تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 136 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته
    خوب منظورت رو دقیق نفهمیدم مجتبی جان. ببین عزیز. نمیدونم کجا خوندی ولی اگر منظورت اینه که موقعه

عکس برداری همزمان فلش روشن بشه. نه اینطور نیست. جداگانه روشن میشه. تازه یه حسنه میتونی راحت

به جایه چراغ قوه ازش استفاده کنی. مثله 1100.

داره خودمونی میشه rezasuzuki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض pdf

سلام
    v3x فایلهای pdf باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ممنون از دوستان عزیزمcorvette, antigirl
    اونا مر بوط به سرعت جستجوی شبکه میشه slow =ارام medium=متوسط fast =سریع continuous = مداوم
    [/quote]
    دوستان همونطور که قبلا گفتم طرف ما آنتن دهی ضعیف رو کدوم باشه بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه؟
    یه چیز دیگه تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته[/quote]
    خواهش میکنم دوست عزیز من فقط به وظیفم عمل میکنم
    فکر نکنم که ربطی داشته باشه ولی خوب دوست عزیز وقتی انتن میپره اون سرعت پیدا کردنشه میفهمی که منظورمو در موده فلاش باید بگم که دوست عزیز فلاش این گوشی یکسره روشن میمونه راستشو بخوای من از فلاش استفاده نمیکنم به نظره من v3x عیبش فلاششه تا چند وقطه دیگه میخوام یه اموزش واسه تقویت فیلم و عکس بزارم تا اون موقعه صبر کن میخوام رو گوشی خودم امتحان کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    v3x فایلهای pdf باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام.خوش اومدی.

به طوره پیش فرض خیر.

ولی یه نرم افزار هستش که این کارو میکنه عزیز.
    Last edited by Corvette; 01-10-2007 at 00:48.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اونا مر بوط به سرعت جستجوی شبکه میشه slow =ارام medium=متوسط fast =سریع continuous = مداوم
    دوستان همونطور که قبلا گفتم طرف ما آنتن دهی ضعیف رو کدوم باشه بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه؟
    یه چیز دیگه تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته
    خواهش میکنم دوست عزیز من فقط به وظیفم عمل میکنم
    فکر نکنم که ربطی داشته باشه ولی خوب دوست عزیز وقتی انتن میپره اون سرعت پیدا کردنشه میفهمی که منظورمو در موده فلاش باید بگم که دوست عزیز فلاش این گوشی یکسره روشن میمونه راستشو بخوای من از فلاش استفاده نمیکنم به نظره من v3x عیبش فلاششه تا چند وقطه دیگه میخوام یه اموزش واسه تقویت فیلم و عکس بزارم تا اون موقعه صبر کن میخوام رو گوشی خودم امتحان کنم
    نقل قول نوشته شده توسط corvette

خوب منظورت رو دقیق نفهمیدم مجتبی جان. ببین عزیز. نمیدونم کجا خوندی ولی اگر منظورت اینه که موقعه
    عکس برداری همزمان فلش روشن بشه. نه اینطور نیست. جداگانه روشن میشه. تازه یه حسنه میتونی راحت
    به جایه چراغ قوه ازش استفاده کنی.
    ok گرفتم antigirl عزیز و آقا مسعود گل متشکرم
    مسعود جان راهی نیست بشه مستقیما فلاشو روشن کرد یعنی نیاز به فعال کردن دوربین نباشه
    Last edited by beckham7; 01-10-2007 at 01:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعید میدونم. بعد از اینکه دوربین رو روشن کنی دکمه ی * هم اینکارو میکنه. برایه چه کاری میخای عزیز؟؟

حتی با در بسته هم که میدونی روشن میمونه و میتونی جایه چراغ قون استفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood6385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چند تا سوال داشتم در مورد v3i
    اول اينكه وقتي داريم sms مينويسيم چجوري ميشه بياي سطر پايين ؟ منظورم مثل اينتر در كامپيوتره
    همونطور كه ميدونين در nokia و sony ericson در قسمت symbol ها علامت اينتر هست كه بزني مياي سطر پايين

دوم اينكه چجوري ميشه وقتي در گوشي بستست آهنگ رو با كليد صدا عوض كني من يه جايي ديده بودم همچين چيزي به نام تغيير كليدها فكر كنم نياز به اديت seem هست نه كسي چيزي ميدونه ؟

داره خودمونی میشه omid_ezraeil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوشی V3x من با اینکه تنظیمات Gprs را از ایرانسل دریافت کرده اصلا Connect نمیشودلطفا مرا راهنمایی کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه omid_ezraeil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقای Bekham 7 مشخص که اطلاعات شما در باره V3x زیاده لطفا پاسخ سوال من را هم بدهید

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood6385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

جواب شمارو تو تاپيك خودم دادم اينجام ميگم
    وقتي sms رو دريافت كردي و اينستال كردي بايد بري به setting/web access/web session و اونجا بايد irancel-gprs رو ببيني برو روش و كليد منو رو بزن و set default رو بزن تا انتخاب بشه حالا بايد وصل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •