تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 959 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اوه دمت گرم رفیخخخ خیلی خبر و توضیحاته خوبی بود...اینطور که معلومه قراره شاهد یه بازیه خوبه دیگه باشیم با این توضیحات...
    ای کاش زودتر بدن بیرون من که خیلی بیصبر شدم مخصوصا با این توضیحاته جدید...
    راستی خبری از بهتر شدن گرافیک بازی نبود؟؟؟
    نه دوست من غیر چندتا عکس ویه سری توضیحات(که توی پست گفته شده)فعلا خبر دیگه ای نیست....

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض God of War III : پرسش و پاسخ...

نویسنده سایت IGN دیروز برنامه پرسش و پاسخی رو با آقای Stig Asmussen راجع به بازی اسدیو Santa Monica انجام داده که به شرح زیر است:

و حالا نوبت پایان یک آغاز است . داستان نبردهای شخصیت افسانه ای ما ، Kratos به پایان خود در سومین شماره از سری بازی های God of War نزدیک میشود . بازی که مارچ سال 2010 میلادی به طور انحصاری برای PlayStation 3 عرضه خواهد شد . تیم ساخت بازی در Santa Monica به سختی مشغول به پایان رساندن مراحل ساخت و توسعه بازی هستند .
    ما نیز مانند همه طرفداران و مشتاقان این بازی تشنه اطلاعات جدیدی هستیم ، پس به سراغ آقای Stig Asmussen کارگردان و طراح ارشد این بازی رفتیم تا سوال های مهمی رو راجع به بازی و مراحل ساخت ان بپرسیم . با ما همراه باشید .

Chris Roper : چقدر با بازی فاصله دارید ؟

Stig Asmussen : ما هم اکنون در فاز پایانی ساخت و توسعه بازی هستیم . ساخت بازی تمام شده است و ما در حال لمس نقاط ضعف و بهبود انها از اغاز تا پایان بازی هستیم . ما انتقادات و پیشنهادات تسترها را دریافت کرده ایم و در حال کار روی انها هستیم . در اخر باید به این نکته اشاره کنم که همه ما ، همه تیم حاظر در Santa Monica تا سر حد توان خود کار کرده اند تا این بازی در خور نام God of War باشید .

Chris Roper : از زمانی که ما از بازی چیزهای جدیدی دیدیم مدت طولانی میگذرد . آیا قبل از عرضه بازی شاهد نکات و تصاویر و اطلاعات جدید از بازی خواهیم بود یا شما سعی دارید انها را پنهان نگه دارید ؟

Stig Asmussen : تصور می کنم در ماه های آتی اطلاعات بیشتر و جدیدی در دسترس علاقه مندان قرار بگیرد . حس می کنم این خیلی سخت است چون از یک طرف مشتاقان تشنه اطلاعات جدید هستند و از طرفی ما نمی خواهیم تجربه و کار سخت ما روی بازی با تصاویر و اطلاعات Spoil شود . در واقع هر وقت ما برنامه برای عرضه دمو ، معرفی ها و حتی عکس ها داشتیم ، مقداری از وقت ما در توسعه هسته اصلی بازی گرفته شده است . ما در صدد این هستیم تا استاندارد بازی را تا حد ممکن بالا ببریم و این نیازمند وقت و تمرکز روی هسته اصلی بازی است . پس من نمی توانم نبود اطلاعات را رازداری درباره بازی بنامم بلکه ما فقط تلاش کرده ایم تمام توان و تمرکز خود را روی بازی و محصول نهایی قرار دهیم .

Chris Roper : شما چه تجربه های از گزارش های بازیکنان درباره دمو به دست اوردید ؟ آیا این گزارش ها و تفسیر ها روی بازی نهایی تاثیر خواهد گذاشت ؟

Stig Asmussen : قطعا این گزارش ها روی بازی نهایی تاثر بسزایی خواهند داشت . همانطور که قبلا هم اشاره کردم ما روی بازی تست های زیادی انجام داده ایم و هیچ تستی بهتر و موثر تر از یک دمو عمومی نیست . ما با حجم زیادی از نظرات و پیشنهاد ها از E3 برگشتیم و هنوز هم من به خواندن پست ها در انجمن های مختلف ادامه می دهم .
    هر گونه مشاهده یا گزارش ارزشمند است به خصوص اگر انتقادی باشد . من سعی کردم روی نکاتی تمرکز کنم که مردم واقعا ان ها را دوست دارند یا واقعا از آنها بیزار هستند . این مسائل بسیاری از وقت ما را در طول چند ماه اخیر گرفته است . جدا از انتقادات ، ما نظرات بسیاز مثبت هم از دمو داشتیم که مانند محرک به ما انرژی داد تا با توان مضاعف رو به جلو حرکت کنیم .

Chris Roper : در موقعیی مشابه نسبت به قبل ، انتظارات از این بازی بسیار بالاست و همه روی موفقیت چشمگیر ان مانور میدهند ( هم درباره سری و هم درباره PS3 ) . شما چگونه با این فشار کنار می آیید ؟ آیا به این موضوع عادت کرده اید ؟

Stig Asmussen : من فکر نمی کنم به این موضوع عادت کرده ایم و فکر نمی کنم بتوانم احساس تیم را توصیف کنم . ما از این فشار آگاه هستیم ، قطعا فشار وجود دارد . البته من بیشتر این فشار را داخلی و ناشی از تیم می دانم . ما این فشار را روی خود قرار می دهیم . چیزهای زیادی وجود دارد که ما می خواهیم به همه نشان دهیم و جمع کردن همه انها در قالب یک بسته قطعا همراه با فشار خواهد بود .
    ولی این یک فرصت است که ما می توانیم محصول خود را به دست میلیون ها بازیکن برسانیم و سعی داریم از این فشار به نحو احسنت استفاده کنیم .

Chris Roper : آیا می توانید کمی اطلاعات راجع به روند پیشروی داستان به ما بدهید ؟ اینکه آیا خدایان دیگری نیز در بازی وجود خواهد داشت یا خیر ؟

Stig Asmussen : متاسفانه ، خیر . همانطور که قبلا هم اشاره کردم من دوست ندارم هیچگونه اطلاعاتی از بازی Spoil شود . بازی دقیقا از پایان God of War II شروع می شود پس شما می توانید از آن نقطه تخیلات و تصورات خود را بکنید .

Chris Roper : آیا شما با David Jaffe و Cory Barlog ( کارگردان قسمت های اول و دوم بازی ) در پروسه ساخت بازی کار کرده اید ؟

Stig Asmussen : آقای Barlog در هشت ماه نخست پروسه ساخت و توسعه بازی حضور داشت و بخش اعظمی از طراحی ها را او عهده دار بود ، پس او نقش به سزای در God of war III داشت . از آن زمان به بعد دیگر همکاری بزرگی با تیم نداشت گر چه که من چند بار با او صحبت کردم و نظرات او را جویا شدم . David هم چند بار در استدیو بود و من با او درباره بازی مشورت کردم . همچنین او نظرات و مشاهده های با ارزشی را راجع به بازی در اختیار ما قرار داد .

Chris Roper : پایان برای شما نزدیک است و همچنین برای Kratos . آیا شما از این هیجان زده هستید تا این سه گانه را خاتمه دهید یا شاید چیز جدید و متفاوتی را عرضه کنید و آیا این یک پایان تلخ و شیرین برای تیم شما خواهد بود ؟

Stig Asmussen : بزارید صادقانه بگویم . الان در این موقعیت قادر به جوابگویی به این سوال نیستم . من هم اکنون غرق در طراحی و به اتمام رساندن God of War III هستم و نمی توانم هفته های اینده را ببینم . چیزی که من را هیجان زده کرده است به پایان رساندن این بازی و چیدن قطعات مختلف بازی در کنار هم است . چیزی که خیلی به ان نزدیک هستیم .

محتوای مخفی: منابع: 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

3. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض Final Fantasy XIII از مجله فامیتسو نمره 39 از 40 دریافت کرد!!

مجله ژاپنی‌زیان فامیتسو که از سال 1986 میلادی به‌طور تخصصی به مباحث پیرامون بازی‌های ویدئویی و کامپیوتری می‌پردازد، در جدیدترین شماره خود به بازی Final Fantasy XIII نمره 39 از 40 داده است.
    پس از کسب نمره کامل توسط بازیBayonetta از مجله فامیتسو، این دومین بار است که در طی یک ماه اخیر نمرات این نشریه مورد توجه خبرگزاری‌های مرتبط با بازی‌های ویدئویی و کامپیوتری قرار گرفته است. نسخه ژاپنی بازی Final Fantasy XIII در تاریخ هفدهم دسامبر سال جاری میلادی (بیست‌وششم آذر 1388) به‌طور انحصاری در کشور ژاپن منتشر خواهد شد. نسخه‌های مناطق اروپا و آمریکای شمالی در ماه مارس سال آتی میلادی منتشر خواهند شد.

کد:
    کد:

5. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نمایی از بازیهای آینده !
    من نمی دونم واقعا این NVidia داره چی کار می کنه ولی بی صبرانه منتظر اومدن نسل جدید سخت افزارهاش هستم .. زاویه دیدی که واسه خودش ترسیم کرده واقعا فوق العاده و باور نکردنی هست ! دموهای nvidia هر ساله برای نشان دادن قدرت سخت افزاری کارتهای جی فورس عرضه می شوند که واقعا گرافیشون همیشه یک یا چند قدم از بازیها جلوتر بوده ! ولی امسال داره حرف باور نکردنی میزنه ! Real time Ray Tracing !!! که هم بر physX خیلی واقعی تر تاثیر داره و هم بر ایجاد بافتهایی بسیار واقعی تر ! امید وارم اگر دوستان ناراحتی قلبی دارن ابتدا قرصهای قلبشون رو بخورن و بعد برن به سراغ نمونه های از بازی های آینده ! که البته امیدوارم سازندگان بازیها هم از این همه قدرت استفاده کنن !

کیفیتی که شما امکان نداره تا حالا تو هیچ بازی ریسینگی دیده باشید ! متاسفانه اینها screenshot هستن و شما شاید به عمق قضیه پی نبرید ! حالا بریم سراغ کاستمایز کردن real time خودرو ...

حال به سراغ نمونه ای از جزئیات PhysX جدید !

یه جا عکس ها رو آپلود کن، نمیزاره لینک مستقیم بدی این سایته. حداقل منبعش رو میزاشتی خودمون میرفتیم میدیدیم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یه جا عکس ها رو آپلود کن، نمیزاره لینک مستقیم بدی این سایته. حداقل منبعش رو میزاشتی خودمون میرفتیم میدیدیم.
    مشکل از اینجاست که اگه بخواهید بیش از 3-2 تا عکس رو مستقیم کپی کنید سرور قبول نمی کنه و در این حالت باید از گزینه insert image استفاده کنید...
    اینم فکر کنم منبع خبر ایشون باشه:

کد:

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لینک عکس ها به ترتیب از بالا به پایین : (مربوط به پست 5580)
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

10. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

لینک عکس ها به ترتیب از بالا به پایین : (مربوط به پست 5580)
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    مجید داری میپیچونیمون؟؟؟!!!
    اینا بازم همونجوریه.
    عکس ها رو اینجا میتونید ببینید:
    کد:
    این هم همون خبر از 1 سایت معروف دیگه :
    کد:

12. 4 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض motion controller شرکت sony نامش (Gem) میباشد...

هر چه قدم به جلو برمیداریم نسل کنسولها عوض میشود و نسل جدیدی وارد بازار میشود و این باعث رقابتی عجیب بین سر دمداران این صنعت میشود و این رقابت با خود نواوریهایی نیز به همراه دارد. در کنفرانس E3 سال پیش وقتی شرکت MS جدیدترین فن اوری خود یعنی NATAL را معرفی نمود شرکت SONY نیز Motion Control خود را رو نمود و حال اینکه بعد از گذشته یک سال هنوز sony نامی برای MC خود نگذاشته است در بعضی مواقع نامهایی از Sphere و Wand استفاده میشد و از سوی این شرکت همچنان سکوت برقرار بود تا به امروز که در Global Media Conference اقای john Riccitiello رئیس EA در طی خبری گفتند Motion Contro شرکت SONY نامش GEM میباشد وی همچنان ادامه داد.
    همانطور که میدانید دو شرکت سونی و مایکروسافت خیلی وقت از است کنترلر های خود را معرفی نموده اند و این دو سال بعد قرار است وارد بازار بشوند این کنترلر ها (GEM.NATAL) دارای سنسور حرکتی میباشند و این باعث میشود مشتریهای تازه ای وارد فروشگاها بشوند .
    البته هنوز شرکت Sony برای PlayStation motion controller این نام را رسمی نکرده است..

کد:
    کد:

14. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض دموی قابل بازیsplinter cell: convictionدر ژانویه سال آینده میلادی

سایت Hiphopgamer به‌نقل ازمسئولان کمپانی یوبی‌سافت، سازنده و ناشر سری بازی‌های splinter cell ، انتشار دموی قابل بازی نسخه کانویکشن را در ماه ژانویه سال آینده میلادی رسما تایید کرد.
    یکی از عوامل تیم سازنده در این خصوص اذعان داشت: "دموی قابل بازی در ماه ژانویه سال آینده میلادی (دی 1388) منتشر خواهد شد و بازی اصلی در تاریخ بیست‌وسوم فوریه (چهارم اسفند 1388) در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت." وی از ارائه تاریخ دقیق عرضه دموی قابل بازی خودداری کرد.
    بازی اسپلینترسل: کانویکشن به‌طور انحصاری برای پلت‌فرم‌های پی‌سی و ایکس‌باکس360 منتشر خواهد شد.

کد:
    کد:

16. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض تاریخ انتشار S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat رسما تایید شد

کمپانی‌های bitComposer Games و GSC، ناشر و سازنده سری بازی‌هایS.T.A.L.K.E.R امروز رسما تاریخ انتشار نسخه S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat را ماه فوریه سال آینده میلادی (اسفند 1388) اعلام کردند.Call of Pripyat مشابه دو قسمت گذشته در قالب تیراندازی اول‌شخص خواهد بود و خط داستانی نسخه‌های Shadow of Chernobyl و Clear Skyرا دنبال خواهد کرد.
    نسخهCall of Pripyat قابلیت پشتیبانی از دایرکت‌ایکس11 را دارا بوده و برای مدل‌سازی مناطق آلوده به تشعشعات رادیو اکتیو بازی از سیستم نقشه‌برداری هوایی استفاده شده است!!
    سازندگان بازی با این روش اقدام به شبیه‌سازی شهر Pripyat در نزدیکی نیروگاه چرنوبیل واقع در کشور اوکراین کرده‌اند. شهر Pripyat در سال 1986 میلادی در پی حادثه اتمی چرنوبیل کاملا خالی از سکنه شد!!

کد:
    کد:

18. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •