برای من هم جدیدا نو سرویس زیاد میده
به نظرم باید یه حرکت جمعی کرد .. ارائه درخواست آنلاین به وزیر یا رفتن به پیج تویتر و اینستا و .. باید اعتراض کرد.. ایرانسل باید بساط قطع شدن رو جمع کنه.. معلومه دکلهاش نمیکشه یا مشکل داره
برای من هم جدیدا نو سرویس زیاد میده
به نظرم باید یه حرکت جمعی کرد .. ارائه درخواست آنلاین به وزیر یا رفتن به پیج تویتر و اینستا و .. باید اعتراض کرد.. ایرانسل باید بساط قطع شدن رو جمع کنه.. معلومه دکلهاش نمیکشه یا مشکل داره
سلام
دوستان تست های من رو ببینید الان که سرعت شما کم شده سرعت برای من خوبه بدون هیچ مشلی یا حتی قطعی ولی وقتی برای بقیه خوب میشه برای من سرعت میاد پایین چون تا چند وقت پیش که مال بقیه خوب بود برای من به شدت کم شده بود و در حد دو سه مگ بود .اصلا معلوم نیست ایرانسل داره چکار میکنه .البته خدا رو شکر خیلی وقته از td فقط برای تست سرعت گرفتن استفاده میکنم و کاربرد دیگه ای نداره برام و میدونم که بزودی نابود میشه چون نمیتونه زیرساخت مناسب رو تامین کنه.
![]()
منم زیاد راضی نیستم ازین بساط ولی , امشب یکم بهتر شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد سرعت TD اینجا چه حدود بوده ؟ این با 5 خط آنتن پره , داخل اتاق
Last edited by gigaht; 26-02-2018 at 23:32.
دوستانی که TD دارند :
dns ست شده در مودم 10.255.255.254 هست که من روی چند مودم در چند منطقه متفاوت تست کردم غیرفعال بود و پینگ نمیشد .شما هم این ای پی رو پینگ کنید اگر تایم اوت داد dns پابلیک جایگزین کنید و ای dns رو از توی مودم حذف کنید به احتمال زیاد مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن حل میشه .چون هنوز primary شبکه هست .
در مورد قطعی ها هم به علت اپگرید سخت افزاری و نرم افزاری bts هاست .چون برای من از امروز صبح 4 خط انتن پر شده و تا امروز صبح فقط یک خط انتن داشت ولی الان سیگنال به شدت زیاد شده و ریت دانلود هم از 1.5 مگ به 5 مگابایت رسیده .شما هم چند روز تحمل کنید اینطور که از پیمانکار پرسیدم ظاهرا قراره تا 2 فروردین مشکل حل بشه.
من هم دقیقا مشکل no service شدن رو توی z6000 دارم و توی zw101 اول no service میشه بعد مودم خودش برای این که دوباره وصل بشه ری استارت میشه
اونی که به شما گفته مطمئن باشید برای منطقه شما هست وگرنه اگر این جوری باشه ایرانسل یک ساله داره منطقه ما رو همش آپگرید میکنه و با این سرعت و تعداد آپگرید کردن ها احتمالا TDD منطقه ما تا الان 20G شده دیگه 4G نیست چون من یک ساله دارم قطع و وصل میشم البته که در طی یک ماه گذشته از روزی دو سه باز قطع شدن رسیده به هر 5 دقیقه 200 بار قطع شدن
Last edited by Electronic-Arts; 27-02-2018 at 14:32.
مشکل ایرانسل اینه که قطعی شبکه رو با کلمه غلط به روزرسانی جواب میده....
کیفیت td افتضاحه! نگفتم سرعت گفتم کیفیت!
هر لحظه ای که حال کنن قطعی! این از ۱۰۰ تا افت سرعت بد تره
تهران منطقه 10 انتهای خیابان مالک اشتر مخابرات نامحدود دارم
در کنارش میخوام به مودم 4G بگیرم برای دانلود رایگان شبانه ، ایرانسل بگیرم یا همراه اول.
ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنید.![]()
دوستان برای پشتیبانی با چه شماره ای باید تماس گرفت ؟ با اینکه 4 تا آنتن داره ولی به سختی میشه با اینترنت کار کرد.
با تجربه بسیار کمی که دارم میتونم بگم اگر فرمویر ناشیانه ویرایش بشود باعث افزایش پینگ, افت سیگنال, قطعی مکررو فشار زیاد به روتر و پایین امدن سرعت هنگام ورود و استفاده از پنل تنظیمات روتر میشود
تفاوتی هم نمیکند میخواهد روتر رومیزی باشد و یا هات اسپات و دانگل
۷۰۷ از خط ایرانسل
09377070000 سایر خط ها
پیشاپیش بگم هیچ چیزی از تماس بدست نمیاری
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)