تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 754 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

نوسان SNR علتش چیه ؟ سیم کشی خونه روکار و کاملا نو هستش و از سر خط هم تست کردم تفاوتی ایجاد نشد

مقدار SNR صبح ها حدود 15 هست و به مرور کم و کمتر میشه تا در نهایت اوایل شب میرسه به 6 و باعث خاموش شدن مکرر چراغ مودم میشه و دوباره نیمه های شب SNR شروع به بهبود میکنه . در واقع مثل یک نمودار سینوسی هستش

خط هم روی 4 مگ بسته شده و اینترنت پارس انلاینه
    دوست عزیز طبق اطلاعاتی که دارم (که به احتمال زیاد درسته) دلیل ایجاد نویز کمبود پهنای باند شرکت مورد نظره . یعنی وقتی میران پهنای باند در مرکز مخابراتی به حداکثر خودش میرسه باعث ایجاد نویز میشه

دلیل دیگر هم تجهیزات مرکز مخابراتی هست که اون هم باعث ایجاد نویز میشه . ولی به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر دلیل اول هست

موفق باشید

2. 5 کاربر از *K!nG* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

سلام. این خط من اوضاع کیفیت سیگنالش جالب نیست. چقدر نهایتا میکشه؟

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
    تا 9 جواب میده و الان روی 4 بسته شده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

نوسان SNR علتش چیه ؟ سیم کشی خونه روکار و کاملا نو هستش و از سر خط هم تست کردم تفاوتی ایجاد نشد

مقدار SNR صبح ها حدود 15 هست و به مرور کم و کمتر میشه تا در نهایت اوایل شب میرسه به 6 و باعث خاموش شدن مکرر چراغ مودم میشه و دوباره نیمه های شب SNR شروع به بهبود میکنه . در واقع مثل یک نمودار سینوسی هستش

دوست عزیز طبق اطلاعاتی که دارم (که به احتمال زیاد درسته) دلیل ایجاد نویز کمبود پهنای باند شرکت مورد نظره . یعنی وقتی میران پهنای باند در مرکز مخابراتی به حداکثر خودش میرسه باعث ایجاد نویز میشه

دلیل دیگر هم تجهیزات مرکز مخابراتی هست که اون هم باعث ایجاد نویز میشه . ولی به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر دلیل اول هست

موفق باشید
    بله جناب king درست فرمودین. زمانی که ترافیک شبکه بالا میره و پهنای باند کم میاد، تجهیزات به طور اتوماتیک سعی میکنند مشترکین کمتری رو پوشش بدن تا بتونن این فشار رو برداشته و همچنان سرویس دهی کنند.
    در مخابرات سیار و شبکه نسل 3 و 4 موبایل هم چنین چیزی صادق هست به طوریکه در زمان ترافیک بالا ، تجهیزات محدوده پوشش دهی رو بوسیله کاهش قدرت ارسال سیگنال کاهش میدهند و به این طریق مشترک کمتری سوار بر شبکه باقی میماند.
    البته سرویس دهنده میتونه با اعمال محدودیت هایی از بروز این عمل (نه به طور کامل) جلوگیری کنه.

پ.ن: یکی از پارامترهای میزان کاهش سیگنال، کیفیت و نوع تجهیزات است/
    Last edited by SAeedBaa; 25-12-2017 at 00:48.

5. 5 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. من ی مشکل عجیب داشتم چند هفته ای بود هوا تاریک که میشد snr میومد پایین، اینترنت لاک‌پشتی میشد و تلفن خونه قطع، من هرچی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید جز این که هوا تاریک میشه مصرف برق میره بالا و نویز میندازه، سیم تلفن اصلی که اومده تو حیاط رو از کنار سیم اصلی برق جدا کردم و ی بخشیش رو هم فویل پیچیدم، و الان سه روزه مشکلم حل شده! Snr اومده رو حدود ۲۰ و بین صبح و شب فرقی نیست و تلفن قطع نمیشه دیگه.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

7. 5 کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس قبلیم 8 مگ بود که از پیشگامان گرفته بودم و روی 6 مگ بسته بودنش (میگفتن بیشتر خطت نمیکشه) با سرعت 670-680 هم دانلود میکردم و مشکلیم نداشتم فقط تلفن زنگ میخورد یا زنگ میزدم 1-2 تا تایم اوت میداد تلفن قطع نمیشد به هیچ وجه
    5 روز پیش سرویسم تموم شد و 2 مگ شارژ کردم این ماهو
    از اون موقع که گرفتم یه ریز نوسان پیدا کرده خطم
    SNR الان روی 9.5 دسی بله بعد با تلفن صحبت کنم میشه 17-18 بعد یهو میشه6 و بعد صفر و قطع میشه LED - DSL کلا خاموش میشه
    دیتا ریتم هم همینه از 6 مگ تا 12 مگ متغیره هیچی ثابت نیس
    با اسپلیتر و بی اسپلیتر تست کردم فرقی نداره
    اون نمایندگی که من ازش گرفتم میگه خطت نویز داره(چرت میگه، میدونم خطم نویز داره ولی رو 6 مگ مثل هلو کار میکرد و استیبل بود ،رو 2 مگ تو این جدیده قاطی کرده) بهشون میگم چطور رو 8 مگ ثابت بود نویز نداشت الان نویز پیدا کرده؟ میگه شده دیگه غیر طبیعیه اما حالا شده
    خود پیشگامان میگه ما داریم بررسی میکنیم ببینیم مشکل چیه هرچی هم زنگ میزنم همینو میگن
    میگم کی بررسی میکنید میگه داریم بررسی میکنیم 3 روز گذشته هیچ جوابی نمیدن فقط میپیچونن
    الان دیدم چند نفر دیگه هم همین مشکل منو با ISP های مختلف دارن که سرویسشون استیبل نیس
    الان مشکل دقیقا چیه؟
    میدونم نویز خط نیس اگه بود رو قبلیه جواب نمیداد نه الان
    مودمم هم همش ارور میده که dsl unstable

میخوام ایندفه باهاشون حرف زدم بکوبم تو صورتشون حرفمو، اعصابمو خورد کردن
    اینطور که من متوجه شدم الان اینا نمیتونن سرویس بدن، ترافیکشون زیاد شده سرویساشون ریخته بهم درسته؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
    مرسی

ویرایش:
    الان هم که تو speedtest بیشتر از 512 عمرا بشه
    Last edited by ehsan 360; 25-12-2017 at 22:43.

9. این کاربر از ehsan 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

موفق باشید
    پس حدس منم درست بود، نویز خط منم خیلی نوسان داشت و مدام میگفتن خطتون بی کیفیته، با اینکه با همین خط بی کیفیت چند ماه قبل تا 1 مگ سرعت دانلودش میرسید، الان 4 مگ گذاشتن مدام قط میشه
    باید های وبو جمش کنم برم فن آوا، تعرفه هاش خوبه

11. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس قبلیم 8 مگ بود که از پیشگامان گرفته بودم و روی 6 مگ بسته بودنش (میگفتن بیشتر خطت نمیکشه) با سرعت 670-680 هم دانلود میکردم و مشکلیم نداشتم فقط تلفن زنگ میخورد یا زنگ میزدم 1-2 تا تایم اوت میداد تلفن قطع نمیشد به هیچ وجه
    5 روز پیش سرویسم تموم شد و 2 مگ شارژ کردم این ماهو
    از اون موقع که گرفتم یه ریز نوسان پیدا کرده خطم
    SNR الان روی 9.5 دسی بله بعد با تلفن صحبت کنم میشه 17-18 بعد یهو میشه6 و بعد صفر و قطع میشه LED - DSL کلا خاموش میشه
    دیتا ریتم هم همینه از 6 مگ تا 12 مگ متغیره هیچی ثابت نیس
    با اسپلیتر و بی اسپلیتر تست کردم فرقی نداره
    اون نمایندگی که من ازش گرفتم میگه خطت نویز داره(چرت میگه، میدونم خطم نویز داره ولی رو 6 مگ مثل هلو کار میکرد و استیبل بود ،رو 2 مگ تو این جدیده قاطی کرده) بهشون میگم چطور رو 8 مگ ثابت بود نویز نداشت الان نویز پیدا کرده؟ میگه شده دیگه غیر طبیعیه اما حالا شده
    دقیقا مشکلی که من با های وب دارم، الان یه سه چار ماهی هست پدر منو در آوردن، خطی که 8 مگو راحت میکشید الان 4 رو نمیکشه، هر 5 دقیقه 3 4 بار قط میشه، هر دفه یه بهونه میارن
    بهشون میگم چرا هی بالا پایین میشه میگه شاید بارون خورده به خطتون اولا میگفتن کابل کشیتون مشکل داره کابل شبکه گرفتم کشیدم، بازم درست نشد.
    میخوام برم فن آوا فقط یه چیزی میترسونه منو، اونام تعرفه هاشون مثل های وب از بقیه شرکتا بهتره، صد درصد مشتری زیاد جلب کردن، میترسم اگه حرف دستمون درست باشه و شلوغی پرتای آی اس پی باعث ایجاد نویز بشه پس اونجام به مشکل میخورم صد در صد

13. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همچین اشتباهی رو اصلا نکن
    چون وضعیت فن اوا هم اصلا بهتر نیست

15. این کاربر از pediashkavar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehdi Tamimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیقا مشکلی که من با های وب دارم، الان یه سه چار ماهی هست پدر منو در آوردن، خطی که 8 مگو راحت میکشید الان 4 رو نمیکشه، هر 5 دقیقه 3 4 بار قط میشه، هر دفه یه بهونه میارن
    بهشون میگم چرا هی بالا پایین میشه میگه شاید بارون خورده به خطتون اولا میگفتن کابل کشیتون مشکل داره کابل شبکه گرفتم کشیدم، بازم درست نشد.
    میخوام برم فن آوا فقط یه چیزی میترسونه منو، اونام تعرفه هاشون مثل های وب از بقیه شرکتا بهتره، صد درصد مشتری زیاد جلب کردن، میترسم اگه حرف دستمون درست باشه و شلوغی پرتای آی اس پی باعث ایجاد نویز بشه پس اونجام به مشکل میخورم صد در صد
    سلام چرا از شاتل اینترنت نمیگیری ؟

17. این کاربر از Mehdi Tamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام چرا از شاتل اینترنت نمیگیری ؟
    والا تعرفه های های وب بهتر بود ازش، خیلی سال هم هست که از های وب سرویس میگیرم، راضی بودم همیشه این 5 6 ماه اذیت شدم فقط
    درست نشه اخرش مجبورم عوض کنم دیگه

19. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •