تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 858 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای من هم جدیدا نو سرویس زیاد میده
    به نظرم باید یه حرکت جمعی کرد .. ارائه درخواست آنلاین به وزیر یا رفتن به پیج تویتر و اینستا و .. باید اعتراض کرد.. ایرانسل باید بساط قطع شدن رو جمع کنه.. معلومه دکلهاش نمیکشه یا مشکل داره

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان تست های من رو ببینید الان که سرعت شما کم شده سرعت برای من خوبه بدون هیچ مشلی یا حتی قطعی ولی وقتی برای بقیه خوب میشه برای من سرعت میاد پایین چون تا چند وقت پیش که مال بقیه خوب بود برای من به شدت کم شده بود و در حد دو سه مگ بود .اصلا معلوم نیست ایرانسل داره چکار میکنه .البته خدا رو شکر خیلی وقته از td فقط برای تست سرعت گرفتن استفاده میکنم و کاربرد دیگه ای نداره برام و میدونم که بزودی نابود میشه چون نمیتونه زیرساخت مناسب رو تامین کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم زیاد راضی نیستم ازین بساط ولی , امشب یکم بهتر شده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رکورد سرعت TD اینجا چه حدود بوده ؟ این با 5 خط آنتن پره , داخل اتاق
    Last edited by gigaht; 26-02-2018 at 23:32.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستانی که TD دارند :

dns ست شده در مودم 10.255.255.254 هست که من روی چند مودم در چند منطقه متفاوت تست کردم غیرفعال بود و پینگ نمیشد .شما هم این ای پی رو پینگ کنید اگر تایم اوت داد dns پابلیک جایگزین کنید و ای dns رو از توی مودم حذف کنید به احتمال زیاد مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن حل میشه .چون هنوز primary شبکه هست .

در مورد قطعی ها هم به علت اپگرید سخت افزاری و نرم افزاری bts هاست .چون برای من از امروز صبح 4 خط انتن پر شده و تا امروز صبح فقط یک خط انتن داشت ولی الان سیگنال به شدت زیاد شده و ریت دانلود هم از 1.5 مگ به 5 مگابایت رسیده .شما هم چند روز تحمل کنید اینطور که از پیمانکار پرسیدم ظاهرا قراره تا 2 فروردین مشکل حل بشه.

6. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای من هم جدیدا نو سرویس زیاد میده
    به نظرم باید یه حرکت جمعی کرد .. ارائه درخواست آنلاین به وزیر یا رفتن به پیج تویتر و اینستا و .. باید اعتراض کرد.. ایرانسل باید بساط قطع شدن رو جمع کنه.. معلومه دکلهاش نمیکشه یا مشکل داره
    من هم دقیقا مشکل no service شدن رو توی z6000 دارم و توی zw101 اول no service میشه بعد مودم خودش برای این که دوباره وصل بشه ری استارت میشه
    دوستانی که TD دارند :

dns ست شده در مودم 10.255.255.254 هست که من روی چند مودم در چند منطقه متفاوت تست کردم غیرفعال بود و پینگ نمیشد .شما هم این ای پی رو پینگ کنید اگر تایم اوت داد dns پابلیک جایگزین کنید و ای dns رو از توی مودم حذف کنید به احتمال زیاد مشکل کندی سرعت در پیج باز کردن حل میشه .چون هنوز primary شبکه هست .

در مورد قطعی ها هم به علت اپگرید سخت افزاری و نرم افزاری bts هاست .چون برای من از امروز صبح 4 خط انتن پر شده و تا امروز صبح فقط یک خط انتن داشت ولی الان سیگنال به شدت زیاد شده و ریت دانلود هم از 1.5 مگ به 5 مگابایت رسیده .شما هم چند روز تحمل کنید اینطور که از پیمانکار پرسیدم ظاهرا قراره تا 2 فروردین مشکل حل بشه.
    اونی که به شما گفته مطمئن باشید برای منطقه شما هست وگرنه اگر این جوری باشه ایرانسل یک ساله داره منطقه ما رو همش آپگرید میکنه و با این سرعت و تعداد آپگرید کردن ها احتمالا TDD منطقه ما تا الان 20G شده دیگه 4G نیست چون من یک ساله دارم قطع و وصل میشم البته که در طی یک ماه گذشته از روزی دو سه باز قطع شدن رسیده به هر 5 دقیقه 200 بار قطع شدن
    Last edited by Electronic-Arts; 27-02-2018 at 14:32.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مشکل ایرانسل اینه که قطعی شبکه رو با کلمه غلط به روز‌رسانی جواب میده....
    کیفیت td افتضاحه! نگفتم سرعت گفتم کیفیت!
    هر لحظه ای که حال‌ کنن قطعی! این از ۱۰۰ تا افت سرعت بد تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تهران منطقه 10 انتهای خیابان مالک اشتر مخابرات نامحدود دارم
    در کنارش میخوام به مودم 4G بگیرم برای دانلود رایگان شبانه ، ایرانسل بگیرم یا همراه اول.
    ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنید.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان برای پشتیبانی با چه شماره ای باید تماس گرفت ؟ با اینکه 4 تا آنتن داره ولی به سختی میشه با اینترنت کار کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با تجربه بسیار کمی که دارم میتونم بگم اگر فرمویر ناشیانه ویرایش بشود باعث افزایش پینگ, افت سیگنال, قطعی مکررو فشار زیاد به روتر و پایین امدن سرعت هنگام ورود و استفاده از پنل تنظیمات روتر میشود
    تفاوتی هم نمیکند میخواهد روتر رومیزی باشد و یا هات اسپات و دانگل

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان برای پشتیبانی با چه شماره ای باید تماس گرفت ؟ با اینکه 4 تا آنتن داره ولی به سختی میشه با اینترنت کار کرد.
    ۷۰۷ از خط ایرانسل
    09377070000 سایر خط ها

پیشاپیش بگم هیچ چیزی از تماس بدست نمیاری

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •