از تمام مدیران و کاربران معذرت می خوام که اینجا سوالمو مطرح می کنم.دوست عزیز میشه بگی 1.چرا 360 نخرم؟.2.چیزی می دونی از 360؟.3.به نظرت 360 الان نگیرم اگر نگریرم نسل جدیدش دقیقا کی میاد؟4.منظورت از تو ایران جواب نمیده چیه؟.
از تمام مدیران و کاربران معذرت می خوام که اینجا سوالمو مطرح می کنم.دوست عزیز میشه بگی 1.چرا 360 نخرم؟.2.چیزی می دونی از 360؟.3.به نظرت 360 الان نگیرم اگر نگریرم نسل جدیدش دقیقا کی میاد؟4.منظورت از تو ایران جواب نمیده چیه؟.
می دونم منظورش شری بود.منظور من این بود که تایید نشده.
بحث ایشون در رابطه با ایکس باکس بود.نه اون براي pc بوده كه تازه اونم هنوز معلوم نيست انقدر طول بكشه!
براي 360 كه همين امسال مياد![]()
در ضمن برای PS3 و 360 که گفتم قبل از مارچ 2009 میاد.اینو خود تاکوچی گفته.
ممنون که در مورد ایویل5 اطلاعات در اختیار بنده گذاشتید.ولی جواب ان چند تا سوالم را نگرفتم!.اگر کسی جواب و دلیل داره بفرماید.
فكر نميكنم نسخه ي جديد داشته باشه تا اونجا كه من ميدونم گفتن براي 360 مياد. فكر نكنم مشكلي توي خريد شما بوجود بياره![]()
پس می تونم 360 بخرم ،نظر شما چیه ارزش داره؟.چرا دوست خوبمون به من گفت نخر؟.بدجوری ترس تو دلم انداخت!.
360 بخر حالشو ببر ( من جای تو بودم میخریدم)![]()
کاراکترای اویل 5 فقط کریس و شریه؟.
نه بابا.کاراکترها بیشتر خواهند بود.از جمله یه دختر دیگه به نام Sheva و یه مرد به نام Josh.مطمئن باش از اینها بیشتر خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)