با 250 تومان هم میشه چیز خوب پیدا کرد؟
چرا کسی اینجا حرفی از palm نمیزنه؟بدرد نمیخوره؟
با 250 تومان هم میشه چیز خوب پیدا کرد؟
چرا کسی اینجا حرفی از palm نمیزنه؟بدرد نمیخوره؟
سلام .
دوست عزیز! این خیلی خوبه که دقیقا" می دونی چی می خوای و دچار سردرگمی نیستی!
ولی حقیقتش اینه که با این مشخصات و این رنج قیمت چند مدل محدود بیشتر پیدا نمی شه! و شاید همه مشخصات مورد نظر شما رو نداشته باشن!
مثلا" همین jama 101 که می فرمایید Wireless lan نداره و شما فقط مجبورید با سرعت پایین GPRS بسازید.
ولی پاکت پی سی خوبیه.
من در کنار اون اینا رو هم پیشنهاد می دم:
1. 50 هزار دیگه بزارید روی پولتون و یه HTC TOUCH بگیرید
2. O2 XDA Mini S
نرم افزار های smartphone های دارای windows mobile نسبت به سیمبین گسترده تر و نسبت به پاکت پی سی محدودترن!
Sp5 بسیار مدل خوب و به صرفه ای است و با توجه به اینکه قیمتش خیلی پایین اومده امکان کمیاب شدنش زیاده!
Rom های i-mate و Qtek و O2 در اصل یکیه و تفاوت فقط در نام اپراتورها است.
در مورد سوال آخر هم باید خودتون ببینید پاکت پی سی می خواهید یا smartphone!
smartphone ها قیمتا" به صرفه ترن و به نظر من از نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ سر ترن ولی از لحاظ نرم افزاری به پای پاکت پی سی ها نمی رسن.
با این قیمت smartphone می خواین یا پاکت پی سی؟!
اگه smartphone می خواین بله. مثل : i-mate Sp5 , i-mate Sp4 , i-mate SpL, i-mate Smartflip, Qtek 8500
ولی برای پاکت پی سی تنها مدلی که آکش به قیمت شما بخوره تا جاییکه من می دونم : i-mate JAQ هستش که همه چی داره غیر از دوربین و Wireless Lan
در مورد Palm هم باید بگم که پاکت پی سی خوب و اصالت داریه ولی چون توی ایران شناخته شده نیست شما اینجا اثری ازش نمی بینی!
تنها مدلی که من آکش رو از نزدیک دیدم Palm Treo 750v بود که قیمتش 690 هزار تومنه!
سلام دوست عزیز مرسی از جوابتون .
راستش اگر بودجمو تا 500 افزایش بدم چی ؟ این O2 هم قدیمی شده مدل همون کا جم هستش .
بعد این کروز تا آخر تابستون صبر کنم ارزون میشه چند میشه ؟
این p3470 چطوریه ؟
مگر میشه از wlan تو تهران استفاده کرد ؟ به نظر من کاربرد نداره . حالا جی پی اس یک چیزی !!!!!
با تشکر از شما
راستی صفحه jama101 برای ویندوز موبایل کوچیک نیست ؟
ببین اگه مثل من دانشجو باشی Wlan خیلی هم به دردت میخوره
در مورد جاما 101 هم باید بگم صفحه اش یکی از معایبشه.درست فهمیدی.
من دانشجو نیستم . تو تهران کجاها به wlan متصله ؟ دانشگاهها یا پاییتخت؟ در ضمن شما با 500 تومن چی پیشخهاد می کنی با اون شرایط ؟
من چند تا سوال در مورد سري sp آيميت داشتم:
1_ورد و پي دي اف را راحت باز مي كنند؟
2_برنامه منشي تلفن براشون هست؟
3_ضبط صداي مكالمه بدون بوق چي؟
4_تقويم شمسي و بلك ليست و پروفايل زنگ؟
سايتي نيست كه ليست برنامه هاي اسمارت فون ها را گذاشته باشه؟
سلام، راستش من زیاد از پاکت پی سی چیزی نمیدونم، ولی همین الان یکی بهم پیشنهاد گوشی Everex E900 را کرد. میشه لطفا بگین چجوریاست؟ یعنی مشخصاتش، حافظش؟ دوربینش و به هر حال هر توضیحی که فکر میکنین به دردم بخوره. الان من سونی اریکسون دارم، به نظرتون اگر Ppc را بگیرم پشیمون نمیشم؟
با سلام و تشکر
با توجه به آنکه من زیاد اهل بازیهای سنگین نیستم و بنظر من ارزش ندارد که بیش از 300 تومان برای یک موبایل هزینه کرد بنابراین لطفا نظر خودتان را درمورد انتخابهای من و یا مدلی دیگر بنویسید تا من تا روز شنبه تصمیمم را بگیرم:
1- PEN W500 به قیمت 335000 تومان و گارانتی یک ساله و هندزفری بلوتوث و شارژماشین و یک گیگابایت مموری کارت (من از آنها درباره اینکه چرا روی دوربین 1.3MP توشته است پرسیدم و آنها گفتند که بدلیل مالیات چنین نوشته شده و در واقع 2MP است و قابلیت گرفتن عکس در ابعاد 1280*1480را دارد(دقیقا یادم نیست))
2- i-mate JAQ3 که ظاهرا بدون گارانتیش حدود 300000 تومان است( لطفا اگر از قیمت دقیق و محل فروشش اطلاع دارید اعلام کنید)
3-Gigabyte Gsmart که ظاهرا بدون گارانتیش حدود 300000 تومان است( لطفا اگر از قیمت دقیق و محل فروشش اطلاع دارید اعلام کنید)
4-Nokia E65 که با گارانتی 290000 و بدون گارانتی 275000 ( E51 هم ظاهرا به ایران نیامده است)
5- i-mate SP5 که قیمتش با توجه به امکاناتش مناسب است.
لطفا مدلی را پیشنهاد کنید که جواب کسری که قیمت در صورت مخرج و کیفیت در مخرج کسر قراردارد کمترین شود
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)