moraba bede baba
khob bedii jegar megam 9.30 shab ye hava dere inja meshe 1 shab vali moonoom meyam jegar![]()
moraba bede baba
khob bedii jegar megam 9.30 shab ye hava dere inja meshe 1 shab vali moonoom meyam jegar![]()
من امشب با 1.23 ان میشم
دوست من شما باید بازی رو دوباره نصب کنی از کرک بازی شما داره ایراد میگیره
امشب من حتما با 1.23 ان میشم فقط ولی چون شما دیال داری بعید میدونم 1ر1 بیشتر بازی خوبی انجام داد![]()
جیگر شما که داری اونجا خوش میگزرونی چی کار داری به ما ولی یه ساعت بگو مه راحت باشی ان میشیم البته اگه با نووبا بازی میکنی
حاجی کرتیم به مولی![]()
من بازی رو 2باره نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده؟؟؟؟؟؟
میشه بگید 1.22 روی چه پچ هایی نصب میشه؟؟؟؟؟
یا یه آموزش از نصبش بدید؟؟؟؟
دوست من
من بازیو نصب نکردم هیچ وقت اینو باید از بقیه دوستان بپرسی
قبل از 1.22 باید 1.21 نصب کنی![]()
من تا قبل اینکه ویندوزم رو عوض نکرده بودم روی 1.20 نصب کردم.ولی نمیدونم چرا این سری داره اذیت میکنه؟؟؟
راستی 1.21 کدومش خوبه و این 1.22 روی کدومش نصب میشه؟؟؟؟؟ a b c
عزیز این err مال crack هست
خب ما از 9.30 میایم تا همه بیان تو host میشه 10 ... سعی کن زود بیای
خب بازی تو gg جز نصب gg و ساختن id و str game چیزی نداره :P
از نظر من اشکالی نداره ... فرید هم اون دفعه با dial up بود ... اگه host خوب باشه میکشید ولی به هر حال lag و dly دارید به نسبت بقیه و احتمال drop تون بالا میره ... بهتره با adsl از game net یا جایی on بشید.patch هم 1.23 هست که Link ش رو آخر این پست میدم
نه عزیز من یه Player معمولی هستم
من خودم gold هستم اگه کسی مشکل join به روم رو داشت میتونم مشکلشو حل کنم.link رو آخر این post میدم
adsl ت از چه شرکتی و چه سرعتیه ؟ محدودیت داری یا نه ؟ تاحالا 5v5 host شدی بدون اینکه کسی drop بشه ؟
9.30 میبینمت
خب ببین بهتره بری 1.22 رو بخری از اونجایی که 1.23 گیرت نمیاد از Link زیر 1.23 رو dl کنی و copy paste کنی تو war folder همین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اگه کرک من مورد داره لطف کنید یه کرکی بدید که درست شه؟؟؟؟
در ضمن من یه چیزه دیگم بگم:من اول 1.18 رو نصب می کنم بعدش 1.22 رو نصب میکنم +کرکاشون.بعدش هم 1.22a رو نصب میکنم که این ارور رو میده؟؟؟؟
من تا 1.20 بدون مشکلم.فقط این 1.22 داره این سری اذیت میکنه!!!
Last edited by sajjad_setam; 25-04-2009 at 11:55.
چی بگم. شما واردترید. 2 به 2 هم نمیشه؟ چون امیر هم درخواست داد, میگم (درهر صورت من 9:30 آنم)
اگه همیشه 1.23 بخوایم بازی کنیم که دیگه احتیاجی نیست من با این اینترنت زغالیم وقت خودم رو حروم کنم و با اعصابم هم بازی بشه (همیشه با این پچ بازی میکنیم یا فقط ایندفعه هست؟)
بستگی به اکثریات داره ولی مطمئن باش من وقتی شما باشی 1.23 میام تو دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)