زمان يه نصفه ثانيهاي کمتر ميشه.در u600 گرفتن عکس با فریمهای مختلف حدودا چند ثانیه طول می کشه؟
اگر کيفيت عکس رو کمتر کني ، 1 ثانيه زودتر عکس ميگيره. مثلاً من از يه جايي که درخت و چمن و... بود عکس گرفتم شد 1.6MB ولي با کيفيت Normal ميشه 500 KB .
اگه نور کافي نباشه (شب باشه) در حال حرکت باشي يا سوژه در حال حرکت باشه، بيشتر طول ميکشه.
از يه جسم ساکن بخواي در نور کافي عکس بگيري خيلي خوب ميگيره ولي از يه مثلاً حيوون که مدام تکون ميخوره سخته که عکس واضح بگيري.
نه نميشه.... اگه بشه، من بلد نيستم.میشه واسه تسریع در عکس گرفتن قابلیت فوکوس اتوماتیک را غیر فعال کرد؟
اره فکر کنمیعنی برای همه اینطور است ؟ یا فقط برای من
البته من خودم d900I دارم که اینم همین حالت پیش میاد
بله میشهمیشه واسه تسریع در عکس گرفتن قابلیت فوکوس اتوماتیک را غیر فعال کرد؟
اگه توی منوی دوربین بگردی پیدا میکنی
یه سوال:
دوستانی که u600 دارن وقتی گوشیشونو silent میکنن آیا ساعتش زنگ می خوره؟ مال من رو silent زنگ ساعتش هم silent می شه.![]()
با سلام
اشتباهي sms هام را حذف كردم كلشو جايي داره اين گوشي كه بشه sms هامو برگردونم؟
متاسفانه برگردوندن sms توسط این گوشی امکان پذیر نیست sms هایی که فرستاده شده.
سلام دوستانی که از این مدل گوشی دارین . ازش راضی هستین؟ یعنی خوبه بخریم؟ اگه بدون تعصب جواب بدین ممنون میشم
سلام...............
دوست عزیز u600
گوشی خوبی در رده ی خودش الانم که قیمتش خیلی خوبه 160__70
دوربین عالی
کیفیت صفحه خوب
4 تا از دکمه هاش لمسی.
زیبا.
کیفیت صدا عالی
بلندی صدا متوسط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)