تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 131 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته منم همونجور که گفتم از این کتاب خوشم نیومد اما به نظرم کتاب اصلا قابل مقایسه با بر باد رفته نیست بر باد رفته در حین اتفاق عشق داره روایت تاریخی هم می کنه و به نظر من کلا کتاب خیلی خوبیه
    غرور و تعصب را به نظر من می شه مثلا با زنان کوچک مقایسه کرد اونم همین شکله دیگه 4 تا خواهر عاشق....
    البته این نظر شخصی منه اما زمانی هم که توی انگلیس می خواستن محبوب ترین کتاب عاشقانه رو انتخاب کنن بلندی های بادگیر و غرور و تعصب و بر باد رفته و ربه کا و .... کنار هم بودن که بلندی های بادگیر انتخاب شد

فیلمش رو من ندیدم اما می دونم فیل های زیادی از روش ساخته شده و اولین اقتباس از اون چند تا جایزه اسکار هم گرفته
    و در مرود کتاب هم حالبه بدونید اولین اثر اوستین بود که تا مدت ها کسی حاضر به چاپش نبود و بعد از چاپ هم اوستین نام خودش را به عنون نویسنده روی کتاب ننوشت
    اين حرفي كه زدي شديدا منو روشن كرد!!! الان داري مي گي غرور و تعصب شبيه زنان كوچكه خب من ديدم راست مي گي!!! ولي نه كه من از زنان كوچك خوشم مي ياد ازش طرفداري مي كنم ولي داستان غرور و تعصب اصلا نتونست جذبم كنه منم مي گم هيچي نداره!!!
    پس فكر كنم زيادي تند رفتم البته هركس اينجا مي ياد و از ديد خودش كتابي رو كه خونده توصيف مي كنه ولي اينكه من بگم فاقد ارزشه صرفا نظر شخصيمه و هيچ حقي بيشتر از اين ندارم
    پس نمي گم اين كتاب هيچي نداره مي گم كه براي من هيچي نداشتش!
    اميدوارم zooey هم ناراحت نشده باشه
    مثل ديدن فيلمه ديگه. يكي رو يه بار مي بيني مي گي ارزش همين يه بار رو داشت. يكي رو دوبار مي بيني يكي رو هم مي خري تا هرچقدر دلت خواست نگاهش كني!
    من بين زنان كوچك و غرور و تعصب مطمئنا اولي رو انتخاب مي كنم اما جز سليقه خودم هيچ چيز ديگه اي براي اثبات برتريش ندارم!!!

مرسی بابت این فهرست....با بلندی های بادگیر که من کاملا موافقم چون خودم به شخصه عاشق این کتابم. ..غرور و تعصب هم مطمئن باشید حتما یه چیزی داشته که دوم شده......

راجع به بحثی که درباره ی کتاب غرور و تعصب شده همون طور که از اول گفتم شاید به نظر خیلی ها این یه کتاب ساده باشه که آخر کتاب کاملا مشخصه اما باید به این نکته توجه کنیم که از داستان این کتاب بعد ها هزاران نویسنده تاثیر گرفتند و کتاب نوشتند .پس بدون شک کتابی که تونسته این همه تاثیر گذاره باشه و داستان های عشقی رو وارد مرحله جدیدی بکنه یک اثر ادبی ارزشمندهچون اصولا معیار برای انتخاب یک کتاب خوب چیه ...؟! ماندگاری در طول زمان و تاثیر گذاری (و...) که این کتاب شامل این ها می شه.....

معيار كتاب خوب؟
    از نظر من فقط كتابيه كه ازش خوشت بياد!
    و چون هركسي براي خودش يه آدم متفاوته با عقايد متفاوت هركتابي مي تونه خوب باشه
    لازم نيست ديگران تاييدش كنن يا ردش كنن مهم اينه كه عقيده خودت دربارش چيه
    پس لازم نيست تو دليل بياري به اين علت و اين علت كتابي كه مي گي خوبه. فقط كافيه بگي خوبه چون من مي گم خوبه!!!

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ا
    معيار كتاب خوب؟
    از نظر من فقط كتابيه كه ازش خوشت بياد!
    و چون هركسي براي خودش يه آدم متفاوته با عقايد متفاوت هركتابي مي تونه خوب باشه
    لازم نيست ديگران تاييدش كنن يا ردش كنن مهم اينه كه عقيده خودت دربارش چيه
    پس لازم نيست تو دليل بياري به اين علت و اين علت كتابي كه مي گي خوبه. فقط كافيه بگي خوبه چون من مي گم خوبه!!!
    بله درسته که در خیلی موارد نظر شخصی آدم ها حکم می کنه و خیلی وقت ها آدم از یک کتابی خیلی خوشش می یاد که شاید تا حالا اسمش به گوش کسی نخورده باشه اما بالاخره یک سری از کتاب ها هم هستند که می شن بهترین های تاریخ و ماندگار ترین اثر ها ...شما این رو قبول ندارید که یک دسته از کتاب ها مثل همین بربادرفته شاهکارند و آیا شما قبول ندارید که در هر زمینه ای بالاخره یک فهرستی هست که بهترین ها رو نشون می ده مثلا بهترین فیلم ها بهترین موسیقی ها و بهترین کتاب ها و اگه من جایی گفتم که این کتاب شاهکار ادبی است فقط خواستم این نکته رو راجع به کتاب بگم که این کتاب توی لیست بهترین کتابهای تاریخ بوده ؛ یعنی خواستم صرفا اطلاعاتی رو راجع به کتاب گفته باشم و به هیچ وجه قست نداشتم نظر کسی را رد کرده باشم یا نظر خودم رو تحمیل کرده باشم..... در نهایت ، امیدوارم این بحث هیچ گونه کدورتی رو ایجاد نکرده باشه....و از همه ی دوستانی که راجع به کتاب های معرفی شده نظر می دند ممنونم....

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله درسته که در خیلی موارد نظر شخصی آدم ها حکم می کنه و خیلی وقت ها آدم از یک کتابی خیلی خوشش می یاد که شاید تا حالا اسمش به گوش کسی نخورده باشه اما بالاخره یک سری از کتاب ها هم هستند که می شن بهترین های تاریخ و ماندگار ترین اثر ها ...شما این رو قبول ندارید که یک دسته از کتاب ها مثل همین بربادرفته شاهکارند و آیا شما قبول ندارید که در هر زمینه ای بالاخره یک فهرستی هست که بهترین ها رو نشون می ده مثلا بهترین فیلم ها بهترین موسیقی ها و بهترین کتاب ها و اگه من جایی گفتم که این کتاب شاهکار ادبی است فقط خواستم این نکته رو راجع به کتاب بگم که این کتاب توی لیست بهترین کتابهای تاریخ بوده ؛ یعنی خواستم صرفا اطلاعاتی رو راجع به کتاب گفته باشم و به هیچ وجه قست نداشتم نظر کسی را رد کرده باشم یا نظر خودم رو تحمیل کرده باشم..... در نهایت ، امیدوارم این بحث هیچ گونه کدورتی رو ایجاد نکرده باشه....و از همه ی دوستانی که راجع به کتاب های معرفی شده نظر می دند ممنونم....
    چرا من كاملا حرفت رو قبول دارم و خودم هم وقتي مي خوام يه كتاب رو بخونم اول نگاه مي كنم به نويسنده كتاب و ميزان شهرت خودش و اثرش و ...
    اما فقط تا مرحله انتخاب برام مهمه و موقعي كه خوندمش ديگه نمي گم خوب بود چون نويسندش معروف بود يا در فلان سال بهترين اثر شناخته شد و ...
    مي گم خوب بود چون خوشم اومد و مهم همينه كه من از ديد خودم نظر بدم و اين همش سليقه ايه ولي قبول دارم شهرت يه كتاب توي انتخابش و حتي ديدي كه نسبت بهش پيدا مي كنيم تاثيرگذاره و طبيعيش هم همينه!

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا من كاملا حرفت رو قبول دارم و خودم هم وقتي مي خوام يه كتاب رو بخونم اول نگاه مي كنم به نويسنده كتاب و ميزان شهرت خودش و اثرش و ...
    اما فقط تا مرحله انتخاب برام مهمه و موقعي كه خوندمش ديگه نمي گم خوب بود چون نويسندش معروف بود يا در فلان سال بهترين اثر شناخته شد و ...
    مي گم خوب بود چون خوشم اومد و مهم همينه كه من از ديد خودم نظر بدم و اين همش سليقه ايه ولي قبول دارم شهرت يه كتاب توي انتخابش و حتي ديدي كه نسبت بهش پيدا مي كنيم تاثيرگذاره و طبيعيش هم همينه!
    بله من هم با حرفتون کاملا موافقم خیلی خوب گفتید ...مرسی...

و من هم فقط خواستم اطلاعات لازم برای خرید این کتاب رو به دوستانی که این کتاب رو تاحالا نخوندن بدم...خب مثل اینکه به اتفاق نظر رسیدیم....

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

امیدوارم بحث همین جا خاتمه پیدا کنه
    فقط برای اطلاع باید بگم انواع و اقسام لیست ها از بهترین کتاب ها وجود داره مثلا 50 رمان برتر قرن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و یا ده رمان کلاسیکی که باید خواند

کد:
    و .........

پس یک فهرست نداریم که بهترین را نشون بده مثلا در دو تا از معتبر ترین فهرست های ما اصلا اشاره ای هم به غرور و تعصب نشده اما در فهرستی که در زیر می بینید اشاره شده

کد:
    پس بهترین حالت همونه که فقط نظر شخصیتون را بگید به نظر من خوبه یا بده همین ..... اصرار نورزید که حتما خوبه یا بده

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

طاعون: اثر آلبر کامو

میشه گفت بهترین کتابی که خوندم یا بهترین کتابی که از کامو خوندم !

طاعون یکی از برجسته ترین رمان های عصر اخیر، و برترین اثر کامو به شمار می آید؛ که شخصیت « راوی» در آن به توصیف و بررسی شهر « اران» در زمان طاعون می پردازد.شهری که ابتدا در آن بر اثر مرگ ناگهانی موشها نگرانی در مردم به وجود می آید و بعد با مشاهده اولین آثار طاعون انسانی، نگرانی ها بالا می گیرد و کم کم دروازه شهر بسته می شود و ارتباط مردم با دنیای خارج قطع می شود.در این دوره پزشکی به نام «برنار ریو» محرم درد دلهای مردم شده و راوی با بازگو کردن این درد دلها بسیاری از مشکلات شهر را غیر مستقیم بیان می کند.

طاعون، کتاب مهمیه که گرچه در ظاهر فقط یک داستان روایت می کنه، اما با نگاهی عمیق تر از ژرف ترین دردهای زندگی بشری حکایت می گه.

«اگر تصادفا کسی می خواست درد دل کند و یا چند کلمه از احساساتش بگوید، پاسخی که می گرفت هر چه بود، در اغلب موارد زخمی بر دلش می زد.آنگاه می فهمید که او و مخاطبش از یک چیز واحد سخن نمی گویند. او در واقع از اعماق روزهای اندیشه ی تلخ و عذاب سخن می گفت و تصویری که می خواست مجسم سازد مدت ها در بوته ی انتظار و هیجان پخته شده بود.بر عکس، دیگری یک هیجان قراردادی و درد بازاری و مبتذل را تصور می کرد. به این ترتیب عادت شد که واقعی ترین دردها به عبارات مبتذل محاوره ای ترجمه شوند. تنها به این قیمت بود که زندانیان طاعون می توانستند همدردی و توجه شنوندگان را جلب کنند…»

طاعون

آلبر کامو
    رضا سید حسینی

طاعون ماجرای شهر آرام و خوشبختی را بازگو می کند که در کمال بی خبری طاعون به ان حمله ور می شود و ارتباط شهر با همه جا قطع می شود . کامو در رمان به بررسی حالات و روحیات افراد در زمان های مختلف این دوره پرداخته است . حس همدلی ، وحشیگری ، عذاب وجدان و .... در یک بلای همگانی . وقتی در ناامیدی به یاد خوشی ها و کارهای تلخ گذشته هستیم ....

خیلی کتاب قشنگ و دقیقی بود به خصوص خیلی خوب تغییرات احساسات ادمی در چنین شرایطی را نشون داده بود ..... به یاد اوردن خوشبختی بعد از اتمام ان ......
    یک جای توی کتاب گفته می شود که همه کس طاعون را درون خودش داره و کار شرافتمندانه اینه که نذاره طاعون وجودش به دیگری سرایت کنه و.....

به نظرم طاعون و کوری فوق العاده شبیه به هم بودن
    کتابی که خوندم ویرایش سال 1360 بود یعنی مسن تر از خودم ... قیمتش هم 40 تومن بود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بلم سنگی

ژوزه ساراماگو
    مهدی غبرائی

کتاب داستانی تخیلی در مورد جدا شدن شبه جزیره ایبری ( شامل اسپانیا و پرتغال) از اروپاست . ساراماگو به بررسی واکنش مردم و دولت ها تحت چنین شرایط غیر عادی می پردازد . 5 نفر قهرمانان رمان او هستند . افرادی که در حین جدا شدن شبه جزیره عملی غیر عادی انجام می دهند و بعد از آن با یکدیگر هم سفر می شوند .... نگاه انسان ها به زندگی در شرایط عدم اطمینان بحث اصلی کتاب هست .
    کتاب پر از جملات زیباست و در کل می تونم بگم کتاب خوبی بود .

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

عقاید یک دلقک
    نوشته هاینریش بل
    ترجمه محمد اسماعیل زاده

کتاب فوق العاده قشنگ و با معنایی بود . حتماً توصیه می کنم بخونیدش حرف نداره .

کتاب در ارتباط با پسری به اسم شنیر از یک خانواده پولدار المانی است که به شغل دلقکی روی می اورد و با دختری مذهبی به اسم ماری که عاشق او بوده زندگی می کرده است . اما بعد از مدتی ماری به علت سخنان دوستان کاتولیکشو کشش مذهبی و و احساس گناه از او جدا شده و با یک مرد کاتولیک ازدواج می کند . این موضوع تمام زندگی هنری شنیر را نابود می کند و بسیار فقیر می شود و سعی می کند به اشنایانش تلفن بزند و به این ترتیب خاطرات گذشته را مرور می کند .

کتاب فوق العاده روان و زیبا نوشته شده پایان تلخ اما زیبایی داره
    شنیر وقتی به ماری فکر می کنه همیشه با خودش می گه مثلا ما راجع به اون کتاب با هم حرف زدیم ایا ماری می تونه بدون احساس گناه و خیانت و بدون اینکه به من فکر کنه راجع به اون کتاب به همسرش حرف بزنه ؟ این قسمتها خیلی غمگین بود و با اینکه داستان بود تمام مدت با خودم فکر می کردم می تونه این کار را بکنه ؟

عقاید یک دلقک
    هانریش بل
    شریف لنکرانی

بعد از مدت ها یک رمانی خوندم که بهم چسبید به شدت
    عقاید دلقک برام به شدت جالب بود
    اعتقاداتی که در مورد عشق داشت
    و این که خاطرات رو با جزئیات مرور می کرد ( یکی از عادت های خودمه )
    یادمه یه جایی می گفت من یه دلقکم و کارم جمع آوری لحظاته ( یا یه چیزی تو همین مایه ها!)
    و قسمت هایی که به ماری فکر می کرد و مثلا می گفت ما راجع به انواع لباس هایی که تن بچه هامون کنیم صحبت کرده بودیم
    اگه بخواد احساس خیانت نکنه باید بچه هاشو لخت ببره تو خیابون
    یا جایی که می گفت من نمی دونم به فرزندانش چه غذایی می خواد بده چون ما در مورد انواع روش های تغذیه ساعت ها بحث کرده بودیم و اون اگه بخواد احساس خیانت نکنه باید بچه هاش رو گرسنه نگه داره

در کل پیشنهاد می شه
    البته من زیاد با این ترجمه موافق نیستم
    چون سبک نوشتارش زیادی قدیمی بود
    فکر می کنم ترجمه ی دیگه ای باشه بهتره

داره خودمونی میشه l176771's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    nihility

پيش فرض

عقاید یک دلقک
    هانریش بل
    شریف لنکرانی

یادمه یه جایی می گفت من یه دلقکم و کارم جمع آوری لحظاته ( یا یه چیزی تو همین مایه ها!)
    و قسمت هایی که به ماری فکر می کرد و مثلا می گفت ما راجع به انواع لباس هایی که تن بچه هامون کنیم صحبت کرده بودیم
    یا جایی که می گفت من نمی دونم به فرزندانش چه غذایی می خواد بده چون ما در مورد انواع روش های تغذیه ساعت ها بحث کرده بودیم و اون اگه بخواد احساس خیانت نکنه باید بچه هاش رو گرسنه نگه داره

در کل پیشنهاد می شه
    انگار فقط همين يه ترجمش باشه... من چاپ هاي جديد اين ترجمه رو ديدم اما ترجمه هاي جديد نه. اتفاقا اگه مي شناسي معرفي كن .
    اما كاش وقتي راجع به جنبه ها ي عاشقانش اشاره مي كردي چيزي راجع به بعد سياسيش هم مي گفتي.

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عقاید یک دلقک
    هانریش بل
    شریف لنکرانی

در کل پیشنهاد می شه
    وای من عاشق این کتابم....عقاید یک دلقک فوق العاده است محشره.....
    من هم از اون قسمت هایی که هانس راجع به ماری صحبت می کرد خیلی خوشم اومد...اون قسمتایی هم که خاطره تعریف می کرد خیلی جالب بود مثلا یکی که خیلی برام جالب بود اونجایی که تعریف می کنه وقتی بچه بودند یه بار لئو (برادرش) ازش می خواد بیاد با اره یه چوب رو ببرند اما هانس قبول نمی کنه اما بعد ها حاضر بوده قسم بخوره که باهاش اون چوب رو اره کرده و حتی قطرات عرق ش رو هم کاملا به خاطر داشته ...من هم گاهی واسم همچین حالت هایی پیش می یاد اما نه به این شدت .....
    کتاب رو هم خیلی قشنگ تموم کرد یعنی به نظرم پایانش یه پایان باز فوق العاده بود هرچند که من ترجیح می دادم ماری بر می گشت .....واقعا نامرد بود که هانس رو ول کرد...آخه ی ..............

انگار فقط همين يه ترجمش باشه... من چاپ هاي جديد اين ترجمه رو ديدم اما ترجمه هاي جديد نه. اتفاقا اگه مي شناسي معرفي كن .
    اما كاش وقتي راجع به جنبه ها ي عاشقانش اشاره مي كردي چيزي راجع به بعد سياسيش هم مي گفتي.
    اما من توی نمایشگاه کتاب امسال از یه انتشارات دیگه همین کتاب رو دیدم مترجمش رو دقیقا نمی دونم اما فکر کنم با این فرق داشت در ضمن اون نسخه ی کاملش بود اینی که ما خوندیم یه قسمت هایش حذف شده اون صفحات داستان بیشتر بود....
    هرچند من زیاد با ترجمه ش مشکلی نداشتم و به نظرم ترجمش بد نبود.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •