سلام حاجی بگو تنظیمات رو ری استارت کنه اگه نمیتونه بگو به قسمت رنگ تصویر بره اونجا اگه امتحان کنه درسته.
سلام حاجی بگو تنظیمات رو ری استارت کنه اگه نمیتونه بگو به قسمت رنگ تصویر بره اونجا اگه امتحان کنه درسته.
آقایون عزیز ps2 نخرین داداش من همش ضرره متاسفانه تو مملکت ما فقط یک پلی استیشن میشناسن نه nintendo میشناسن نه mirosoft اگه یکم سیاست داشته باشین با تحقیق یک جنس خوب می خرین.من رفتم مغازه می گم وی ی بلستر دارین میگه چی هست؟؟؟بعدشم اگه آشنا تو امریکا دارین بگین براتون بیارن بعد تفاوت قیمتو احساس می کنین.اینقدر دزد زیاده که یه کنسولو دو برابر قیمت می دن.![]()
عزیزم اسم چند تا بازی رو می دم برو بازی کن می فهمی این دستگاه چه جوریه.1-resident evil 4 شاهکار بازی پلی استیشن 2 باید بهت بگم این بازی زیباترین بازی ps2 هست2-god of war1and 2 این بازی هم واقعا محشره .3-24 بازی بسیار قشنگ پلیسی.اینا رو بازی کن می فهمی ps2 چیه بعدشم حالا که پولشو دادی دیگه مثل من 200 هزار تومن نفروش استفاده کن که الان 80000 تومن می خرنمنم فکر نکن همیشه پلاسم پای بازی فقط در تعطیلات 3 ماهه بازی می کنم.
وقتی فیلم dvd می خواد اجرا کنه تصویر نداره .چجوری تنظیماتو ری استارت کنه ؟ بیشتر توضیح میدی؟
چون تصویر نداره هیچی نمی بینه واسه همین روشی هست که با دکمه یا کدی تنظیما درست شه؟
وجود که داره ولی من پی اس تو مو جمع کردم که تنظیماتو بگم یا روش ری استارت.متاسفم.ولی کمکت می کنم از جای دیگه می پرسم.
راهی که هست که تنظیمات اولیه رو بدم یا ری استارت رو بگم.ولی پی اس تو مو جمع کردم.متاسفم.ولی بهت کمک می کنم .خودت پی اس 2 داری دیگه برو قسمت تنظیمات بدون اینکه بهشون دست بزنی فقط نگاه کن بنویس و به دوستت اطلاع بده تا اونا رو وارد کنه اگه نشد مشکل از دی وی دی هست فرمت دی وی دی .بعدشم فیلم نذار ضعیف میشه.
ممنون .
برنامه های ps2که بشه باهاش mp3 ,mpeg پخش کنه اسمش چیه واز کجا میشه تهیه کرد؟
به نظر شما چه بازی بکنم که از لحاظ گرافیکی خوب باشه و با Ps2 حال بده .
از هر نوعی بگید . از فوتبال - از ماشین - از بازی های جنگی
در ضمن رفقا کسی هم در مورد این مدلی که من گفتم اطلاعاتی نداد ها ps2 90004
Last edited by Saeid.Online; 03-11-2008 at 19:02.
بازم ممنون
ولی من نمیدونم چیشو به هم ریخته .اگه کد یا چیزی تو این مایه ها بهم بدی خیلی بهتره .
دوستم این مدلو گرفته فقط از لحاظ ظاهری کوچیکتر وسبکتر شده .مشگل گرمایی هم نداره ونیازی به پایه و این جور چیزا واسه داغ نکردن نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)