کسی کد فلش گوشی 6300 رو بلد نیست؟
کسی کد فلش گوشی 6300 رو بلد نیست؟
ببینم اگه اون نرم افزار nokia updater رو داشته باشیم چه قدر طول میکشه با اینترنت دایل اپ گوشی اپدیت بشه؟
بستگی به سرعت دانلود دایل اپ شما داره.
کلا 22 مگابایت هستش که با دایل اپ معمولی فکر کنم حدود 3 ساعت طول بکشه.
دوست عزیز می دونم حجم نرم افزار nokia updater مگابایت22 هست منظورم این بود که بعد از اینکه این نرم افزار رو نصب کردیم چه قدر طول میکشه؟؟؟
یه سوال دیگه : تو سایت توی قسمت نوکیا که میای یه تاپیک هست که نوشته فایل های اپدیت ((نمیدونم کدوم مدل)) نوکیا برای دایل اپ ارها می خواستم ببینم جریاناتش چیه میشه واسه ما هم این کارو کرد؟؟![]()
دوست عزیز منظور منnokia updater نبود.بعد از اینکه این نرم افزار رو نصب کردید.حدود 22 مگابایت خود فریمور جدید هستش که در تمام مراحل دانلودش باید گوشی به کامپیوتر متصل باشه.
در مورد سوال دوم من اطلاعی ندارم.
در نهایت به تعداد:
ردسوندم، ولی دیگه زمان بوت شدنش دیوونم می کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه بدونید، پاک کردنش حدود نیم ساعت طول کشید!!!![]()
درست نیست من 300 تا مسیج توی save msg دارم
درضمن این روش یک باگ داره و اونم اینه که اگه یک بار مموری رو دربیارید و دوباره بگذارید بی اثر میشه!
البته اگه برنامه روی memory card باشه.
یک باگ هم این فریم ور آخر ( 06.60 ) داره:اگه به Go To>select options>application lists برید بعضی وقت ها یهو صفحه سفید می شه و بعد چند تانیه درست میشه ولی هیچ تنظیمی به هم نمی خوره.
البته نمی دونم که این مشکل توی فریم ور های قبلی وجود داشته یا نه.
من که نگفتم حافظه گوشی دیگه جا نداشت. گفتم: من دیگه جا نداشتم، حوصلم رو سر می برد. خیلی طول میکشید بوت شه.
وگرنه ممکنه بشه تو 4000 تا اس.ام.اس رو هم Save کرد. بعید نیست!!!
منظورمترجمه هاي لغات و زبان فارسي و ديكشنري T9 بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)