عزيزدل كسي بد تو رو نميخوادنوشته شده توسط lovergod14innocentsand
....
اگر هم ميبيني مديران بهت تذكر ميدن خارج از قوانين فروم عمل نميكنن ...![]()
پس همه چي رو فراموش كن و به چسب به فروم ...![]()
عزيزدل كسي بد تو رو نميخوادنوشته شده توسط lovergod14innocentsand
....
اگر هم ميبيني مديران بهت تذكر ميدن خارج از قوانين فروم عمل نميكنن ...![]()
پس همه چي رو فراموش كن و به چسب به فروم ...![]()
سلا مجدد باور كن ميدونم نويد جان بنده خدا كه شاهد هستش تك تك ادمين ها رو دوست دارم مثل برادر خودم...حالا بازم ميگم هر چي بگن گوش ميدم اصلا بيشتر از اين دو پستي كه دادم نميدم...اما ديگه هيچ علاقه اي به بن شدن ندارم...اينو از ته دل ميگم مديران محترم آقا سينا آقا ميثم و آقا علي دوستون دارم...يا حق.![]()
نوشته شده توسط lovergod14innocentsand
عزيز تقصير كسي نيست شما رو براي هميشه اخراج كردند ! مگر اينكه نام كاربري اوليتو بهت پس بدن وگر نه تا هر وقت شما آي دي بسازي بن ميشي ! اين قانونه كه بيش از يك نام نداشته باشي !![]()
سلام سامان جان ما منتظر جواب مدیران محترم هستیم و تابع اونا و قوانین سایت و انجمنها...اینجا چت کردن و همون گفتگو ممنوع هستش و دادن پست بی جا...از مدیران معذرت میخوام...منتظرم...
به خدا دلم مي سوزه ! ولي فكر كنم هر اتفاقي بيافته براي اون يكي نام كاربريت بيافته !
سلام
ميشه به من هم بگيد كه قضيه اين مساله چيه؟
چون من مدتي توي فروم نبودم! حالا به ما هم بگيد
چي شده كه اين همه پست هاي عجيب اينجا هست
عزيز شما كه همش توي دلفي هستيد !
lovergod14innocentsand اين آقا براي هميشه اخراج شده ! حالا دوست داره بر گرده همين ...
سلام مجدد خدمت مديران محترم...به خدا پشيمون شدم از اينكه قوانين رو رعايت نكردم...الان هم دو سه روز ميشه كه بازم برگشتم اما همش ازين ناراحت هستم كه بازم بن بشم...قول ميدم كه قوانين رو رعايت كنم...
سلام عزیزم
بببین دوست من هر چیزی یه حدی داری ولی شما فقط عضو سایت شده بودید که فقط پست بدید و تعداد ستاره ها و ارزش خودتو بالا ببری وقتی شما هنوز اخراج نشده بودی من یه سری به کلیه پست هایی که زده بودی زدم که متاسفانه اصلا جالب نبود
امیدوارم قوانین رو بهتر رعایت کنی
از نهوهء پست دادنت معلوم ميشه كه هنوز پشيمون نشدينوشته شده توسط lovergod14innocentsand
اصلا فك كنم دست خودت نيس اينكارا
بهتره تو بري يه فروم ديگه مثلا بري فروم مؤمنين خدا
بدت نياد اما هيف پهناي باند مخابراتي رو كه تو با اينجور كارها داري هروم ميكني
![]()
Last edited by Hektor; 02-09-2006 at 11:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)