----------------------
به نظر من فرگوسن یه تیم خوب تدافعی رو فرستاده بود تو زمین
نظر شما چیست؟
----------------------
به نظر من فرگوسن یه تیم خوب تدافعی رو فرستاده بود تو زمین
نظر شما چیست؟
آره یک تیم دفاعی فرستاده بود..... ولی یک تیم دفاعی اصلا خوب نیست! هیجان بازی رو میگیره..... نه خودش گل میزنه نه میزاره حریف کاری کنه ....... ولی در کل بازی با هیجانی بود و اگر این شیاطین دفاعی بازی نمی کردند شاید یه 3-3 دیگه هم پدید میومد
آقا فوتباله دیگه شما هم مته رو خشخشاش میزارینا
نیمه دوم که موقع دفاع در بهترین حالت 8 نفره دفاع میکردنحرف دو دوست بارسایی تایید میشه! وقتی منچستر حمله می کرد بازم 5تا منچستری توی محوطه ی خودشون بودند!
ايول ايول به منچستر
ان شالله تو خونه خودتون بارسلون رو به رگبار مي بنديد
تبريك ميگم بهترين نتيجه رو گرفتيد
حالا حتي تو با يه گل هم مي بريد
ايول به شماها غيور مردان
خدايا يعني چي ميشد كريس اون پنالتي رو گل مي كرد
اشكال نداره ... روحيه تون حفظ كنيد
بارسلون ضعيف ترين تيم دنياست .. چطور ما تو خونه ي خودش تمام ستارگانش رو 1-0 شكست داديم و اومديم
درست مثل بازي دو سال پيش با رم كه هفت تا زديد به بارسا هم هفت تا بزنيد تا ديگه ادعاشون نشه
آفرين به شماها ... موفق باشيد
آفرین آفرین !! مثل اینکه یادت رفته تو سانتیاگو برنابئو 3-0 باختین! پس سکوت.
من هم بارسایی هستم و هم طرفدار منچستر. ولی منچستر بدجوری فقط دفاع میکرد حتی ضد حمله هاش هم مثل تو جزیره نبود.
ولی اگه ببره قهرمانه. یعنی هر کدوم ببرن قهرمانن
عزيز من كسيم كه نميخوام سر به تن بارسا باشه
منچستر هم ازش بدم نمياد اما هيچي رئال نميشه
اگرم ميخواي بكلكلي برو تعداد بازي هاي دو تيم بارسا و رئالو ببين و بيا كه كي بيشتر برده و تعداد قهرمانيها رو بعد بيا اينجا عزيز
منتظرتم هر موقع تو تونستي دليلي بر بهتر بودن بارسا از رئال پيدا كني
راستي يه چيزي همون سال هم كه 3-0 برديد هم قهرمان نشديد جالبه نه چون بعدا تركونديمتون![]()
رئال مادريد 33 72
2 ویارئال 33 62
3 بارسلونا 33 61
همین بستونه ....
راستی من وست داشتم توی نیو کمپ بارسا می برد که بره توی الدترافورد یه 7 8 تایی بخوره اونوقت بوود که از خنده روده بر می شدیم ...
بارسا بهتر بازی کرد درسته اما چند تا موقعیت داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه پنالتی مسلم داور نیمه دوم برای منچستر نگرفت
اگه اون پنالتی گل میشد واقعا کار بارسا سخت تر میشد هر چند که هفته دیگه براحتی میریم فینال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)