تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 752 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

نظرتون درمورد هدست موتوولا s10 HD چیه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم همۀ آهنگام رو از تورنت می گیرم
    فکر کنم اکثرشون واقعاً فلک هستن البته فلک های کاملاً معمولی (چونکه طرف اسکن کاور سی دی رو هم میگذاره.)
    و معمولاً توی فایل نوت به همراه آلبوم بعضی مشخصات سخت افزاری وسیلۀ تبدیلش رو قرار میده.

برای پلی روی آیپاد تاچ بهترین نرم افزاری که پیدا کردم flac player بوده و الأن 1.5 سالی میشه از ورژن های مختلفش استفاده می کنم.

ویرایش:
    راستش علت اینکه من فایل هام رو به alac تبدیل نمی کنم، بیشتر به خاطر یک گیره ذهنیه
    چونکه می گم شاید این تبدیل اضافه، کیفیت رو کاهش بده
    به هر حال کسی خواست تبدیل کنه، از برنامه dBpoweramp Reference استفاده کنه، بهترین چیزیه که تا حالا پیدا کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جای *** موجود در لینک بالا، عبارت داخل پرانتز زیر رو قرار بدین
    (گامی-فراتر-برای-مهندسان-صدا-با-نام)

به جای ------- عبارت d*ownloadha ( البته بدون * )
    به نظر من با عذرخواهي از اساتيد مگه شما چند تا كليپ يا البومو با فرمت باكيفيت ميخواين؟ يه ايتونز كارت بخرين و فرمت هاي alac رو از ايتونز بخرين. جديدترين البوم ها ده دلار و البوم هاي قديمي هم شيش دلار. تك اهنگم از ٠.٦ تا ١.٢٥ دلار. من اينكارو واسه بعضي اهنگام كردم.

البته گفته باشم براي شروع دانلود بايد چيزشكن يا چيز پي ان داشته باشين ولي واسه دانلود لازم نيست.

با تشكر

3. این کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من با عذرخواهي از اساتيد مگه شما چند تا كليپ يا البومو با فرمت باكيفيت ميخواين؟ يه ايتونز كارت بخرين و فرمت هاي alac رو از ايتونز بخرين. جديدترين البوم ها ده دلار و البوم هاي قديمي هم شيش دلار. تك اهنگم از ٠.٦ تا ١.٢٥ دلار. من اينكارو واسه بعضي اهنگام كردم.

البته گفته باشم براي شروع دانلود بايد چيزشكن يا چيز پي ان داشته باشين ولي واسه دانلود لازم نيست.

با تشكر
    زیادددددددددددد
    من بعضی روزا بالای 6 تا آلبوم گوش میدم و هر گروه رو که انتخاب می کنم تمامی آلبوم های استودیوی اون گروه رو (فول آلبوم) گوش میدم، پس نیاز دارم فول آلبوم یک گروه ( که اکثراً از دهۀ 60 ، 70 یا 80 شروع به کار کردن) رو داشته باشم که اولاً میتونم بگم هیچکدومشون توی آیتیونز فول آلبوم موجود ندارن و دوماً اگر از آیتیونز می خواستم بگیرم این همه آلبوم رو، ورشکسته می شدم.
    بگذریم از این که من به مرور زمان کیفیت آلوم هام رو بالا بردم (یک شبه به این نتیجه نرسیدم) مثلاً من خیلی از فول آلبوم گروه ها رو با کیفیت mp3 128 , 320 و flac دارم، یعنی اول 128 داشتم، بعد 320 دانلود کردم و بعد دیدم که نیاز دارم که flac بگیرم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته الان کیفیت ایتونز فیری هم هست راحت میتونید دانلود بکنید بدون مشکل
    سایت های مرجع هم زیاد دارم کسی خواست .

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اسپم رو اسپم و بی ارتباط با عنوان تاپیک

Peaceful1 کجایی که تاپیک شده اپل و فایل و . . . غیر از بحثی درباره هدفون

به زودی ادیت خواهد شد لطفآ پاک نشه (:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام اقا رضا شما خودت ناراحت نکن ;-)
    می شه لطفا یه توضیحی درباره اپشن هایی که تو equalizer, پلیر ها هست بدین و بگین چه تاسیری (با عرض پوزش کیبردم س سه نقطه نداره) روی صدای هدفون داره بدین

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
    Last edited by keyvan94; 15-01-2012 at 02:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اون مدل 140 تومنی نمی ارزه خریدش؟ بعد بین مدل های وایرلس 2.4 و بلوتوثی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    خواهش می کنم

به نظرم ارزش چندانی نداره ولی به طور کلی می شه گفت نمونه های وایرلس فرکانس بالا مثلآ UHF , 2.4GHz از بقیه مدلها با کیفیت تر باشند هر چند که مدلهای حرفه ای و با کیفیت وایرلس قیمت بسیار بالای دارند مثلآ بالای 500 تومن و معمولآ چیزی در حدود 1 الی 3 میلیون تومن هستند و نمونه های بلوتوثی با توجه به برخی مشخصات و سازگاری اونها با بسیار از دستگاهای خانگی و پرتابل مثل موبایل و پلیرهای پرتابل جدید ، یکی از انتخاب های با استفاده بسیار راحت و آسان هستند

تا جای امکان سعی کنید از هدفون با سیم استفاده کنید و در سخت ترین شرایط باز هم سعی کنید بهترین مدل و مناسب کاربرد خودتون رو انتخاب کنید هر چند که هدفون با سیم با یک هدفون هم قیمت بی سیم قابل مقایسه از نظر کیفیت صدا نخواهد بود چون بخش بسیار زیادی از هزینه پرداختی شما بابت قسمت الکترونیکی و بی سیم هدفون در نظر گرفته شده

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر میکنم از استاد عزیز rezaomido .

مطالبتون رو تو آرشیو سایت در مورد خصوصیات وانواع هدفون خوندم...
    خیلی کامل و عالی و مفید بود...

بودجه من حداکثر 300 تومن هست و کمترم باشه بهتره!
    از بیس سری BX فک نمیکنم خسته شم.(من عاشق بیسم)

البته قبول دارم که یکم بیسش زیاده,که احتمالا میشه با تنظیمات اکولایزر یه کم کمترش کرد.
    میدونم گزینه های بهتر و بیشتری دارم ولی BX500 میارزه به نسبت قیمتش.

برام تفکیک صدا (اگه اشتباه نکنم soundstage ) و بیس با کیفیت خیلی اهمیت داره.
    همینطور ولوم پایین مثل sennheiser px360 رو اصلا دوست ندارم.
    در ضمن فقط می خوام با پلیر باهاش آهنگ گوش بدم.

پیشنهاد شما چی هست...؟(رنج قیمتها رو حتما بگید لطفا)

پیشاپیش با سپاس از تمام دوستان.
    خواهش می کنم دوست عزیز و خوشحالم که مطالب اون تاپیک برای شما مفید بوده و در نهایت مرسی از نظر مثبت شما

دوست عزیز موضع اصلی خسته شدن و دلزده شدن تنها نیست چون عدم کنترل دقیق هدفون برای باز تولید صداها نمی تونه کیفیت صداها نه موسیقی و نه ریتم و نه ملودی به قول دوست عزیز Rave-87 رو به شکل واقعی پخش بشه و این مورد عدم کنترل با هیچ اکولایزری درست نمیشه البته با توجه به تجربه نه چندان طولانی که از صدا دارم چون دقیقآ مثل این حالت رو در نظر بگیرید که یک گلگوله فلزی و گرد رو روی یک صفحه کاملآ صاف بخاید نگه دارید با کمی جابجایی صفحه اون گلوله باشدت متفاوتی هر لحظه به سمتی حرکت می کنه و تقریبا پیش بینی نوع حرکت یا رفتار حرکتی اون بسیار سخت هست حالا در این مثال درایور هدفون رو به عنوان گلوله و صداها رو به عنوان عامل تحریک یا جابجایی صفحه در نظر بگیرید و در نهایت آنچه که شنیده می شه مساوی می شه با آنطور که گلوله حرکت میکنه یعنی به طور خیلی خودمونی و ساده تر قاطی و بهم ریخته و هر چه صداهای بیشتر و قوی تری اعمال بشه اوضاع بدتر البته نه به اون شکل که تصور کنید با کم کردن صدا همه چیز درست می شه که چون فرصتم کمه بعدآ درباره این نوع هدفونها توضیح کاملی میدم

به هر حال احتمالآ و اگه اشتباه نکنم شما عاشق MDR-XB500 هستید نه BX500، پس پیشنهاد از این سری همین مدل خواهد بود چون مدلهای بالاتر بیس بسیار قوی تر و بسیار بوومی تری دارند

تفکیک صدا مساوی هست با "تفکیک صدا" Soundstage ارتباطی به تفکیک صدا نداره چون ممکنه یک هدفون با اینکه تفکیک صدای خوبی نداشته اما Soudnstage بازی داشته باشه و برعکس

مدل پیشنهادی با توجه به بودجه شما:
    Audio Technica M50 به نظرم می تونه انتخاب بسیار بهتری از Xb500 باشه و اگه خیلی دوست دارید بیس حرفه ای تری بشنوید به نظرم Beyedynamic Dt990 هم گزینه عالی هست

شما هم موفق باشید

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان از بین این 2 مدل کدوم رو بگیرم ؟
    اولی بلوتوثی هست
    دومی سیمی
    ( استفاده : فیلم ، موسیقی ، گیم )

Creative CB8100 Wireless Headphone

MDR-XD200

14. این کاربر از MohsenStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خواهش می کنم

به نظرم ارزش چندانی نداره ولی به طور کلی می شه گفت نمونه های وایرلس فرکانس بالا مثلآ UHF , 2.4GHz از بقیه مدلها با کیفیت تر باشند هر چند که مدلهای حرفه ای و با کیفیت وایرلس قیمت بسیار بالای دارند مثلآ بالای 500 تومن و معمولآ چیزی در حدود 1 الی 3 میلیون تومن هستند و نمونه های بلوتوثی با توجه به برخی مشخصات و سازگاری اونها با بسیار از دستگاهای خانگی و پرتابل مثل موبایل و پلیرهای پرتابل جدید ، یکی از انتخاب های با استفاده بسیار راحت و آسان هستند

تا جای امکان سعی کنید از هدفون با سیم استفاده کنید و در سخت ترین شرایط باز هم سعی کنید بهترین مدل و مناسب کاربرد خودتون رو انتخاب کنید هر چند که هدفون با سیم با یک هدفون هم قیمت بی سیم قابل مقایسه از نظر کیفیت صدا نخواهد بود چون بخش بسیار زیادی از هزینه پرداختی شما بابت قسمت الکترونیکی و بی سیم هدفون در نظر گرفته شده

شما هم موفق باشید.
    تشکر از پست های کاملتون
    پس به نظرتون بهتر هست که هدفون سیمی بگیرم؟ هدفونی رو مدنظر دارید که اتصالات سیمیش قوی باشه و به راحتی سیمش دچار مشکل نشه؟

16. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •