سایت رایانه ، شرکت و دفتر فروشش مشهد هست .به نظر من اگه شما تهران هستید از همونجا بخرید خیلی بهتره .
راستی اون پاور رو چند زده ؟
سایت رایانه ، شرکت و دفتر فروشش مشهد هست .به نظر من اگه شما تهران هستید از همونجا بخرید خیلی بهتره .
راستی اون پاور رو چند زده ؟
امروز از نمایندگی گرین پاور Gp480a با گارانتی آینده سیما خریدم 43000 تومن
گفتم که دوستان گرون نگیرن
بچه ها نظرتون راجع به کیس های ترمال تیک چیه؟ مدلای ارزون هم داره یا همشون گرونن؟
![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 12-04-2008 at 17:58.
کلا Thermaltake اکثر Case هایی که تولید می کنه کیفیت خوبی دارند ولی قیمتشون هم بالاست. نسبت به بقیه برندها توی بازار قیمت Thermaltake بالاتر است. (همین عکسی که گذاشتی توی رده کیسهای 400 هزار تومن ای قرار می گیره!)
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه 400 تومن؟(همین عکسی که گذاشتی توی رده کیسهای 400 هزار تومن ای قرار می گیره!)
برم سراغ گرین بهتره!!!
یعنی اصلا حدودای 150 یه خورده بالا پایین تر نداره؟
فکر کنم Thermaltake Shark الان 175 باشه که نسبت به بقیه کیسهای TT قیمت مناسبی داره. Green SWISH رو هم نباید فراموش کرد.
کیس قشنگیه
این کیس گرینی که خودتون معرفی کردید عکسشو ندارید؟ قیمتشم بی زحمت بگید.
ممنون
فکر کنم قیمتش کمی از Shark کمتر باشه. این کیس ساخت Lian-Li هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات سیستم:
main: ga-mf3
cpu: amd sempron 3000+
hard: 160gb/8mb samsung(sataII) + 80gb/2mb maxtor(ide) x
ram: 2x1gb/800 rendition
drive: dvd-rw pioneer fxd1 + dvd-r pioneer + cd-r asus 40x
vga: radeon 9550 (256mb) x
modem: acorp 56k
fan: hard fan + big case fan
fdd: teac multi reader
توان مصرفی این سیستم چقدر است؟ چه پاوری با چه توانی برای این پاور توصیه میشود؟
اگر cpu به 4800+ تغببر یابد به چه توانی نیاز دارد؟
..................ممنون....................
GREEN GP 330A با قیمت 30 تومان ، یا هر پاور دیگه با حداقل توان واقعی 300W + ورژن 2.0 به بالاتر .
GREEN GP380A با توان 380 وات واقعی ،یا هر پاور دیگه ای با حداقل توان 350W واقعی میتونی استفاده کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)