سلام پنک ببین تو همون کرک که تو هاردت داری می توی اپلوادش کنی توی اینترنتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام پنک ببین تو همون کرک که تو هاردت داری می توی اپلوادش کنی توی اینترنتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها یکی تو رو خدا یک کرک پچ 1.4 رو بزار یعنی خودش اپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by sinaset; 14-09-2007 at 21:48.
سلام.
پچ رو ازین صفجه لینک دالنود هس تبگیرید:
کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام پنک ممنون ولی درست نشود بازم می خوام پچ رو نصب کنم اختار می ده؟؟؟
مدل پچ من است stk-ww-10004
سلام
من تازه این بازی رو خریدم چند تا مشکل دارم
Rank من از اول بای Rookie مونده 150 تا هم استالکر کشتم و 70 تا موتنت و کلی ما موریت فرعی انجام دادم ولی همون Rookie موند و بالا نرفت
چرا اینجوریه؟
آیا بازی من ایراد داره یا حا لا حالا ها Rank نمیگیرم
ماموریت اصلی زیادی انجام ندادم.
چه جوریه؟
سلام ببین تو باید تو رنکینک نگاه کنی ببین نفر چند هستی و تو باید ماموریت اصلی رو هم انجام بدی فکر کنم باید شما تویی رنکنیک نفر اول بشی![]()
در مورد پایان هفتمش منم ندیدم ولی :سلام بچه های کسی نمی دونه راه هفتم استالکر چه جوری تمام می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مکس توی 2 صفحه پیش توضیح داده ولی 6تا رو معرفی کرده هفته راه رو باید چه جوری تمام کرد
باید پول کم و Rep هم Neutral یا Good و هر دو رهبر گروه هم زنده بمونن.
میگه "می خواهم فناناپذیر شوم" و بعد تبدیل به یک مجسمه فلزی میشه.اینم از اون پایان های بده!![]()
سلام.
باید پچ آمریکایی رو بگیری. ازهمون صفحه بگیر.![]()
سلام
Rank من الان experienced است
فقط کسی میدونه باید از کجا لباس جدید پیدا کنم یا بخرم؟
لباسم خیلی مذخرفه
اینهم کرک پچ 1.0004 نسخه جهانی:
http://rapidshare.com/files/50960313/S.T.A.L.K.E.R_Shadow_of_Chernobyl_Update_v1.0004-HATRED.rar.html
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)