تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 176 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1760

نام تاپيک: Call of Duty 4: Modern Warfare

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

اين بازي مگه نيازي به ترينر داره؟
    يعني تنهايي نميتونين ردش كنين؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

نه آخریه که نمرد!مگه مرحله بعد Credit هاشو که می نویسه بازی نکردی؟توی هواپیماس؟نشون میده که زندس!و هنوز مشغول انجام ماموریت!اصلا این مرحله برای همین درست شده بود!
    بی خیال اهداف سیاسی!تو هر بازی که می سازن مثل Resident Evil 4 که تو روستایی در اسپانیا بود اهداف سیاسی پشتش بود؟گیر ندید بابا خوب به خودشونم گیر می دن حالا به یه مشت تروریست عرب گیر دادند+حالا چندتا شخصیت روس بد بود.به نظر من اگر غیر این درست میکردند داستانو بد میشد!
    تو هواپیما رفتم اما اونجا که معلوم نبود کی بازی میکنه.تازه شاید ماله قبل این جریانا بود.کلا نمیشه به این مراحل جایزه اعتماد کرد.همون داستان مهمه.البته اونم کاملا معلوم نبود.به نظر من مرد

امين جون من نميتونم به ديوار برسم يه توري مانع ميشه
    این اسپمه بی سر و ته معنیش چیه؟
    اين بازي مگه نيازي به ترينر داره؟
    يعني تنهايي نميتونين ردش كنين؟
    به خودت مربوطه.استعداد داری بازی کن

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تو هواپیما رفتم اما اونجا که معلوم نبود کی بازی میکنه.تازه شاید ماله قبل این جریانا بود.کلا نمیشه به این مراحل جایزه اعتماد کرد.همون داستان مهمه.البته اونم کاملا معلوم نبود.به نظر من مرد
    Asterix جان مرحله به اسم Epilogue بود مرحله جایزه نبود دقیقا مرحله آخر بود مثل مرحله شروع Prologue (ببخشید اگر اشتباه نوشتم)بعد اسم خود طرفم آخرش که می خوان بپرن صدا می کنه Soap.زندس نترس

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

سلام دوستان من تو یه مرحله موندم واینم اینکه تو مرحله ایی که با یارت استتار می کنی و بدش تانک از بغلت رد میشه و بعدش با اسنایپ باید یه مرد کچلو بزنی بعد با رفیقت فرار می کنی بعدش حدود 30 تا 40 دشمن میان من اونجا همش میمیرم آخه من با یارم چه جوری 40 نفرو بکشم فکر کنم این مرحه داخل کشور اکراین هست البته فکر کنم ترو خدا جوابمو بدین من 2 روزه موندم

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

ميگم تونجي درست شد امين جون اصلا نميدونستم اونجا بمبه
    به هر حال دمت گرم
    ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

Asterix جان مرحله به اسم Epilogue بود مرحله جایزه نبود دقیقا مرحله آخر بود مثل مرحله شروع Prologue (ببخشید اگر اشتباه نوشتم)بعد اسم خود طرفم آخرش که می خوان بپرن صدا می کنه Soap.زندس نترس
    باشه میرم.من فکر کردم از این مراحل بوناس و جایزه آخر بازیاس.

سلام دوستان من تو یه مرحله موندم واینم اینکه تو مرحله ایی که با یارت استتار می کنی و بدش تانک از بغلت رد میشه و بعدش با اسنایپ باید یه مرد کچلو بزنی بعد با رفیقت فرار می کنی بعدش حدود 30 تا 40 دشمن میان من اونجا همش میمیرم آخه من با یارم چه جوری 40 نفرو بکشم فکر کنم این مرحه داخل کشور اکراین هست البته فکر کنم ترو خدا جوابمو بدین من 2 روزه موندم
    سخته دیگه.سختترین مرحله کل بازیه.ردش کنی کارت راحت میشه.
    من که عین اسب از سمت راست پشت کامیونه رفتم.هر کی اومد جلو کشتم و در رفتم.از خیابون که رد شی سیو میکنه.فقط عرض خیابونو باید بری انگار.

داره خودمونی میشه mohsendan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تا ميتوني همه رو بكش و فرار كن تا برسي به جايي كه تو نقشه گفته . زياد نبايد مكس كني . اون مرحله end كاره . خيلي باحاله

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از سمت راستت كه درخت هم هست سريع حركت كن و برو جلو.يارت هم بهت اظافه مي شه.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

به عبارتی فرار کن به سوی اون ساختمان که دشمنها از صرفش میان صرفی که اتوبوسها هستند!

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بعد از همون 15 سال که به عقب بر میگرده خیلی بازی سخب میشه من همش میمیرم بعد می رم جلو باز می میرم بعد می رم جلو همینطور می تونم بازی کنم البته 2 بار تا حالا نمردم ولی خیلی سخته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •