کرتم حاج علی .......
علی جون امروز تمام کاغذهام و بخشنامه هامو بهم ریختم تا چالکود و پیدا کنم . اما هنوز پیدا نکردم . به محض اینکه پیداش کنتم باست پست میکنم .
ضمنا به مقصد اصفهانه دیگه ، درسته ؟
کرتم حاج علی .......
علی جون امروز تمام کاغذهام و بخشنامه هامو بهم ریختم تا چالکود و پیدا کنم . اما هنوز پیدا نکردم . به محض اینکه پیداش کنتم باست پست میکنم .
ضمنا به مقصد اصفهانه دیگه ، درسته ؟
سلام
من هم همچنین
بله خضری جون نجف اباد باید معروف باشه با یه خواننده مثل معین یا دادستان کشور(دری نجف ابادی)یا ایت الله منتظری.
![]()
مرسی آقا خضری
من موشناسم عموم اوجا زندگی می کنه.(امیرآباد)بله خضری جون نجف اباد باید معروف باشه با یه خواننده مثل معین یا دادستان کشور(دری نجف ابادی)یا ایت الله منتظری.
راستی بچه ها به تاپیک سوپر جاذب ها و كاربرد آن ها در كشاورزي یه سری بزنید.
من که کفم برید....![]()
چه جالب اخه عموی منم امیراباده.راستی کجای امیراباد..اصلا بیخیال فکر کنم ادامه پیدا کنه کمکم با هم اشنا در می یاییم![]()
آره بی خیال.چه جالب اخه عموی منم امیراباده.راستی کجای امیراباد..اصلا بیخیال فکر کنم ادامه پیدا کنه کمکم با هم اشنا در می یاییم
راستی تاپیک رو خوندی؟؟؟
سلام دوستان
تازه الان دارم میرم.فکر کنم یه چیزی باشه برای صرفه جویی اب.
دوستان حالت کلروز در گیاه چه حالتیه؟
به تغيير رنگ اندامهاي گياهي در اثر كمبود مواد غذايي و يا حمله پاتوژنها با وجود نور كافي گفته ميشود. البته كلرز با برطرف شدن عامل آن محو ميشود و رنگ طبيعي گياه با برطرف شدن عامل اين كمبود ، به اون بافت بر ميگرده . البته اگه خيلي دير نشده باشه![]()
بچه ها پایه هستید گل سنبل یا لاله بکاریم برای عید
من یاد گرفتم اگه شد تو آذر یه تاپیک ایجاد می کنم.خودم می خوام درست کنم.
شیراز هم جون میده واسه سنبل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)