تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 624 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظر من تو ایران گیرنده دیجیتال خوب نداریم
    باید از بین گیرنده های بد و بدتر انتخاب کنید که مسلما بد رو انتخاب می کنید

از نظر من بیشترین کیفیت تصاویر دریافتی رو تلویزیون های دیجیتالی که خودشون گیرنده دیجیتال داخلی دارند ، دارا می باشند
    مثلا ما یک تلویزیون دیجیتال 42 سامسونگ داریم من تصویر گیرنده دیجیتال با کابل HDMI را با تصویر دریافتی دیجیتال خود تلویزیون مقایسه کردم
    کیفیت تصویر دیجیتال خود تلویزیون خیلی بهتره و تفاوت به وضوح حس می شه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان سلام
    تورو خدا سریع تر جواب بدید که رسیدگی کنم
    من امروز یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن 353 خریدم اودم خونه با از این انتن سر خودا وصلش کردم و با انتن رو پشت بوم هم وصلش کردم اول اینو بگم که ما تلویزیونمون ال سی دی 42 سونی هست و با همون انتن رو پشت بوم همه شبکه ها رو ایینه میگیره ولی برا شبکه ورزش اینو خریدم بعد که وصلش میکنم با انتن رو پشت بوم 20 تا شبکه میاره ولی بعد چند دقیقه انتن میپره میگه سیگنال وجود ندارد سرچم میکنم نمیان دیگه دست گاه رو خاموش میکنم بعد 20 دقیقه باز میارشون ولی باز بعد چند دقیقه میگه سیگنال وجود ندارد
    مشکل از دستگاهه یا انتن ؟؟؟
    سلام
    دو تا مسأله:
    1- قدرتتون سیگنال چنده؟
    2- شما با دم باریک مادگی پشت دست گاه رو تنگ کنید تا مطمئن شید آنتن خوب جا رفته و لق نمی زنه.
    نتیجه رو اعلام کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

فیلم‌های مخاطبان از این شبکه پخش خواهد شد
    پخش آزمایشی شبکه «نسیم» آغاز شد
    شبکه جدید سیما با عنوان «نسیم» با محوریت پخش آثار طنز، پخش آزمایشی خود را هم زمان با میلاد امام هشتم حضرت علی‌ بن موسی‌الرضا(ع) آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، پخش آزمایشی شبکه نسیم از شب گذشته -26 شهریورماه- مقارن با میلاد امام رضا (ع) آغاز شد.
    بنا بر این گزارش، آرم این شبکه هنوز طراحی نشده و مخاطبان در گوشه سمت راست تصویر نسیم بزودی را می بینند.
    در حال حاضر شبکه نسیم با پخش سکانسهای برتر آثار طنز نظیر کلاه قرمزی، دزد و پلیس، ساختمان پزشکان و ... و همچنین پخش فیلم های کوتاه طنز که با دوربین های دستی و از طریق خانواده ها گرفته شده، فعالیت می کند.
    به گزارش فارس، یکی از بخش های اصلی که برای شبکه نسیم طراحی شده، پخش فیلم های مخاطبان علاقمند از این شبکه است. شبکه نسیم برای ترغیب علاقمندان به منظور ارسال فیلم هایشان، از حضور بازیگران طنز نظیر جواد رضویان، امیرحسین رستمی، رضا داوودنژاد، سحر ولد بیگی، بهمن هاشمی و ... بهره برده است. این بازیگران در آیتم های کوتاه خطاب به مخاطبان این شبکه نحوه انتخاب و ارسال فیلم هایشان را عنوان می کنند.
    نسیم مخفف چهار کلمه نشاط، سرگرمی، یادها و مسابقه است.
    از دوستان کسی این شبکه دریافت میکنه؟

5. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مدل 123 جدیده . بدنه پلاستیکی داره و دیزاینش با مدلای قبلی فرق داره و قشنگتره . full hd هست . از نظر ساپورت فرمتها هم نسبت به مدلای قبلی فرمتهای بیشتری رو ساپورت میکنه . به نظرم همینو بگیر چون بازار گیرنده ها دست ایکس ویژنه چون ساپورت و خدمات و ارائه آپدیتهاش بهتره و نسبت به بقیه برندهای موجود گارانتی معتبرتری داره .
    با سلام
    ایا این مدل بوستر داخلی (گزینه روشن کردن قدرت انتن ) داره مثل مدل353؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بین این 3 تا مدل ایکسویژن کدوم بهتره و فرقشون چیه؟
    353 یا 123 یا 242
    این 353 داخل جعبش کابل اچ دی ام آی داره ولی اون دوتا ندارن .درسته؟ به جز این چه فرق هایی دارن ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    353 یا 123 یا 242
    این 353 داخل جعبش کابل اچ دی ام آی داره ولی اون دوتا ندارن .درسته؟ به جز این چه فرق هایی دارن ؟
    help me........

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان
    353 یا 123 یا 242
    یادمه اون موقع که میخاستم ایکس ویژن بخرم تو یه فرومی خوندم سری 100 ایکس ویژن مشکل گرم شدن دارند و در سری های بعدی این مشکل حل شده . البته باز نسبت به سما که دارم بیشتر داغ میکنه
    فرق دیگه هم همون کابل hdmi هست
    از لحاظ ساپورت فرمت های صوتی تصویری هم بهتره سایت مادیران رو چک کنید ببینید فرقی دارن یا نه یا از مشاورینش بپرسین یک روزه جواب میدن چون فروشنده ها معمولا در جریان نیستند

10. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

فیلم‌های مخاطبان از این شبکه پخش خواهد شد
    پخش آزمایشی شبکه «نسیم» آغاز شد
    شبکه جدید سیما با عنوان «نسیم» با محوریت پخش آثار طنز، پخش آزمایشی خود را هم زمان با میلاد امام هشتم حضرت علی‌ بن موسی‌الرضا(ع) آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، پخش آزمایشی شبکه نسیم از شب گذشته -26 شهریورماه- مقارن با میلاد امام رضا (ع) آغاز شد.
    بنا بر این گزارش، آرم این شبکه هنوز طراحی نشده و مخاطبان در گوشه سمت راست تصویر نسیم بزودی را می بینند.
    در حال حاضر شبکه نسیم با پخش سکانسهای برتر آثار طنز نظیر کلاه قرمزی، دزد و پلیس، ساختمان پزشکان و ... و همچنین پخش فیلم های کوتاه طنز که با دوربین های دستی و از طریق خانواده ها گرفته شده، فعالیت می کند.
    به گزارش فارس، یکی از بخش های اصلی که برای شبکه نسیم طراحی شده، پخش فیلم های مخاطبان علاقمند از این شبکه است. شبکه نسیم برای ترغیب علاقمندان به منظور ارسال فیلم هایشان، از حضور بازیگران طنز نظیر جواد رضویان، امیرحسین رستمی، رضا داوودنژاد، سحر ولد بیگی، بهمن هاشمی و ... بهره برده است. این بازیگران در آیتم های کوتاه خطاب به مخاطبان این شبکه نحوه انتخاب و ارسال فیلم هایشان را عنوان می کنند.
    نسیم مخفف چهار کلمه نشاط، سرگرمی، یادها و مسابقه است.
    از دوستان کسی این شبکه دریافت میکنه؟

فرکانس 634 رو ندارم ولی رو بقیه ش که چیزی پیدا نکردم
    احتمالا فقط تهران پخش میشه . نه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرکانس 634 رو ندارم ولی رو بقیه ش که چیزی پیدا نکردم
    احتمالا فقط تهران پخش میشه . نه ؟
    آره.شبکه نسیم فعلا فقط در تهران به صورت آزمایشی پخش میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •