اين بازي مگه نيازي به ترينر داره؟
يعني تنهايي نميتونين ردش كنين؟
اين بازي مگه نيازي به ترينر داره؟
يعني تنهايي نميتونين ردش كنين؟
تو هواپیما رفتم اما اونجا که معلوم نبود کی بازی میکنه.تازه شاید ماله قبل این جریانا بود.کلا نمیشه به این مراحل جایزه اعتماد کرد.همون داستان مهمه.البته اونم کاملا معلوم نبود.به نظر من مرد![]()
این اسپمه بی سر و ته معنیش چیه؟
به خودت مربوطه.استعداد داری بازی کن
Asterix جان مرحله به اسم Epilogue بود مرحله جایزه نبود دقیقا مرحله آخر بود مثل مرحله شروع Prologue (ببخشید اگر اشتباه نوشتم)بعد اسم خود طرفم آخرش که می خوان بپرن صدا می کنه Soap.زندس نترستو هواپیما رفتم اما اونجا که معلوم نبود کی بازی میکنه.تازه شاید ماله قبل این جریانا بود.کلا نمیشه به این مراحل جایزه اعتماد کرد.همون داستان مهمه.البته اونم کاملا معلوم نبود.به نظر من مرد![]()
سلام دوستان من تو یه مرحله موندم واینم اینکه تو مرحله ایی که با یارت استتار می کنی و بدش تانک از بغلت رد میشه و بعدش با اسنایپ باید یه مرد کچلو بزنی بعد با رفیقت فرار می کنی بعدش حدود 30 تا 40 دشمن میان من اونجا همش میمیرم آخه من با یارم چه جوری 40 نفرو بکشم فکر کنم این مرحه داخل کشور اکراین هست البته فکر کنم ترو خدا جوابمو بدین من 2 روزه موندم
ميگم تونجي درست شد امين جون اصلا نميدونستم اونجا بمبه
به هر حال دمت گرم
ممنونم
باشه میرم.من فکر کردم از این مراحل بوناس و جایزه آخر بازیاس.
سخته دیگه.سختترین مرحله کل بازیه.ردش کنی کارت راحت میشه.
من که عین اسب از سمت راست پشت کامیونه رفتم.هر کی اومد جلو کشتم و در رفتم.از خیابون که رد شی سیو میکنه.فقط عرض خیابونو باید بری انگار.
تا ميتوني همه رو بكش و فرار كن تا برسي به جايي كه تو نقشه گفته . زياد نبايد مكس كني . اون مرحله end كاره . خيلي باحالهسلام دوستان من تو یه مرحله موندم واینم اینکه تو مرحله ایی که با یارت استتار می کنی و بدش تانک از بغلت رد میشه و بعدش با اسنایپ باید یه مرد کچلو بزنی بعد با رفیقت فرار می کنی بعدش حدود 30 تا 40 دشمن میان من اونجا همش میمیرم آخه من با یارم چه جوری 40 نفرو بکشم فکر کنم این مرحه داخل کشور اکراین هست البته فکر کنم ترو خدا جوابمو بدین من 2 روزه موندم
از سمت راستت كه درخت هم هست سريع حركت كن و برو جلو.يارت هم بهت اظافه مي شه.سلام دوستان من تو یه مرحله موندم واینم اینکه تو مرحله ایی که با یارت استتار می کنی و بدش تانک از بغلت رد میشه و بعدش با اسنایپ باید یه مرد کچلو بزنی بعد با رفیقت فرار می کنی بعدش حدود 30 تا 40 دشمن میان من اونجا همش میمیرم آخه من با یارم چه جوری 40 نفرو بکشم فکر کنم این مرحه داخل کشور اکراین هست البته فکر کنم ترو خدا جوابمو بدین من 2 روزه موندم
به عبارتی فرار کن به سوی اون ساختمان که دشمنها از صرفش میان صرفی که اتوبوسها هستند!سلام دوستان من تو یه مرحله موندم واینم اینکه تو مرحله ایی که با یارت استتار می کنی و بدش تانک از بغلت رد میشه و بعدش با اسنایپ باید یه مرد کچلو بزنی بعد با رفیقت فرار می کنی بعدش حدود 30 تا 40 دشمن میان من اونجا همش میمیرم آخه من با یارم چه جوری 40 نفرو بکشم فکر کنم این مرحه داخل کشور اکراین هست البته فکر کنم ترو خدا جوابمو بدین من 2 روزه موندم
بعد از همون 15 سال که به عقب بر میگرده خیلی بازی سخب میشه من همش میمیرم بعد می رم جلو باز می میرم بعد می رم جلو همینطور می تونم بازی کنم البته 2 بار تا حالا نمردم ولی خیلی سخته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)