مرسي ولي كجا گفته بود كه ما نديديم؟
يا شايد هم چشم بصيرت ميخواد
![]()
مرسي ولي كجا گفته بود كه ما نديديم؟
يا شايد هم چشم بصيرت ميخواد
![]()
Last edited by Royce; 30-01-2008 at 18:55.
ممنون big khan عزيز ولي ما كه والا چيزي سر در نيورديم.اگه خودت بتوني ويرايشش كني خيلي ممنونت ميشم.به اين فايل شديدا احتياج دارم.
باي
Last edited by Royce; 30-01-2008 at 18:51.
ممنون از لطفت مشکلم حل شد هرچند مال خودمو w710 نتونستم پیدا کنم اما از دست ویستا راحت شدم
اما میشه لطف کنیدو بگین از گوشیم چطور بکاب بگیرم؟
آخه تازه فلش کردن داره حال میده
من از برنامه های setool2lite و گاهی هم از XS++ استفاده میکنم اما نه اونا نه Sony Ericsson PC Suite هیچکدوم گزینه بک اپی از رم داخلی گوشی رو نداره
بله ولی این گوشی بدون منو فلش هم میشه منو رو تغییر داد (با تم مخصوص که فکر کنم اسمش تم فلش بود )
s500 با p990 زمین با آسمون فرق می کنه. به نظر من کلاس p990 بالاتره ( از نظر فنی) اگه با سایزش مشکل نداشته باشی
خراب نيست. شما بايد كلمه ي jadid-- رو از اول لينك برداري. ديگه اينكه روشنه كه!!!!!
اینو که خودم میدونستم
دستت درد نکنه ولی دیشب سایت باز نمیشد
دان کردم
باسلام
اين منو به w700 ميخوره ؟؟؟؟
سلام صبح همگی بخیر
این 2 تافلش منو تقدیم به همه پی سی وردی ها البته امدوارم تکراری نباشه.تو قسمت MISC files برنامه setool2lite قرارش بدید وبعدم گزینهflash رو بزنید راستی همه گوشی های 176.220 که flash menu رو ساپورت میکنن میتونن ازش استفاده کنند
اینم عکساش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره 2 تا منو فلش داریم این شکلی هستن...یکیش همین منو فلش بالای هست که خیلی استثنایی هست
این منو فلش و یکی دیگه از اون جهت جالب هستن که میزان شارزو ساعت و درصد انتن دهی رو بهت نشون میدن
خیلی باهال هستن...دوستانس که نداشته اند حتما بگیرنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)