یه UMD بازی بزار توش بعد بازی ای که رو رم ریختی رو اجرا کن درست میشه
یه UMD بازی بزار توش بعد بازی ای که رو رم ریختی رو اجرا کن درست میشه
یعنی Umd God Of War اومده؟ راستی من Recovery دستگاهم خوبه ولی دوستام واسشون کار نمی کنه یعنی R رو که نگه می دارن Recovery بالا نمیاد واسه 2 تاشون اینجوریه مشکل کجاست؟
پسر خوب psp که هر فایل تصویری رو نمیخونه باید حتما mpeg4 باشه تازه اونم mpeg4 مخصصوص psp
من psp رو تازه خریدم یعنی حدود دو هفته می شه ولی هر چی فایل های ویدئویی میریزم توش
اجرا نمی کنه یعنی اصلا نمی خونه
اینم Irda :سلام یکی برنامه برای pspirda بزاره که بین پی اس پی و موبایل اطلاعات رد و بدل میکنن
لینک تورخدا سالم باشه ممنون تا حالا یکی به سوالم توجه نکرده ورژن دستگامم 3.10 oe-a است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
بعضی از دوستان ميخواستن کيفيت عکسبرداری و فیلم برداری دوربين psp را ببينند ...
اين کيفيت عکسبرداری:
و کيفيت فيلمبرداری که عکسو با برنامه PowerDVD از فيلم گرفتم :
لازم به ذکر است که کيفيت فيلمبرداری همانطور که از گوشه و کنار به گوش ميرسيد واقعا عالی هست و اگر فيلم ها را بر روی خود دستگاه تماشا کنيد کیفیت به دست امده را تحسین خواهید کرد. در هر حال دوربين psp اگر به عنوان فيلمبرداری و عکسبرداری برای استفاده و تماشا در خود دستگاه استفاده شود بسيار مناسب و با ارزش است.
نه خیر مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدی می گم برنامه ای وجود نداره که فرمت فایل های ویدئویی رو عوض کنهپسر خوب psp که هر فایل تصویری رو نمیخونه باید حتما mpeg4 باشه تازه اونم mpeg4 مخصصوص psp
UMD تو دستگاه هست و این ارور میده ....نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی به سوال ما جواب نداد
اقا این برنامه PspIrDA رو کجا باید بریزم هرجایی که تا حالا ریختمش psp نمیشناستش این برنامه شامل یک پوشه اصلی12932_PspIrDA_0.0.2 ودوپوشه زیر مجموعه PspIrda 0.0.2 و PspIrda 0.0.2 debug میباشد (خود این پوشه ها نیز شامل چندین پوشه هستند) اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون .
در مورد شبیه سازی بازیهای سگا و سوپرنینتندو بر روی Psp در صورت امکان کمی توضیح
دهید . اگر عکسی هم دارین لطفا بذارین.![]()
آقا این لینکی که بروبچز قبلا دادن خراب بود چون خودم این برنامه رو دوست دارم به بدبختی تونستم گیرش بیارم![]()
و یا:
![]()
![]()
ممنون عزیز خیلی چاکرتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)