تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 165 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1649

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث در مورد Play Station 2 (فقط در اینجا)

داره خودمونی میشه leonhandsome's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

2

با سلام
    جدیدا یکی از رفقا ps2مدل 90004 خریده .میگه اولش که خریده بوده فیلمای dvd رو پخش میکرده ولی بعدش با تنظیماتش ور رفته و دیگه وقتی فیلم dvd میذاره تو دستگاه صفحه تیلیوز ابی میشه وتصویر نداره.فقط صدا داره .فقطم تو فیلم اینجوریه .به نظر شما مشکلشو چجوری میشه حل کرد ؟
    سلام حاجی بگو تنظیمات رو ری استارت کنه اگه نمیتونه بگو به قسمت رنگ تصویر بره اونجا اگه امتحان کنه درسته.

2. این کاربر از leonhandsome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

7

آقایون عزیز ps2 نخرین داداش من همش ضرره متاسفانه تو مملکت ما فقط یک پلی استیشن میشناسن نه nintendo میشناسن نه mirosoft اگه یکم سیاست داشته باشین با تحقیق یک جنس خوب می خرین.من رفتم مغازه می گم وی ی بلستر دارین میگه چی هست؟؟؟بعدشم اگه آشنا تو امریکا دارین بگین براتون بیارن بعد تفاوت قیمتو احساس می کنین.اینقدر دزد زیاده که یه کنسولو دو برابر قیمت می دن.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حقیقتش من بازی eleven11 فوتبال و need for speed pro street رو بازی کردم توی همین یک هفته و از گرافیک دستگاه زیاد خوشم نیومد برای همین میخوام بفروشم . برای خودم هم حدود 200000 تومان تموم شد . البته با لوازم .
    عزیزم اسم چند تا بازی رو می دم برو بازی کن می فهمی این دستگاه چه جوریه.1-resident evil 4 شاهکار بازی پلی استیشن 2 باید بهت بگم این بازی زیباترین بازی ps2 هست2-god of war1and 2 این بازی هم واقعا محشره .3-24 بازی بسیار قشنگ پلیسی.اینا رو بازی کن می فهمی ps2 چیه بعدشم حالا که پولشو دادی دیگه مثل من 200 هزار تومن نفروش استفاده کن که الان 80000 تومن می خرنمنم فکر نکن همیشه پلاسم پای بازی فقط در تعطیلات 3 ماهه بازی می کنم.

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14

سلام حاجی بگو تنظیمات رو ری استارت کنه اگه نمیتونه بگو به قسمت رنگ تصویر بره اونجا اگه امتحان کنه درسته.
    وقتی فیلم dvd می خواد اجرا کنه تصویر نداره .چجوری تنظیماتو ری استارت کنه ؟ بیشتر توضیح میدی؟
    چون تصویر نداره هیچی نمی بینه واسه همین روشی هست که با دکمه یا کدی تنظیما درست شه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

9

وقتی فیلم dvd می خواد اجرا کنه تصویر نداره .چجوری تنظیماتو ری استارت کنه ؟ بیشتر توضیح میدی؟
    چون تصویر نداره هیچی نمی بینه واسه همین روشی هست که با دکمه یا کدی تنظیما درست شه؟
    وجود که داره ولی من پی اس تو مو جمع کردم که تنظیماتو بگم یا روش ری استارت.متاسفم.ولی کمکت می کنم از جای دیگه می پرسم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

9

راهی که هست که تنظیمات اولیه رو بدم یا ری استارت رو بگم.ولی پی اس تو مو جمع کردم.متاسفم.ولی بهت کمک می کنم .خودت پی اس 2 داری دیگه برو قسمت تنظیمات بدون اینکه بهشون دست بزنی فقط نگاه کن بنویس و به دوستت اطلاع بده تا اونا رو وارد کنه اگه نشد مشکل از دی وی دی هست فرمت دی وی دی .بعدشم فیلم نذار ضعیف میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وجود که داره ولی من پی اس تو مو جمع کردم که تنظیماتو بگم یا روش ری استارت.متاسفم.ولی کمکت می کنم از جای دیگه می پرسم.
    ممنون .
    برنامه های ps2که بشه باهاش mp3 ,mpeg پخش کنه اسمش چیه واز کجا میشه تهیه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

پيش فرض

حقیقتش من بازی eleven11 فوتبال و need for speed pro street رو بازی کردم توی همین یک هفته و از گرافیک دستگاه زیاد خوشم نیومد برای همین میخوام بفروشم . برای خودم هم حدود 200000 تومان تموم شد . البته با لوازم .
    به نظر شما چه بازی بکنم که از لحاظ گرافیکی خوب باشه و با Ps2 حال بده .

از هر نوعی بگید . از فوتبال - از ماشین - از بازی های جنگی

در ضمن رفقا کسی هم در مورد این مدلی که من گفتم اطلاعاتی نداد ها ps2 90004
    Last edited by Saeid.Online; 03-11-2008 at 19:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

14

راهی که هست که تنظیمات اولیه رو بدم یا ری استارت رو بگم.ولی پی اس تو مو جمع کردم.متاسفم.ولی بهت کمک می کنم .خودت پی اس 2 داری دیگه برو قسمت تنظیمات بدون اینکه بهشون دست بزنی فقط نگاه کن بنویس و به دوستت اطلاع بده تا اونا رو وارد کنه اگه نشد مشکل از دی وی دی هست فرمت دی وی دی .بعدشم فیلم نذار ضعیف میشه.
    بازم ممنون
    ولی من نمیدونم چیشو به هم ریخته .اگه کد یا چیزی تو این مایه ها بهم بدی خیلی بهتره .

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر شما چه بازی بکنم که از لحاظ گرافیکی خوب باشه و با Ps2 حال بده .

از هر نوعی بگید . از فوتبال - از ماشین - از بازی های جنگی

در ضمن رفقا کسی هم در مورد این مدلی که من گفتم اطلاعاتی نداد ها ps2 90004
    دوستم این مدلو گرفته فقط از لحاظ ظاهری کوچیکتر وسبکتر شده .مشگل گرمایی هم نداره ونیازی به پایه و این جور چیزا واسه داغ نکردن نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •