تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 602 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    مرسی از دوستان و اساتید حرفه ای
    لینک نگهداری هدفون لطف میکنید که چی کار باید کرد برای بهداشت هدفون. فکر میکردم این ایر صررش زیادتره.
    لطف کنید هدفونی که صدای موزیک مثل خودش پخش کنه بودجه نمیگم چون میخام چند نوع معرفی کنید ببینم چه مدلی از برند ها خوبه کیفیت برام مهمه . الان سنهایزر فکر کنم مدلای قدیمش تو سایت ها هست . اگه معرفی کنید چی بگیرم مرسی اخرش سفری رفتیم لز اونور بخرم اینجا اصل سخت گیر میاد با اصلا وارد نمیشه
    مرسی ولی این پیستون دوستان گفتن کیفیت ساخت و ... پایینه . فیلیپسم فکر نکنم جالب باشه.
    سوال دیگه این هست ایا هدفونی که صدای موزیک بدون تعییر پخش کنه خوبه ؟ نه باس الکی بده و ...
    فکر کنم صدای فلت میگن من تازه به این نایجه رسیدم که این جور بیشتر دوس دارم.
    سوال دیگه ببخشید جلش اینجا نیس ولی ایا پلیر سونی که جدیدا زده فلک اینا پخش میکنه سیصد دلاره خوبه؟ ایا پلیر خوب با هدفون معمولی ارزش داره؟
    ببخشید منطم نپرسیدم
    Rave -87 ممنون
    پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من 50 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ولی برا سوالم جواب مشخصی پیدا نکردم
    من هدفون اصلیم AudioTechnica M50 هستش و نوع ارائه صدای این هدفون رو خیلی دوست دارم. این رو هم بگم که همه نوع موسیقی هم گوش میدم.تا حدی هم میدرنج قوی رو می پسندم. الان دنبال یه هدفون تو گوشی تو رنج قیمت 500 تومن یا کمتر هستم. خودم AKG K375 رو امتحان کردم که به نظر خوب میومد. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اصلا واسم جالب نبود. باس قوی که بقیه فرکانس ها رو می پوشوند و در عین حال مید ضعیف و خفه(از نظر من البته!).
    چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من 50 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ولی برا سوالم جواب مشخصی پیدا نکردم
    من هدفون اصلیم AudioTechnica M50 هستش و نوع ارائه صدای این هدفون رو خیلی دوست دارم. این رو هم بگم که همه نوع موسیقی هم گوش میدم.تا حدی هم میدرنج قوی رو می پسندم. الان دنبال یه هدفون تو گوشی تو رنج قیمت 500 تومن یا کمتر هستم. خودم AKG K375 رو امتحان کردم که به نظر خوب میومد. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اصلا واسم جالب نبود. باس قوی که بقیه فرکانس ها رو می پوشوند و در عین حال مید ضعیف و خفه(از نظر من البته!).
    چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن
    سلام
    خوب اگه از سبک صدای M50 خوشتون میاد X10 انتخاب بهتریه... بیس قوی داره ولی نه در حدی که سایر فرکانس ها رو بپوشونه...
    K375 سبک صداش با M50 فرق داره و به سرد متمایله... اما اگه از صداش خوشتون اومده تو خریدش شک نکنید.
    درود
    مرسی از دوستان و اساتید حرفه ای
    لینک نگهداری هدفون لطف میکنید که چی کار باید کرد برای بهداشت هدفون. فکر میکردم این ایر صررش زیادتره.
    لطف کنید هدفونی که صدای موزیک مثل خودش پخش کنه بودجه نمیگم چون میخام چند نوع معرفی کنید ببینم چه مدلی از برند ها خوبه کیفیت برام مهمه . الان سنهایزر فکر کنم مدلای قدیمش تو سایت ها هست . اگه معرفی کنید چی بگیرم مرسی اخرش سفری رفتیم لز اونور بخرم اینجا اصل سخت گیر میاد با اصلا وارد نمیشه
    مرسی ولی این پیستون دوستان گفتن کیفیت ساخت و ... پایینه . فیلیپسم فکر نکنم جالب باشه.
    سوال دیگه این هست ایا هدفونی که صدای موزیک بدون تعییر پخش کنه خوبه ؟ نه باس الکی بده و ...
    فکر کنم صدای فلت میگن من تازه به این نایجه رسیدم که این جور بیشتر دوس دارم.
    سوال دیگه ببخشید جلش اینجا نیس ولی ایا پلیر سونی که جدیدا زده فلک اینا پخش میکنه سیصد دلاره خوبه؟ ایا پلیر خوب با هدفون معمولی ارزش داره؟
    ببخشید منطم نپرسیدم
    Rave -87 ممنون
    پیشاپیش ممنون
    برای نگهداری از هدفون اینجا رو بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این که صدای موزیک مثل خودش پخش بشه رو در هدفون های فلت و مونیتورینگ باید جست و جو کنید. قبلا" در همین فروم بحث های زیادی صورت گرفته در مورد این که صدای هدفون باید فلت باشه یا نه که البته نتیجه هم این شد که بستگی به کاربرد داره و هدفونی که صدا رو فلت پخش کنه الزاما" بهترین انتخاب نیست.
    یکی از هدفون هایی که من میشناسم که صدای فلت داره Etymotic ER-4PT هست که خودم تست کردم... البته چون هدفون های فلت زیاد تست نکردم در نظرم فلت میاد شاید در آینده اینو فلت ندونم.
    در مورد مدلهای هدفون دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند.
    پلیر خوب با هدفون معمولی؟ قطعا" نه.اگر قصد آپگرید دارید اولویت رو با هدفون بذارین. در ضمن پلیر های معمولی مثل دستگاه های اپل یا دستگاه های اندرویدی به خصوص پرچمدارهای HTC صای بسیار عالی دارن. اما اگه هدفون خوب دارین پلیر خوب هم در کنارش ترکیب خوبی میده بهتون. در کل اگه بین هدفون معمولی و پلیر خوب یا هدفون خوب و پلیر معمولی مجبور به انتخاب هستین مورد دوم پیشنهاد میشه.
    Last edited by metalhead_forever; 01-04-2015 at 17:43.

4. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی میتونه صدای SteelSeries Flux In-Ear رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟کلا ایرفون خوبی هست؟
    و بین این و jbl j22 و akg q350 و beyerdynamic mmx41 موندم کدوم رو انتخاب کنم...ممنون.
    نمیدونم چرا دقیق پست های من skip میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

philips she3590 و Xiaomi Piston 2 دو گزینه پیشنهادی من هستن.

ممنون
    من به این نتیجه رسیدم هندزفری بخرم، چون که با گوشیم هم کار میکنم و هندزفری گوشیم خراب شده و میکروفون مهم شده برام.

هندزفری چی خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    هدفون تو گوشی in ear تا 150 تومن چی خوبه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیزان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید :
    بنده هدفون خونگیم beyerdynamic Dt770 pro هست...
    میخوام یه هدفون دیگه هم بگیرم چون واقعیتا نمیشه بییر رو همه جا برد و یکم بد حجمه
    الان هدفونایی که مد نظرمه ایناست :
    Sennheiser Momentum
    Beyerdynamic T51 i
    Sennheiser Ie80
    Shure se425

___ و اینم بگم بیشتر پرتابل بودن مد نظرمه ( چون یه فول سایز دارم )

بازم پیشاپیش ممنونم
    Last edited by Hamid-_; 02-04-2015 at 22:58.

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

شما مطینید که اصل بوده؟ من خودم چند وقت پیش تو اکباتان دیدم. اورده بود قیمت 60 تومن اما فیک بود. حتی توی یک سایت دیدم داره 75 میفروشه که اونم فیک بود. متاسفانه فیکش خیلی زیاده توی بازار.
    بله از اصل بودنش مطمئنم چون از ایران خریداری نشده و نسخه کاملا اورجینال 25 دلاری تهیه شده.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من تقریبا یه ساله که دارم استفاده میکنم و نسبت به قیمتش خیلی خیلی ازش راضی هستم ، مخصوصا به خاطر کیفیت صدا
    ایزولیشن و حذف صداش به نظر من متوسطه که اکثر هم قیمتاش هم بهتر از این نیستن
    میکروفونیک تا این حدی که شما میگی من حس نکردم ، یه مقدار کمی صدا میاد که اگه خیلی براتون آزار دهنده س میتونید سیم رو از پشت گوشتون رد کنید ، تاثیرش خیلی زیاده
    شما الان به جاش از چه ایرفونی استفاده میکنی؟
    دوست عزیز تو هدفون من میکروفونیک خیلی فاجعه هست . البته شاید من اینجور حس میکنم ولی مثلا وقتی راه میرم صدای قدم هام انقد واضح میاد تو گوش که فک میکنم تو اهنگ بیس میزنه.
    یه هدفون تو گوشی عادی که با گوشی های ساموسونگ میاد (تو جعبه) میکروفونیکش خیلی بهتره. من خودم ناچار به استفاده از هدفون سامسونگ شدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این مشکل رو بهش میکروفونیک میگن. با استفاده از گیره یا پیچاندن سیم دور گردن یا هر راحی که باعث بشه سیم کمتر تکان بخوره میزان میکروفونیک کاهش پیدا میکنه.
    تعریف دقیق: میکروفونیک به پدیده ای گفته میشود که دستگاه های الکترونیکی ، نویز های مکانیکی را به صورت نویز های الکتریکی تبدیل میکنند.
    خیلی ممنون. اسمشو خیلی شنیده بودم ولی در اون لحظه که پست میدادم اسمش نیومد به ذهنم.
    خیلی ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •