تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 755 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

درود ؛ یه پرینتر HP Photosmart C4783 دارم که 3-4 سالی میشه گرفتمش ولی زیاد باهاش عکس چاپ نکردم.

الان که میخوام یه سری عکس با کیفیت بالا چاپ کنم یه بسته کاغد گلاسه که روش نوشته: Pixel - Inkjet Papaer , Photo Quality Glossy Paper گرفتم و تنظیماتش رو تا جایی که میتونم بالا میزارم اما کیفیت آن چنان خوبی نداره باز! نه که خوب نیست ولی High Quality هم نیست.

حالا واسه ی این نوع کاغد و چاپ با بالاترین کیفیت چه تنظیماتی رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن نوع کاغد رو روی کدوم بزارم؟

با تشکر.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درود ؛ یه پرینتر HP Photosmart C4783 دارم که 3-4 سالی میشه گرفتمش ولی زیاد باهاش عکس چاپ نکردم.

الان که میخوام یه سری عکس با کیفیت بالا چاپ کنم یه بسته کاغد گلاسه که روش نوشته: Pixel - Inkjet Papaer , Photo Quality Glossy Paper گرفتم و تنظیماتش رو تا جایی که میتونم بالا میزارم اما کیفیت آن چنان خوبی نداره باز! نه که خوب نیست ولی High Quality هم نیست.

حالا واسه ی این نوع کاغد و چاپ با بالاترین کیفیت چه تنظیماتی رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن نوع کاغد رو روی کدوم بزارم؟

با تشکر.
    منظورتون از اینکه می گید کیفیت خوبی نداره چیه؟ بیشتر توضیح بدید.

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اساتید پرینتر samsung CLP-310 چراغ قرمزش روشن شده و پرینت نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ پرینتره خوبی هست این دستگاه ؟

ممنون

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    پرینتر deskjet f2235 آیا مخزن داره و می شه خودمون شارژ کنیم یا نه؟
    جایی این پرینتر رو به مزایده گذاشتن و 60 تومن می دن! من خودم در نظرم بود HP PhotoSmart D110A رو بگیرم! اما از چند تا از فروشنده ها شنیدم که پرینتر های قدیمی اچ پی کیفیتشون از جدید ها بهتره!
    در کل ارزش خرید داره این پرینتر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام تورو خدا هر کی میدونه کمکم کنه من یه پرینتر hp 1018 دارم از همون اول هر وقت میخواستم یه چیزی چاپ کنم باید چند بار پرینترو خاموشو روشن میکردم تا شاید چاپ کنه اما چند وقته هر وقت که چاپ میکنم مثلا اگه نوشته ای رو چاپ کنم همون نوشته هارو چند بار کمرنگ رو همون برگه چاپ میکنه نمیدونم باید چیکار کنم .چند بار هم کارتریج رو در اوردم و یه دستکاریش کردم اما درست نشد. هرکی میدونه مشکل از چیه منو راهنمایی کنه :dani _ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    عذر میخام عجله داشتم اینجا هم مطرح کردم
    من یه hp laserjet p2014 اخیرا مفتی دست دوم گرفتم.

چاپش کم رنگه . درش را باز کردم دیدم کارتریجش برچسب روش چسبیده و بر همین اساس فکر کنم شارژ شده.
    من چشمام صعیفه و میخام پر رنگتر باشه . تو setting دنسیتی را بردم بالا و لی فرقی نکرد
    به نظر شما اگه بدم شارژ خوب میشه ؟ یا یه خرید کارتریج رفت تو خرجامون

قیمت کارتریجش الان چنده و الان برای شارژ چند میگیرند ؟

ممنون

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگي

سلام
    اساتید پرینتر samsung CLP-310 چراغ قرمزش روشن شده و پرینت نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ پرینتره خوبی هست این دستگاه ؟

ممنون
    مي خواي 30 تومن بخريش؟! بايد ديد مشكلش چيه ولي هزينه هاش زياده.ممكنه ريست بخواد يا ... اگه هزينه هاش زياد نبود به اين قيمت نمي ذاشتش واسه فروش!
    كلا ليزري هاي رنگي هزينه هاي شارژ و نگهداري زيادي دارند.

با تشکر.
    فقط كه نوع كاغذ نيست ممكنه نازل ها گرفتگي دارند و هد كار پرينت رو خوب انجام نمي ده. يكي تنظيمات كيفيت هست كه روي بالاترين كيفيت مي ذاريد كه توي پرينتر هاي مختلف گزينه هاي best يا best photo يا max و يا ... هست. يكي هم نوع كاغذ كه معمولا پشت برگه كاغذ نوشته مثلا كاغذي كه پيش منه الان پشتش نوشته براي اچ پي نوع كاغذ رو روي hp premium photo paper و كيفيت روي best باشه.
    ولي اگه كارتريج ها اوكي باشه معمولا كيفيت خوبي ارائه ميده.

سلام
    پرینتر deskjet f2235 آیا مخزن داره و می شه خودمون شارژ کنیم یا نه؟
    جایی این پرینتر رو به مزایده گذاشتن و 60 تومن می دن! من خودم در نظرم بود HP PhotoSmart D110A رو بگیرم! اما از چند تا از فروشنده ها شنیدم که پرینتر های قدیمی اچ پی کیفیتشون از جدید ها بهتره!
    در کل ارزش خرید داره این پرینتر؟
    كارتريج هاش مثلا همين آموزش شارژ كه گذاشتم هست و ميشه شارژ كرد.
    بايد حواستون باشه الان مشابه نو اين دستگاه ها حدود 150 يا 160 هست اگه كارتريج ها خراب باشه و گرفته باشه نزديك 100 هزار تومن پول 2 تا كارتريجش ميشه كه خب با 60 ميشه : يه دستگاه دست دوم قديمي پول يه دستگاه نو!
    مسلم اينه كه جديد ها كيفيت بالاتري دارند ولي براي استفاده خونگي سري هاي قديمي كه دو تا كارتريج دارند بهتر هستند از جهت شارژ و نگهداري.

سلام تورو خدا هر کی میدونه کمکم کنه من یه پرینتر hp 1018 دارم از همون اول هر وقت میخواستم یه چیزی چاپ کنم باید چند بار پرینترو خاموشو روشن میکردم تا شاید چاپ کنه اما چند وقته هر وقت که چاپ میکنم مثلا اگه نوشته ای رو چاپ کنم همون نوشته هارو چند بار کمرنگ رو همون برگه چاپ میکنه نمیدونم باید چیکار کنم .چند بار هم کارتریج رو در اوردم و یه دستکاریش کردم اما درست نشد. هرکی میدونه مشکل از چیه منو راهنمایی کنه :dani _ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    اون مشكل قبلي بايد بررسي بشه. تكرار نوشته ها به صورت كمرنگ از فوم هست. يه غلتك اسفنجي مانند كه وظيفه داره سطح درام رو تميز كنه. ابتدا سرويس مثل شستشو(البته نه با سيم ظرفشويي! چون خش ميوفته روش) سپس در صورت ادامه مشكل تعويض.

دوستان سلام
    عذر میخام عجله داشتم اینجا هم مطرح کردم
    من یه hp laserjet p2014 اخیرا مفتی دست دوم گرفتم.

چاپش کم رنگه . درش را باز کردم دیدم کارتریجش برچسب روش چسبیده و بر همین اساس فکر کنم شارژ شده.
    من چشمام صعیفه و میخام پر رنگتر باشه . تو setting دنسیتی را بردم بالا و لی فرقی نکرد
    به نظر شما اگه بدم شارژ خوب میشه ؟ یا یه خرید کارتریج رفت تو خرجامون

قیمت کارتریجش الان چنده و الان برای شارژ چند میگیرند ؟

ممنون
    كارتريج رو عوض نمي كنن كه! هر چي بخواد براش عوض ميكنن مگه خيلي اوراق باشه. اولين چيز كه توي كمرنگ زدن بايد رفت سراغش درام هست. شما درام رو عوض ميكنيد اگه درست نشد(ميشه!) اونوقت دوباره شارژ ميكنيد كه احتمال اينكه از پودرش باشه هم از بين بره!
    پس درام رو عوض كن.

8. 3 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ گویی
    بايد حواستون باشه الان مشابه نو اين دستگاه ها حدود 150 يا 160 هست
    ممکنه اسم ببرین؟

مسلم اينه كه جديد ها كيفيت بالاتري دارند ولي براي استفاده خونگي سري هاي قديمي كه دو تا كارتريج دارند بهتر هستند از جهت شارژ و نگهداري.
    والا من سری آخر دوستی مدل c4683 رو پیشنهاد داده بود رفتم بگیرم گفتن دیگه توی بازار نیست، فروشنده ها هم می گفتن این سری های قدیمی از جدیدی ها خیلی بهتر بودن واسه این کمی راغب شدم کارکرده بگیرم

فقط یه موردی هم هست
    deskjet d1663
    بصورت مزایده گذاشته شده و ماکزیمم تا الآن 41 پیشنهاد دادن (تا چقدر ارزش خرید داره؟)
    آیا این هم مثله مورد بالا هست یعنی 1.خودمون می تونیم شارژ کنیم و
    2.دو تا کارتیج داره و
    3.هزینه خرید نو ش هم 100 می شه؟
    اما شخص فروشنده می گه کارتیج اورجینال خودش هست و چون دو سال استفاده نکرده خشک شده
    4. واینکه اون مدل های 150 نویی که می گین بهتره یا این مدل قدیمی؟

شما بین این مورد و مورد (deskjet f2235)بالا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ -
    ممنون
    Last edited by dany_3p4u; 08-12-2012 at 22:49.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ گویی
    فقط یه موردی هم هست
    deskjet d1663
    بصورت مزایده گذاشته شده و ماکزیمم تا الآن 41 پیشنهاد دادن (تا چقدر ارزش خرید داره؟)
    آیا این هم مثله مورد بالا هست یعنی 1.خودمون می تونیم شارژ کنیم و 2.دو تا کارتیج داره و 3.هزینه خرید نو ش هم 100 می شه؟
    اما شخص فروشنده می گه کارتیج اورجینال خودش هست و چون دو سال استفاده نکرده خشک شده
    شما بین این مورد و مورد بالا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
    اين يكي تك كاره است بله حدود 100 تومن هست نوش. بله مثل همون هست. كارتريج چه دو سال چه يه روز باشه كه خشك شده باشه وقتي خشك بشه براي شمايي كه ميخواي بخري بايد بدون كارتريج فرض كني حالا كاتريج اورجينال باشه يا نباشه. ممكنه بشه با روشهايي كارتريج رو تا حدودي قابل استفاده كرد ولي نه كارتريجي كه 2 سال خوابيده و نه براي شما كه مي خواهيد تازه بخريد اين رو. ما قبلا بحث كرديم با دوستان كه گاهي كارتريج بعد از يك هفته بدون استفاده موندن خشك ميشه و گاهي اگه اين مدت تا دوهفته يا نهايتا يكماه رو ميشه تا حدودي درست كرد ولي اين زمان بشه 2 سال تقريبا محاله.
    اين يكي مفت گرونه چون نوش اگه 100 باشه قيمت كارتريج هم اينقدر هست.

لينك:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohammad.t; 08-12-2012 at 23:25.

11. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همگي

كارتريج رو عوض نمي كنن كه! هر چي بخواد براش عوض ميكنن مگه خيلي اوراق باشه. اولين چيز كه توي كمرنگ زدن بايد رفت سراغش درام هست. شما درام رو عوض ميكنيد اگه درست نشد(ميشه!) اونوقت دوباره شارژ ميكنيد كه احتمال اينكه از پودرش باشه هم از بين بره!
    پس درام رو عوض كن.
    تشکر به خاطر راهنماییت
    والا من تا به حال از این چیزا نداشتم میشه یه توضیحی یا ترجیحا یه لینکی بزارید ما بیشتر روشنا بشیم
    راستی تو setting دنسیتی روی pro1200 بود گداشتمش روی 600dpi بهتر چاپ کرد اما من بازم بهتر میخام
    درام کجاش هست ؟
    اصلا چی چی هست این درام ؟
    هزینش چنده ؟
    جدا میتونم بخرم ؟
    در اوردن و نصبش اسونه ؟

ممنون
    Last edited by neoanderson; 08-12-2012 at 22:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •