تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 56 از 75 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيش از دربي

كاشاني با كادر فني پرسپوليس ديدار مي كند

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس از برگزاري نشست با اعضاي كادر فني تيم فوتبال پيش از دربي تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، طبق هماهنگي‌هاي صورت‌گرفته تا پيش از برگزاري دربي، حبيب كاشاني با فراخواندن اعضاي كادر فني، با آنها گفت‌ و گو خواهد كرد.
    هدف اصلي از برگزاري اين جلسه، بررسي شرايط حساس دربي و راه‌هاي مقابله با آن است.
    مديرعامل پرسپوليس با تاييد اين مطلب اذعان داشت: براي ايجاد هماهنگي كامل بين مديريت و مجموعه تيم چنين جلساتي را برگزار مي‌كنيم.
    تيم هاي استقلال و پرسپوليس يك شنبه هفته آينده ساعت 30/15 در ورزشگاه آزادي دربي تهران را برگزار خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت

يوسفي به بازي مقابل پرسپوليس تهران مي رسد

خبرگزاري فارس: هافبك چپ پاي تيم فوتبال استقلال تهران با رفع مصدوميت به بازي هفته نهم مي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن يوسفي كه به دليل مصدوميت در ديدارهاي اخير استقلال شركت نكرده و دوران نقاهت را سپري مي كرد، از روز گذشته در تمرينات حاضر شد.
    اين بازيكن در هفته دوم مقابل ملوان از ناحيه رباط داخلي پا مصدوم شد و نتوانست استقلال را در ساير ديدار همراهي كند.
    وي در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: مشكل تيم ما بازيكن نيست. از اينكه بتوانم با حضورم در روند تيم تاثير بگذارم خوشحال مي‌شوم؛ اما مهم اين است كه بدشانسي دست از سر تيم بردارد.
    يوسفي در خصوص دربي افزود: اين بازي شرايط خاص خود را داشته و نتيجه آن ربطي به جايگاه دو تيم در جدول ندارد. بايد اين بازي را ببريم و در غير اينصورت وضعيت بدتري پيدا مي‌كنيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي حضور در دربي

خليلي: وضعيتم مشخص نيست

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال در آستانه برگزاري دربي گفت: باتوجه به مصدوميتم، وضعيتم براي حضور برابر استقلال مشخص نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي پرسپوليس، مصدوميت محسن خليلي در تمرين ديروز اسباب نگراني كادر فني و به خصوص هواداران را فراهم آورده است.
    صبح امروز و در حين برگزاري تمرين، درباره مصدوميتش تصريح كرد: در ديدار با ذوب‌آهن دچار مصدوميت شدم. شايد بهتر بود كه از كادر فني مي‌خواستم تا مرا تعويض كنند. اما به بازي ادامه دادم و همين مساله مصدوميتم را تشديد كرد. فكر مي‌كردم مشكلم سطحي است، اما اين‌گونه نبود.
    خليلي افزود: در تمرين روز شنبه اين موضوع را با فريد زرينه (پزشك باشگاه پرسپوليس) در ميان گذاشتم و پس از معاينه قسمت آسيب‌ديده مجوز تمريني‌ام را صادر نكرد. بايد 2 روز استراحت مطلق داشته باشم تا در نهايت با نظر كادر پزشكي تكليفم براي بازي مشخص شود.
    خليلي درباره امكان حضورش در دربي گفت: تمام تلاشم را مي‌كنم تا به اين بازي برسم. انگيزه بسياري دارم تا مقابل استقلال قرار گرفته و گلزني كنم.
    تيم هاي استقلال و پرسپوليس يك شنبه هفته آينده ساعت 30/15 در ورزشگاه آزادي دربي تهران را برگزار خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي حضور در تركيب پرسپوليس

آشوبي: بازي برابر استقلال برايم مهم نيست

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد بازي برابر استقلال برايش اهميت زيادي ندارد چرا كه موفقيت تيمش در اولويت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي پرسپوليس، ‌فرزاد آشوبي پس از مصدوميت در تمرين سرخپوشان عنوان كرد: در يكي از صحنه‌ها در هنگام تكل زدن دچار مصدوميت شدم. مصدوميتم چندان جدي نيست و با يخ‌درماني به ديدار دربي خواهم رسيد.
    آشوبي در مورد نيمكت‌نشيني يا حضور ثابتش در تركيب مقابل استقلال گفت: قبول دارم چند هفته‌اي از شرايط آرماني دور بوده و نتوانستم توانايي‌هايم را به معرض نمايش بگذارم؛ اما تمام تلاشم را براي بازگشت به دوران اوج به كار خواهم گرفت.
    وي افزود: اين موضوع كه در بازي با استقلال نيمكت‌نشين هستم يا از سوي كادر فني در تركيب اصلي قرار مي‌گيرم، چندان مهم نيست و موفقيت پرسپوليس بيش از هر چيز ديگري اهميت دارد.
    تيم هاي استقلال و پرسپوليس يكشنيه هفته آينده ساعت 15:30 در ورزشگاه آزادي ديدار خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرين پشت درهاي بسته لغو شد

غيبت شفيعي و صادقي در تمرين استقلال

خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال، 2 بازيكن غايب بودند و ورود تماشاگران و خبرنگاران نيز آزاد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم امروز در زمين شماره يك ورزشگاه شيرودي تمرين كرد.
    اين تمرين از ساعت 15 و 30 دقيقه آغاز شد.
    در ابتداي تمرين، ناصر حجازي حدود 5 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد. تمرين با دويدن دور زمين و حركات بدنسازي آغاز شد.
    حميد شفيعي و اميرحسين صادقي به دليل مصدوميت غايب بودند.
    24 بازيكن در تمرين حضور دارند. شماري از بازيكنان، از تيم اميد هستند.
    محسن يوسفي و مجتبي جباري جدا از ساير نفرات تمرين كردند. علي عليزاده با تاخير 30 دقيقه‌اي به ورزشگاه رسيد.
    حدود 300 نفر از هواداران در ورزشگاه حضور داشتند و به دليل پيش رو بودن مسابقه حساس با پرسپوليس، تمام نفرات را تشويق كردند.
    وحيد طالب‌لو در صحنه‌اي از ناحيه مچ پا آسيب ديد كه مصدوميتش جدي نبود.
    تيم استقلال روز آينده نيز در ورزشگاه شيرودي تمرين خواهد كرد.
    حضور تماشاگران و خبرنگاران در اين تمرين آزاد است.
    پيش از اين گفته مي شد استقلال پشت درهاي بسته تمرين خواهد كرد؛ اما مسولان باشگاه از اين تصميم خود صرفنظر كردند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در جلسه تمريني بعد از ظهر

پرسپوليسي‌ها شاداب تمرين كردند

خبرگزاري فارس: در جلسه تمريني بعد از ظهر پرسپوليس، نفرات با صحبت‌هاي مدير عامل روحيه گرفتند و با شادابي تمرين كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين جلسه تمريني ساعت 15:15 در ورزشگاه نفت شروع شد.
    پس از صحبت هاي حبيب كاشاني، تمرين انجام شد و تمام نفرات روحيه مضاعفي گرفتند و با جديت فعاليت كردند.
    به نظر مي رسيد مديرعامل پرسپوليس در آستانه دربي، در زمينه مسايل مالي به آنها وعده هايي داده و با پس از انجام صحبت خصوصي با كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي كه در دورترين نقطه زمين انجام شد، مشكلات را با آنها در ميان گذاشت.
    در ابتداي تمرين، بازيكنان زير نظر كادر فني به مدت 15 دقيقه بدن ها را گرم كرده و سپس در سه گروه هشت تايي تقسيم شدند و آقاوسط بازي كردند.
    در ادامه به دستور قطبي و با انجام حركات هجومي، مدافعان را تحت فشار قرار داده و روي محمد نصرتي و سپهر حيدري تمرين فشرده اي را انجام دادند.
    سرانجام سه تيم هشت نفره تشكيل شد و در فضاي محدود بازي فوتبال را انجام دادند.
    محسن خليلي و فرزاد آشوبي، بازيكنان مصدوم پرسپوليس نيز در اين جلسه تمريني شركت كردند.خليلي با 15 دقيقه تاخير وارد زمين شد و زير نظر فريد زرينه، پزشك تيم تمرين كرد، اما آشوبي كه از ناحيه زانو مصدوم بود به طور كامل در كنار ساير نفرات تمرين كرد.
    جلسه بعد تمرين فردا ساعت 10 صبح در زمين نفت پيگيري مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سوي كادر فني اعلام شد

برنامه كامل تمريني استقلال تا پيش از دربي

خبرگزاري فارس: برنامه كامل تمريني استقلال تا پيش از دربي اعلام شد كه براين اساس اين تيم 5 جلسه تمرين خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس،برنامه كامل تمريني تيم استقلال تا پيش از مسابقه با پرسپوليس به شرح زير اعلام شد:
    چهارشنبه
    تمرين صبح ساعت 30/9 درزمين شماره 2 ورزشگاه شيرودي
    تمرين عصر ساعت30/15 درزمين شماره 2 ئرزشگاه شيرودي
    ساعت 30/20 بازيكنان به همراه خانواده در يكي ازرستورانها ميهمان باشگاه هستند
    پنج شنبه
    ساعت 30/9درباشگاه استقلال فيلم مسابقات پرسپوليس با حضور بازيكنان و كادر فني ديده مي شود.
    تمرين عصر ساعت30/15 در زمين شماره دو شيرودي
    جمعه
    تمرين در ساعت 15 درزمين شماره يك شيرودي
    پس لز صرف شام در هتل المپيك بازيكنان راس ساعت 22 بايد خود را در هتل هما به كادر فني معرفي كنند .
    اردو استقلال در اين هتل برپا مي شود.
    شنبه
    ساعت 13 تمرين در ورزشگاه شيرودي
    به اين ترتيب استقلال تا پيش از مسابقه با پرسپوليس 5 جلسه تمرين خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    جالبه. همچنان در آمار نظر سنجی این تاپیک تعداد طرفداران پرسپولیس از 2 برابر استقلال هم بیشتر است. 50 به 24.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در نشست مطبوعاتي صبح امروز

فتح الله زاده: سازمان فقط 500 ميليون تومان به استقلال داده است

خبرگزاري فارس: مدير عامل استقلال گفت: سازمان تربيت بدني تا كنون فقط 500 ميليون تومان كمك كرده؛ در حاليكه به پرسپوليس 5/1 ميليارد داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده در نشست خبري صبح امروز درباره عملكرد استقلال به پرسش‌هاي خبرنگاران پاسخ داد كه در زير مي‌خوانيد:

از تير ماه كه از سازمان تربيت بدني حكم گرفتم، بازيكنان زيادي را از دست داديم و 15 بازيكن جديد گرفتيم. قرارداد برخي را هم تمديد كرديم. از آنجاييكه در ليگ ما بيش از 5 بازيكن ليگ برتري نمي‌توان جذب كرد، بايد از ليگ دسته اول بازيكنان را مي‌گرفتيم كه در حد استقلال باشند. وقتي در تمرينات هستم، برخي بازيكنان فوق العاده هستند؛ اما روز بازي افت مي‌كنند. اين نشان مي‌دهد كه استرس دارند و با تيم هماهنگ نيستند.

* كمك 500 ميليوني سازمان
    سازمان تربيت بدني تا كنون فقط 500 ميليون تومان به باشگاه استقلال كمك كرده است؛ در حالي كه به پرسپوليس 5/1 ميليارد تومان داده است. زمين پارك ارم را مي‌خواستند از ما بگيرند كه در 100 ساعت صحبت، موفق شديم اين زمين را برگردانيم. قيمتي كه براي زمين و مسافت آن گذاشته‌اند، 50 ميليارد تومان ارزش دارد. با آقاي علي آبادي صحبت كردم و قرار شد يك ميليارد تومان كمك كنند تا اين زمين به نام استقلال شود.

* پرداخت بدهي باشگاه
    تا امروز 900 ميليون تومان بدهي باشگاه را پرداخت كردم و به بازيكنان نيز پيش قراردادها را دادم كه چيزي حدود يك ميليارد و 200 ميليون تومان به بازيكنان دادم و 300 ميليون تومان هم چك به كادر فني داده‌ام. آكادمي فوتبال استقلال را هم با مديريت حسن روشن راه اندازي كردم.

* بهترين مدير پس از انقلاب بودم
    مديرعاملي هستم كه تمايل دارم با مربي قرارداد سه سال امضا كنم و كاري هم ندارم سال اول چه نتيجه‌اي كسب مي‌كند. استقلال ارث من نيست. اگر خصوصي بود، با مربي قرارداد سه سال امضا مي‌كردم. در دوران مديريت 6 ساله ام در استقلال، 16 مدال و 4 قهرماني كسب كردم كه كمتر مديري بعد از انقلاب توانسته 2 بار قهرماني در آسيا و چند قهرماني داخلي را كسب كرده باشد. قبول دارم تيم نتايج خوبي نگرفته و به همين دليل، به هواداران و خبرنگاران حق مي‌دهم دلگير باشند.

* اعتراض به داوري
    اگر كمي انصاف داشته باشيم، قبول مي‌كنيد داوري به ما لطمه زده است. در بازي مقابل سپاهان، در 4 دقيقه پاياني روي نيمكت استقلال مربي و سرپرست نبود. مظفري زاده مي‌توانست بازي را نگه دارد و بپرسد چرا روي نيمكت هيچ كس نيست.

* ترانسفر بي ترانسفر
    قصد داشتيم دو بازيكن را ترانسفر كنيم. يكي به انگليس و ديگري به يكي از كشورهاي عربي؛ اما منصرف شديم. تا پايان ليگ هم هيچ بازيكني را ترانسفر نمي‌كنيم. به بازيكنان خود به شدت نياز داريم. استرس حاكم بر تيم و هواداران اجازه چنين كاري به ما نمي دهد. تيم ما از لحاظ بدني كم مي‌آورد و اين ايراد را نمي‌توانيم به بداقبالي بگيريم چون خودمان هم ايراد داريم.

* با هيئت مديره مشاجره نداشتم
    رقيب ما بيش از 3 بازيكن به تيم خود اضافه نكرده است. اين ما بوديم كه بازيكنان زيادي گرفتيم. چند روز قبل در يكي از روزنامه‌ها خواندم با عليان مشاجره كردم كه اين خبر كذب محض است. تا كنون با عليان تلفني هم حرف نزده‌ام. تمامي اعضاي هيئت مديره به حمايت از حجازي اعتقاد دارند.

* شكايت سپاهان از استقلال
    هر باشگاهي مي‌تواند دست به شكايت بزند. بهتر است اول گزارش ناظر فدراسيون بررسي شود تا مشخص شود اشكال كار از كجا بوده است.

* آشتي با قلعه نويي
    ديشب همراه امير قلعه نويي، افطار در جايي دعوت بوديم. آقاي حجازي هم به دليل مشغله شخصي نتوانست شركت كند. دوست داشتم او را ببينم. احتياج داريم تا همه به هم كمك كنيم. با قلعه‌نويي قهر نبودم.

* حمايت از حجازي در صورت رسيدن به هدف
    اگر قرار باشد استقلال از اين جايگاه پائين تر بيايد، لزومي به حمايت نيست. نبايد جسارت را با حماقت اشتباه گرفت چون ناصرخان كنارم نشسته است، راحت حرف مي‌زنم. اگر مثلا قهرماني جام حذفي را از دست بدهيم يا در رده 14 قرار بگيريم، آنموقع تصميم ديگري مي‌گيريم. روز اول هم گفتم، برنامه سه سال دارم براي قهرماني در آسيا يعني استقلال تا پايان سال سوم بايد در فينال ليگ قهرمان باشد، وگرنه استعفا مي كنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در نشست خبري باشگاه استقلال

حجازي: برخي همين امروز جام قهرماني را مي‌خواهند

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: فقط 8 هفته از ليگ برتر گذشته است و برخي عجول هستند و امروز جام قهرماني مي‌خواهند.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، ناصر حجازي در نشست خبري امروز باشگاه استقلال گفت: قبول دارم در فوتبال به بازي زيبا امتياز نمي‌دهند؛ اما دوست دارم تيمم زيبا بازي كند و نتيجه هم بگيرد؛ ولي تاكنون باوجود زيبا بازي كردن، نتيجه نگرفته‌ايم.
    وي افزود: جايگاه نهمي شايسته استقلال نيست. اين تيم هميشه بايد جز سه تيم اول قرار بگيرد. حق داريد از من دلخور باشيد و انتقاد كنيد؛ ولي قول مي دهم استقلال در پايان فصل يكي از سه تيم اول باشد.
    سرمربي استقلال ادامه داد: تاكنون 8 هفته از ليگ برتر گذشته و فقط 9 امتياز گرفته‌ايم. هيچ كس باور نمي‌كرد استقلال اينقدر كم امتياز كسب كند؛ اما بايد قبول كنيد تيم اين فصل با گذشته تفاوت‌هاي بسياري دارد و نفرات جديدي به تيم ما آمده‌اند.
    ناصر حجازي در خصوص اينكه چرا مجيد نامجو مطلق در ابتداي فصل به جمع كادر فني اضافه نشد، گفت: صحبت از حضور او در كادر فني بود؛ اما با صحبت‌هايي كه مديرعامل كرد، مجاب شدم او را به كادر فني نياوردم.
    وي در خصوص ناكامي استقلال گفت: فقط 8 هفته از ليگ برتر گذشته و خيلي عجله داريد و همين الان از من جام قهرماني مي‌خواهيد؛ آنهم در حاليكه بيش از 20 هفته تا پايان ليگ فرصت داريم. برخي توقع دارند همين امروز جام را تقديم هواداران كنم.
    سرمربي استقلال در مورد قول شكست پرسپوليس، اظهار داشت: هيچ قولي مبني بر پيروزي در دربي نداده‌ام. اگر فردي قبل از مسابقه وعده پيروزي بدهد، مربي نيست. تمام تلاش خودم را انجام مي دهم تا بتوانيم در اين ديدار پيروز شويم.
    حجازي در مورد خروج محسن بياتي‌نيا از فهرست استقلال گفت: تا اين لحظه تصميمي براي كنار گذاشتن اين بازيكن از فهرست نگرفته‌ام.
    سرمربي استقلال در مورد اين گفته كه اين تيم را چشم بسته قهرمان مي‌كنم، اظهار داشت: اين گفته را در مورد تيم فصل گذشته گفتم؛ نه تيم اين فصل. 18 تا 20 بازيكن جديد جذب كرده ايم و براي هماهنگي اين نفرات، به زمان نياز داريم. يك شبه نمي‌توان تيم را آماده و هماهنگ كرد.
    خبرنگاري از سرمربي استقلال در مورد اين گفته كه سر افشين قطبي در دربي زير گيوتين است سوال كرد. اين مربي گفت: 18 تا 20 سال در استقلال فوتبال كرده‌ام. كاپيتان و مربي اين تيم بوده‌ام و با استقلال قهرمان ايران و نايب قهرمان آسيا شده ام. با اين حال، توقعي ندارم و هر وقت به من بگويند برو، اين كار را مي‌كنم و از آنها تشكر مي‌كنم.
    حجازي در خصوص اينكه چرا تاكنون تركيب اصلي تيم را نشناخته است، گفت: تركيب اصلي را شناخته ام؛ اما بازيكنان مورد نظرم را در اختيار نداشته ام. بياتي نيا پايش را جراحي كرد. جباري آسيب ديد. شفيعي مصدوم شد. صادقي چند جلسه محروم شد. يوسفي دچار مصدوميت شد. مي‌بينيد كه ناچار بودم در تركيب تغيير ايجاد كنم.
    حجازي در خصوص اينكه چگونه مي‌تواند استقلال را در پايان فصل به صدر برساند، اظهار داشت: فصل گذشته پرسپوليس در مكان دوازدهم بود؛ اما به فاصله هفت هفته تا پايان ليگ، موفق شد به جايگاه سومي دست پيدا كند. مي‌بينيد كه در 7 هفته هم مي‌توان در جدول صعود كرد؛ اما در حال حاضر حضور در ابتداي فصل هستيم و فرصت داريم.
    وي افزود: در ابتداي فصل از من ايراد گرفته مي‌شد كه چرا 5 مهاجم جذب كرده ايد؛ اما فقط 2 مهاجم در اختيار دارم. كاش مهاجمان بيشتري به خدمت مي‌گرفتم.
    حجازي تصريح كرد: حدود پنج ماه است به استقلال آمده ام و در اين مدت هيچ درگيري و حاشيه اي در تيم وجود نداشته است؛ اما قبلا خبرهاي استقلال را در روزنامه‌ها مي‌خواندم.
    حجازي در مورد شرايط دروازه بان‌هاي استقلال و جدايي مهدي رحمتي عنوان كرد: طالب لو گزينه اول من بود و تصميم گرفتم دروازه‌ باني جذب كنم كه يك پله پائين تر از او باشد زيرا نمي‌خواستم مشكل فصل قبل را داشته باشيم. در آن زمان وقتي رحمتي درون دروازه قرار مي‌گرفت، طالب لو قهر مي‌كرد و برعكس. زماني من و رشيدي با هم رقيب بوديم و هر وقت هر كدام از ما نيمكت نشين مي‌شديم، قهر مي‌كرديم. اين مسئله در فوتبال ما اپيدمي است.
    حجازي در مورد شكايت سپاهان از او گفت: مي‌توانند شكايت كنند؛ اما وقتي تماشاگر با بلندگو ناسزا مي‌گويد، معنايش اين است كه اين مسائل سازماندهي شده است. تماشاگران عادي به من فحاشي نكردند.
    حجازي در مورد دربي و نتيجه آن تاكيد كرد: پيروزي در اين مسابقه مي‌تواند براي ما سكوي پرتاب باشد. اميدوارم بعد از اين مسابقه، بدشانسي و استرس از استقلال رخت بربندد.
    وي افزود: از هفته سوم ليگ شروع به بركناري من كردند و هر روز حرف از حضور يك مربي جديد در استقلال بود. ترسي از اين حرف‌ها ندارم و اگر روزي به من بگويند برو، راحت مي‌روم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •