تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 413 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آقای MoJtaBa.R کاملا با شما مخالفم.بارسا یه تیم هجومیه ولی اگه خوزه بیاد که کلا عوض میشه.چون یه مربیه دفاعی و ضد حمله ای هست.

منم برا حال گیری هستم.
    حق با شماست . من همه جا مینویسم نظر شخصی این دفعه یادم رفت

طی اون خبر گفتم اگه خوزه بیاد با خیلی چیزا بر خورد میکنه این یعنی حسن . ولی یه جا هم اشاره کردم که ازش خوشم نمیاد به خاطر همین سبک بازیشه

گزینه هایی که زمزمه شده خوزه قویتر بود . حالا که فعلا فرانک رو نگه میدارن . تا ببینیم چی میشه

از نوع سبک حرف زدنت خیلی خوشم میاد .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

بازیکنان تیم اصلی، امروز صبح در زمین تمرین ماسیا، تمرین کردند. کسانی که دیروز بازی کرده بودند، یک دوره بهبودی سبک تر داشتند، در شرایطی که بقیه برای بازی سه شنبه برابر سلتیک آماده شدند.

پس از تجربه کردن اولین شکست سال 2008، آبی و قرمزها مجبورند که صفحه را خیلی زود عوض کنند. اکنون نوبت لیگ قهرمانان است، با بازی برگشت برابر سلتیک گلاسکو.

دوره بعد از بازی

مطابق معمول، آبی و قرمزهایی که در ترکیب 11 نفره اولیه بازی حضور داشتند، دوره بهبودی سبکی را پشت سر گذاشتند. زامبروتا و آنری، اولین کسانی بودند که زمین تمرین را ترک کردند. میلیتو، اتوو، پویول و آبیدال تمرین دو انجام دادند و سایرین، کنترل تک ضرب را تمرین کردند.

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

ولي تا جايي که يادم مياد هميشه تو شرايط بحراني اين ستاره ها بودن که به تيم کمک کردن

منم ميگم مربيه بزرگ اونيه که بازيکن مورد نياز رو ميگيره نه فقط مث رئاليها هر چي اسميه ...

بعد آوردن بازيکن بزرگ بايد بلد باشه کي رو کجا و چه موقع به بازي بگيره تنها کاري که ريکارد بلد نيست

اصلا مث اينکه تو ورزشگاه نبود و بازي رو نميديد . اصرار به کاراي اشتباه : تعويض مسخره ادميلسون با گودجانسن و ...

تا موقعي که ريکارد باشه بايد دنبال اما اگر بود نه واقعيت فوتبال
    تمام حرفاتون رو قبول دارم به جز خط اولیش. چون اولاش که ریکارد اومده بود خیلی خوب کار کرد و نباید اون زمان ها رو از یاد ببیرم ...... ولی اگه الان رو در نظر بگیریم حرف شما صحیح است

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

واقعا چطور دلتون میاد از رفتن ریکارد صحبت کنید به نظر من که اون جزو سه تای اول دنیاست بابا بارسا با فرانک دو بار قهرمان لالیگا وازاون مهمتر قهرمان اروپا شده از همه این ها مهمتر بارسا تو این دو سه ساله هجومی ترین و زیباترین بازی رو تو سطح اروپا انجام می ده به نظر من حتی اگه بارسا هیچ جامی هم به دست نیاورد (که بعید می دونم ) باید ریکارد حفظ بشه در ضمن این mamad reali هم خیلی پررو شده

f.c barcelona

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعا چطور دلتون میاد از رفتن ریکارد صحبت کنید به نظر من که اون جزو سه تای اول دنیاست بابا بارسا با فرانک دو بار قهرمان لالیگا وازاون مهمتر قهرمان اروپا شده از همه این ها مهمتر بارسا تو این دو سه ساله هجومی ترین و زیباترین بازی رو تو سطح اروپا انجام می ده به نظر من حتی اگه بارسا هیچ جامی هم به دست نیاورد (که بعید می دونم ) باید ریکارد حفظ بشه در ضمن این mamad reali هم خیلی پررو شده

f.c barcelona
    ميخواستم ميلان رو مثال بزنم گفتم الان ميلاني ها ميگن به تو چه ...

ولي هر مربي بايد تو کارش جدي باشه و مسائل شخصي رو وارد تيم نکنه که ريکارد نميتونه يعني تا حالا که خواسته با هر ستاره اي به طور غير منطقيش برخورد کنه که اين هم واسه خودش خوب نيست و هم ...
    من ميگم چيزي ديگه واسه تيم نداره يعني ستاره ها برن کنار ريکارد هم از ديده ها ميره کنار
    نظر شخصيه بنده بود
    در مورد mamad reali هم نگران نباش

در مورد ميلان هم مربيشون چيز تازه اي براشون نداره در نبود کاکا يا سيدورف اونا هم به مشکل ميخورن

ولي اگه فرگوسن رو نگاه کني يا ونگر اينا فرق دارن کارشون اينه که بازيکن اگه اسمي هم نباشه ولي مستع توي ارنج فيکسه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در نظرسنجي مؤسسه تحقيقات ورزش آلمان
    بارسلونا‌ محبوبترين تيم اروپا شد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا به عنوان محبوبترين تيم فوتبال باشگاهي دنيا برگزيده شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از هفته نامه كيكر آلمان، موسسه تحقيقات ورزش آلمان در آستانه بازي هاي برگشت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه فردا و پس فردا برگزار خواهند شد، اقدام به انتشار آماري كرد كه براساس تحقيق و نظر خواهي از مردم سراسر قاره اورپا، ‌تيم بارسلونا از بيشترين هوادار نه فقط در اسپانيا كه در كل قاره اروپا برخوردار است.
    مطابق اين گزارش موسسه تحقيقاتي-ورزشي مذكور كه سالهاست در امور تحقيقاتي ورزش فعاليتي گسترده در آلمان و قاره اورپا دارد،‌ از 462 ميليون نفري كه در قاره اورپا زندگي مي كنند، 234 ميليون نفر در اين نظر خواهي شركت كرده كه بيشتر از 50 ميليون نفر تيم بارسلونا را به عنوان محبوبترين تيم باشگاهي اين قاره برگزيدند.
    در اين انتخابات باشگاه رئال مادريد كه همواره دست به خريدهاي سنگين زده،‌ با داشتن حدود 45 ميليون نفر هوادار در رتبه دوم و بعد از بارسلونا قرار گرفته است.
    همچنين تيم منچستر يونايتد انگليس با داشتن حدود 32 ميليون هوادار در رتبه سوم و بالاتر از آرسنال قرار دارد.
    در اين نظر خواهي جالب تيم بايرن مونيخ آلمان به عنوان بزرگترين و پرافتخارترين تيم آلمان، با داشتن نزديك به 20 ميليون نفر هوادار در سراسر اروپا در رتبه ششم و بالاتر از تيمي نظير چلسي انگليس قرار گرفته كه همواره با انجام خريدهاي سنگين سعي در كسب افتخار و محبوبيت كرده است.
    20 تيم محبوب برتر قاره اروپا:
    1- بارسلونا اسپانيا - 50.3ميليون نفر
    2- رئال مادريد اسپانيا -45.9 ميليون نفر
    3- منچستريونايتدانگليس 32.8 ميليون نفر
    4- آرسنال انگليس 22.9 ميليون نفر
    5- آ.ث ميلان ايتاليا 22.2 ميليون نفر
    6- بايرن مونيخ آلمان 19.9 ميليون نفر
    7- چلسي انگليس 19.7 ميليون نفر
    8- ليورپول انگليس 19.4 ميليون نفر
    9- يوونتوس تورين ايتاليا 17.7ميليون نفر
    10- زنيط سن پترزبورگ روسيه -15.3 ميليون نفر
    11-اسپارتاك مسكو 13.5ميليون نفر
    12-اينترميلان ايتاليا 10.9 ميليون نفر
    13-المپيك ---- فرانسه 10.4 ميليون نفر
    14-المپيك مارسي 9.7 ميليون نفر
    15-زسكا مسكو 6.6 ميليون نفر
    16-ويسلا كراكو لهستان 6.6 ميليون نفر
    17-آژاكس آمستردام هلند 5.8 ميليون نفر
    18-گالاتاسراي تركيه 5.2 ميليون نفر
    19-آ.اس .رم ايتاليا 4.4 ميليون نفر
    20-وردربرمن آلمان 4.4 ميليون نفر

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

f.c barcelona
    آقا حرف دل منو زدین.

آقا مجتبی من قبول دارم که فرگوسن و ونگر بازیکن سازن.

ولی رایکارد هم میتونه بازیکن بسازه.

به نظر من هنوز میتونه یه کارایی بکنه.

خوب باید منتظر نتیجه بود.

راستی محبوب شدن بارسا تو اروپا رو هم تبریک میگم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

تیکی بگرستین بار دیگر تاکید کرد که سسک فابرگاس، تا زمانی که او در باشگاه است، برای بارسلونا بازی نخواهد کرد و مورینیو به عنوان مربی بعدی، مد نظر بارسا نیست.

در یک مصاحبه با تلویزیون کاتالونیا، مدیر فنی آبی و اناری ها، در مورد شایعات ادامه داری که در اطراف باشگاه وجود دارد، صحبت کرد. در واکنش به داستان های مربوط به فابرگاس، بگریستین ناخرسندی خود را از رفتار این هافبک در زمان نوجوانی اش ابراز داشت و گفت که هیچ شانسی برای بازگشت او به نیوکمپ وجود ندارد.

فابرگاس در آینده، قویاً با یک بازگشت به بارسلونا مرتبط خواهد بود، اما بگرستین فکر می کند که او هرگز نباید بار اول باشگاه را ترک می کرد. او توضیح داد: «این همیشه یک ریسک است، زمانی که شما تصمیم می گیرد که بارسلونا را ترک کنید و واقعیت این است که او نمی تواند بازگردد.»

«او، همان طور که پیش بینی می شد، اکنون می توانست در تیم اصلی باشد. بویان یک نمونه است. او وفادار بود و به انگلیس نرفت.»

بگرستین سپس این ادعا را که فرانک ریکارد تحت فشار است و ممکن است در تابستان با خوزه مورینیو جایگزین شود، تکذیب کرد. او ادامه داد: «ما تصویری را که باشگاه در جهان دارد، دوست داریم. ما به وفاداری به ریکارد ادامه می دهیم. ما روش برخورد او را دوست داریم. مسئولیت، چیزی است که ما از یک مربی می خواهیم و فکر می کنیم که او به خوبی از عهده آن بر می آید.»

«این یک برآیند از چیزی بود که امسال روی داده است. از زمان پیش از فصل، کنفرانس های مطبوعاتی سخت و دشواری برگزار شده است.»

هنگامی که از او سوال شد که آیا او با مورینیو ملاقات کرده است، این مدیر بارسا تصریح کرد که هیچ صحبتی هرگز با این مربی پرتغالی انجام نشده است و هرگز حتی قصد چنین کاری را نیز نداشته ایم. بگرستین اضافه کرد: «این چیزی نیست که ارزش صحبت کردن داشته باشد. ما تنها با کسانی که در باشگاه هستند، کار داریم.»

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مرسي مجتبي اين شد خبر اميدوار كننده پس ريكارد حالا حالا ها موندنيه هر چند تصميم اصلي رو
    لارپورتا مي گيره آخه امروز تو يكي از اين سايت هاي خبري خوندم كه لاپورتا گفته بود ريكارد تنها در صورتي
    فصل بعد رو تو نيوكمپ مي مونه كه امسال هر دو جام لاليگا و ليگ قهرمانان رو ببره يعني اگه مثلا ليگ اروپا رو فتح كنه ولي تو لاليگا قهرمان نشه بازم نگهش نمي داره(چه پر توقع)

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تشكر "رونالدينيو" از هواداران بارسا

Mar 01,2008 <A href="http://www.parsfootball.com/author/Parsfootball.html"]Parsfootball">Parsfootball News Age]

رونالدينيو بازيكن برزيلي بارسلونا از حمايت‌هاي هواداران باشگاه كاتالاني قدرداني كرد.
    رونالدينيو كه در اين فصل زير فشار بيش از حد رسانه‌ها و افكار عمومي فوتبال بوده و گفته مي‌شد دچار مشكل‌هاي روحي و رواني شده، در حال حاضر در وضعيت بهتري به سر مي‌برد.
    رونالدينيو به "ماركا" گفت:« بارسا هواداران بسيار پرشوري دارد. آنها بسيار باهوش هستند و از اتفاق‌ها، بهترين نتايج را مي‌گيرند. من هميشه براي آنها احترام قائل بوده‌ام و آنها نيز در اين شرايط سخت خودشان را يك بار ديگر نشان دادند. بزرگ‌نمايي‌ رسانه‌ها براي ما اهميتي نداشته و فقط روي كار خودمان تمركز مي‌كنيم.»
    وي ادامه داد:« در اينجا همه از سرمربي تيم حمايت مي‌كنند و سرمربي نيز هيچ گاه پشت شاگردانش را خالي نكرده. جو بسيار خوبي در اينجا حاكم است و قصد دارم با تمديد قراردادم تا سال 2010 در نوكمپ بمانم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •