سلام کسی نیست جواب این سوال را بدهد؟!
سلام کسی نیست جواب این سوال را بدهد؟!
سلام اخش تمومش کردم رومن بیچاره توشب عروسیش مرد نیکو چه قدر باحال یارو رو کشت خیلی طبیعی بود مخصوصا وقتی توی دموی اخر اون دیمیتری اشغالو میکشه (زود تموم شد کلی خاطره با این بازی داریم)65 درصد
ببخشید میشه شما بگید اون قسمت هلیکوپتر رو چطوری رد کردین ؟نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اونی که سوار قایق میشی و lj میاد و سوار هلیکوپترش میشی و ...
من بعد از اون رو نتونستم رد کنم .![]()
اگه میخواید رومن نمیره باید برید دنبال انتقام و اون دیمتری ******* رو بکشید !
اونقدر بدم میاد ازش ... دلم میخواد همین الان بهش زنگ بزنم ترورش کنم ! حیف که نمیشه . در عوض مرحله آخر بهش یه حالی میدم که بفهمه خونه آتیش زدن و گروگان گرفتن یعنی چی :d
الان حدودا 25-30 درصد رفتم . اونجایی بودم که یه کلوپ میرفتی مدیرا رو میکشتی . شانسکی رد کردم :d باید با چوب بیسبال آروم میکشتم دیدم قبل از کشتن فهمیدن رفتن سوار ماشین شدن ... منم به ماشین تیر زدم دو نفرشون مردن یکی پیاده شد داشت تیر میزد که پلیسا زحمتشو کشیدن :d
اون جایی که تو ی کوپتر میشینه شم باید بر دنبال هلیکوپتر دیمیتری بعد این lj خودش تیر میزنه شما هم میتونی با استفاده از موس بهش تیر بزنی بعد دمو میشه دوتا هلیکوپتر میوفتن روی زمین شماباید دنبال دیمیتری بری واونو به تیر ببندی بعد دموی پایانی رو ببیی![]()
میشه کاری کرد که رومن نمیره . اما سخت تره . باید اول دیمتری و یارای زیادشو بکشید و بعد برید کلیسا (یعنی دنبال معامله با دیمتری نرید)
---------
آقا کمک کنید . این بروسی گیر داده میگه بیا با اون ماشینه بریم مسابقه
منم که افت فریم دارم مسابقه رو نمیتونم ببرم ...
اگه میشه فقط مرحله NO.1 - علامت B - رو برام رد کنید ممنون میشم .
-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی چرا توی الگوئن برای من توی خیابونا فقط تاکسی هستش :O
سلام
رم 2 گيگ
يعني چي كارت گرافيك ضعيفه!
با اين سيستم pes2008 رو روي حالت high راحت بازي ميكنم.![]()
به خدا این بازی با Pes 2008 و 2009 و حتی Crysis فرق داره .
منم داشتم روی High بازی میکردم . الان اینو روی مدیوم دارم با افت فریم بازی میکنم .
شما هم اگه خیلی دوست داری میتونی بخری ببینی چی میشه . اینقدر اسپم نکن !
----
کسی نبود اون سیوو رد کنه ؟
كسي با شما نبود.
معني اسپم رو هم نميخواد به ما ياد بدي.
فکر کنم شما بازی را یک جور دیگر تمام کرده اید . چون تو بازی من دوست دختر نیکو تو جشن عرسی مرد.نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)