1_ مرسي داش وحيد!
2_
مسئولان بوکاجونیورز بعد از دریافت پیشنهاد رئال مادرید مبنی بر خرید بانگا مهاجم جوان تیمشان از مسئولان والنسیا که زودتر از رئالی ها پیشنهاد داده بودند خواستند کمی وقت دهند تا بر روی پیشنهاد رئالی ها نیز فکر کنند.
مسئولان بوکاجونیورز که پارسال فرناندو گاگو را به رئالی ها فروختند حالا ممکن است این مهاجم جوان نیز به رئالی ها بفروشند.
به هر حال رئالی ها برای موفقیت در این پروژه باید پیشنهاد بهتری نسبت به پیشنهاد والنسیا دهند.
گفتنی است در یکی از سایتهای داخلی گفته شده که این بازیکن به والنسیا رفته است.
3_
کالدرون بیان کرد که اعضای باشگاه از نحوه رفتار شوستر در ارتباط با رسانه ها راضی است.
برند شوستر به خاطر رابطه سردش با رسانه ها امسال زیاد مورد انتقاد قرار گرفته اما کالدرون نظر دیگری دارد :
کم کم بهتر می شود ما نمی توانیم از او بخواهیم که در رفتارش تغییر بوجود بیاورد. او کمی خجالتی است - اخی نازی - اما این به معنای این نیست که او رابطه خوبی با رسانه ها ندارد ولی وقتی خبرنگاران دنبال او راه می افتند او کمی دچار استرس می شود.
مهم نیست که او در کنفرانس ها چه برخوردی دارد مهم این است که تیم را به خوبی در دست بگیرد و کارش را خوب انجام دهد.
اينم در ادامهي موضوع كريس رونالدو:
مسئولان باشگاه رئال مادريد اسپانيا با بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد قرارداد داخلي منعقد كردند.
به نقل از رويترز، رئال مادريد در پي ارايه پيشنهاد 75 ميليون پوندي به رونالدو موفق شد در ليسبون پرتغال با اين بازيكن قرارداد داخلي منعقد كند.
از ديد فيفا اين قرارداد داخلي تا لحظه ثبت رسمي فاقد ارزش حقوقي است و منچستر يونايتد همچنان فرصت دارد بازيكن تاثيرگذار خود را براي تمديد قرارداد متقاعد كند.
به اعتقاد بسياري از كارشناسان كريستيانو رونالدو نقش بسيار محوري در موفقيت هاي منچستر يونايتد دارد و بديهي است كه مسئولان اين تيم براي حفظ وي تلاش بيشتري داشته باشند.
از طرفي مقامات تيم انگليسي نقشي در تعيين ميزان قرارداد رونالدو با رئال مادريد ندارند و اگر نتوانند قرارداد وي را تمديد كنند به اجبار بايد به مذاكرات تحميل شده تن بدهند.
نظر شخصی :
فکرش بکنید اگه این قراداد رسمی بشه و رونالدو بیاد روبینیو سمت چپ و رونالدو سمت راست چه میشه
1_
ایکر کاسیاس معتقد است که په په مستحق ان ۳۰ میلیون پوندی که صرف خرید او شد بوده است.
کاپیتان تیم ملی اسپانیا گفت :
درست است که خیلی از مردم معترضند که چرا ۳۰ میلیون پوند صرف خرید او شد اما او خیلی خوب کار کرده است و خیلی خوب با لالیگا وفق شده و در صدرنشینی تیم نقش مهمی داشته است.
این اتفاقی که برای په په افتاد دقیقا چند سال پیش برای راموس افتاد و مردم شاکی شدند که چرا این همه پول صرف خرید راموس شده اما در این چند سال راموس نیز ثابت کرد که مستحق ان پول بوده است و این کار را په په نیز خواهد کرد.
2_
به گزارش رسانه های اسپانیایی شوستر باید بین ساویولا و سولدادو یکی را انتخاب کند و دیگری را رها کند تا به تیم دیگری برود.
با حضور روبن - روبینیو - رائول - هیگوئین - نیستلروی و باپتیستا در تیم دیگر جایی برای این دو بازیکن نیست و حالا کالدرون و میاتوویچ از شوستر خواسته اند یکی را انتخاب کند و دیگری را برای فروش در لیست فروش باشگاه قرار دهد.
کالدرون خوشحال بود ساویولا را خریده و این بازیکن می تواند فیگوی دوم شود اما این طور نشد و این بازیکن می تواند به تیمهایی نظیر یوونتوس - بولتون و مارسی برود و ممکن است با تیاگو هافبک یوونتوس معاوضه شود تا تیاگو بتواند جای خالی دیارا را پر کند چون که دیارا در چند ماه اینده رئال را ترک و در مسابقات جام ملتهای افریقا به تیم مالی خواهد پیوست.
از طرف دیگر میاتوویچ دوست دارد تا سولدادوی ۲۲ ساله را بفروشد و تیمهایی نظیر بنفیکا - لاکرونیا و رئال بتیس خواهان این بازیکن هستند
3_
ایکر کاسیاس نظر خود را در مورد امدن کریستیانو رونالدو از منچستر به رئال گفت.
این دروازه بان گفت :
در حال حاضر تیم عالی کار می کند با وجود روبینیو - روبن و هیگوئین تیم ما شگفت اور بازی می کند اما در این مورد در اصل میاتوویچ و کالدرون باید نظر دهند اما به نظر من تیم به اندازه کافی قوی هست!
3_ رييس باشگاه رئال مادريد اسپانيا در واكنش به اظهارات كاپلو گفت: برخى دچار كم خوابى مفرط شده اند.
رامون كالدرون عنوان كرد: كاپلو هر هفته درباره رئال مادريد صحبت مى كند. اگر مى دانستم اين همه در مورد رئال مادريد حرف دارد، وقتى مربى بود، چندين كنفرانس خبرى برايش ترتيب مى دادم.
رييس باشگاه رئال مادريد افزود: متاسفانه برخى ناتوانايى هاى خود در امور حقوقى را به گردن رئال مى اندازند. هر از چند گاهى در مورد يكى از بازيكنان كه مشاورين مطبوعاتى اش معرفى مى كنند، اظهار نظر مى كند؛ البته كوچكترين تاثيرى در كار اين بازيكن يا باشگاه ندارد.
رئال مادريد پرافتخار ترين باشگاه اسپانيا و اروپا است. اين در حاليست كه در سطح اروپا مدت ها است به هيچ افتخارى دست پيدا
نكرده ايم.
تاريخ باشگاه متعلق تمامى مادريدى ها است. فابيو كاپلو حق ندارد تاريخى را زير پرسش ببرد كه به گردن فوتبال حق دارد.
1_ مسؤولان تيم هاى والنسيا، رئال مادريد و بارسلونا در صدد جذب ميكا وارينين، هافبك پى اس وى آيندهوون هستند.خوليو سولى، رومن كالدرون و خوآن لاپورتا رؤساى تيم هاى والنسيا، رئال مادريد و بارسلونا رقابت عجيبى براى به خدمت گرفتن ميكا وارينين، هافبك ۲۳ ساله و ملى پوش هلندى آيندهوون دارند.ميكا وارينين، هافبك پى اس وى آيندهوون در رقابت هاى ليگ هلند بيشترين ميزان پاس گل را داشته است.
وارينين به دليل رابطه دوستانه با رونالدكومان مربى والنسيا به احتمال زياد به جمع سياه و سفيد پوشان مستايا خواهد پيوست.
3_
روبینیو قصد دارد در سال ۲۰۰۸ بهترین بازیهای خود را ارائه دهد تا بتواند به رئال کمک کند قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان شود.
این برزیلی که سال ۲۰۰۷ سال خوبی برایش بود و به همراه رئال قهرمان لالیگا و به همراه برزیل قهرمان کوپا امریکا شد گفت :
من دقیقا می دانم که در سال جدید چه می خواهم من فقط می خواهم قهرمان لیگ قهرمانان شوم چون بزرگترین جامی است که تا به حال ان را بدست نیاورده ام.
من از اتفاقاتی که در سال ۲۰۰۷ برایم پیش امد خوشحالم و سال ۲۰۰۷ سال خوبی بود و حالا باید جامهای دیگری را بدست بیاورم و از روشی که بازی می کنم بسیار راضیم پارسال به همراه رئال قهرمان لالیگا شدم که بسیار سخت بود اما ما مستحق ان بودیم.
بعد از ان به تیم ملی رفتم و بازیهای خوبی انجام دادم و در اخر قهرمان شدم و عنوان اقای گل ان مسابقات را نیز کسب کردم و فکر نمی کنم قهرمانی در ۲ جام و بدست اوردن یک جایزه شخصی در یک سال بد باشد.
ما سال را با پیروزی و موفقیت به پایان رساندیم در برابر بارسلونا پیروز شدیم و فاصله امتیازی خوبی با تیم دوم بوجود اوردیم و در فرم خوبی قرار داریم.
در سال جدید نیز قصد داریم به راهمان ادامه دهیم چون باعث می شود در صدر بمانیم و امیدوارم قهرمان لیگ قهرمانان نیز شویم.
من از زندگی در اسپانیا راضیم و در بهترین تیم دنیا نیز بازی می کنم من طرفداران را دوست دارم و امیدوارم بتوانم پیشرفت کنم تا به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شوم.
3_
کاسیاس اظهار کرد که دوست دارد سال ۲۰۰۸ سال رئال و اسپانیا باشد و بتواند با این دو تیم قهرمان شود.
کاسیاس گفت :
امسال سال خوبی برایم بود چه از لحاظ شخصی چه از لحاظ ورزشی و مهمترین چیز این بود که ما سرانجام موفق شدیم ۳ سال بدون جام را پشت سر بگذاریم.
و دیگر غیرممکن است بتوانیم ان دو ماه اخر در پارسال را تکرار کنیم ان دو ماه اخر را هر طرفدار رئال مادرید به خاطر می سپارد در ۱۰ بازی اخر پارسال ما سراسر سخت کار کردیم.
ما روحیه خود را بدست اوردیم و سربلندی را در تیم احیا کردیم هر اتفاقی از ان موقع در ذهن من باقی مانده است ما فشار زیادی را در ان روزها تحمل کردیم.
و بعد از ان در تیم ملی بازی کردم تا بتوانیم به یورو ۲۰۰۸ صعود کنیم اما در این هفته من رهایی پیدا کردم و دارم برای خودم لذت می برم.
اسپانیا نیاز به پیروزی دارد و دوست دارم قهرمان یورو ۲۰۰۸ شویم و فکر می کنم ما تیم خوبی داریم و باید قوی بازی کنیم.
من می خواهم امسال سال رئال مادرید و اسپانیا باشد.
با وجود اختلاف ۷ امتیاز رئال با بارسلونا اما کاسیاس اعتقاد دارد نباید همه چیز را تمام شده دانست :
این اختلاف امتیاز هیچ دلیلی برای قهرمانی نیست بهترین مثال پارسال ما فاصله زیادی با بارسلونا داشتیم اما در پایان امتیازاتی را که نیاز داشتیم بدست اوردیم و قهرمان شدیم ما باید واقع بین باشیم و باید بدانیم حتی یک تساوی این ۷ امتیاز اختلاف را کمتر می کند.
او در مورد لیگ انگلیس که در این موقع از سال فشرده تر می شود نیز گفت :
من ترجیح می دهم وضعیتی که در حال حاضر در لیگ اسپانیا هست همین طور باقی بماند و بازی کردن در لیگی که بازیهایش سریع برگزار می شود سخت است.
دوست ندارم از خانواده و دوستانم دور باشم و فکر می کنم بازی کردن در اسپانیا همین امتیاز نزدیک بودن به خانواده را دارد.
من شب عید را در شهر ناوالاکروز و در کنار پدر و مادرم گذراندم و خیلی خوشحالم در کنار انها هستم چون امسال مدتزمان زیادی از انها دور بودم.
یک هفته استراحت اجازه می دهد تا من انرژی ام را دوباره بدست بیاورم و به این استراحت نیاز داشتم.
كالدرون: دليل خريد ساويولا بارسلونايي بودن وي بود
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد در جمع خبرنگاران گفت: ساويولا را نمي خواهيم و تنها به دليل بارسلونايي بودن، وي را خريديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رامون كالدرون اظهار داشت: رئال مادريد براي به خدمت گرفتن بازيكناني كه از عضويت در بارسلونا پشيمانند، استقبال مي كند؛ اما گاهي برايشان در تركيب خود جايي ندارد و مجبور مي شود آنها را به فروش برساند كه كاملا طبيعي است.
وي ادامه داد: قرار بود ساويولا به جاي تياگو به يوونتوس تحويل داده شود؛ اما آنها اين بازيكن را نمي خواهند و در حال حاضر براي وي تنها دو مشتري يعني المپيك مارسي و بولتون واندررز وجود دارد.
كالدرون در پايان گفت: در تاريخ رئال مادريد بازيكنان بسياري از بارسلونا به رئال مادريد آمده اند كه توانسته اند به جايگاه مناسبي در فوتبال دست پيدا كنند، اما گاهي نيز نفراتي به اينجا مي آيند كه به درد تيم نمي خورند. نمي توانيم به تمام بازيكناني كه راه را اشتباه رفته اند، پناه بدهيم.
ساويولا: به رئال مادريد پناه نياورده ام
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مارديد سخنان رئيس باشگاه را تند و مغرضانه توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري و به نقل از ماركا، خاوير ساويولا گفت: متاسفانه هوادران رئال متوجه توهين رئيس باشگاه به آنها نيستند، چرا كه انتخاب هوادران بوده ام و اگر خريد من به دليل بارسلونايي بودنم بوده، بدين معني است كه نظر هوادران اهميتي ندارد.
ساويولا افزود: كنار نمي روم و اگر رئال مادريد به من نياز ندارد، مي تواند مرا اخراج كند يا به تيم ديگري بفروشد. به مادريد پناه نياورده و هرگز پشيمان نيستم، چون ديگر جايي در بارسلونا ندشتم و اگر مبلغ بالاي رئال مادريد نبود، راهي باشگاه بزرگ ديگري مي شدم.
وي با انتقاد از اظهارات اخير رئيس باشگاه رئال تصريح كرد: براي كالدرون متاسفم كه مهاجم تيم خود را اينگونه تخريب مي كند. اكنون شوستر مي داند كه هيچ انگيزه اي براي بازي در تركيب تيم ندارم و در انتظار اخراج يا انتقال به تيمي ديگر هستم.
اصلا خوشم نیومد
عجب آدم گنده دماغ و مزخرفیه این... این چه طرز حرف زدن آخه... بچه مردم رو ضایع کرد که...
البته با این تیکه اش حال کردم:
رئال مادريد براي به خدمت گرفتن بازيكناني كه از عضويت در بارسلونا پشيمانند، استقبال مي كند![]()
خدارو شکر که ماسیمو مخالفت کرده![]()
خواهشا به میاتوویچ و کالدرون بفرمایید دور و بر باشگاه اینتر نپلکن !
به جاش برن چندتا از مهره های کلیدی یووه و رم رو بگیرن
راستی وحید جان بابت عکسهای عروسی اشنایدر هم ممنون. خداروشکر اینم رفت خونه بخت. سلیقه اش هم خوب بودهببینم بازیکن مجرد تو رئال کیا هستن؟ واسشون آستین بالا بزنیم
.
رئال مادرید ۲ --- اليکانته ۱
بازی دو تیم رئال مادرید و الیکانته در چارچوب جام حذفی با نتیجه ۲ --- ۱ به سود رئال مادرید به پایان رسید.
گلهای رئال را در این بازی روبن در دقیقه ۳۱ و گوتی در دقیقه ۹۲ به ثمر رساندند.
تک گل تیم الیکانته نیز بورخا در دقیقه ۶۴ به ثمر رساند.
ترکیب اصلی رئال :
دودک - سالگادو - راموس - هاینزه - مارسلو - گاگو - گوتی - بالبوا - روبن - هیگوئین - سولدادو
تعویضها :
ساویولا به جای سولدادو در دقیقه ۶۲ --- میگل تورس به جای مارسلو در دقیقه ۶۲
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)