تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 1124 اولاول ... 594595095495555565575585595605615625635696096591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قرار بود روم های یاهو کلا حذف بشن پس حتما شدن از نسخه موبال یاهو استفاده کن شاید بتونی بفرستی من مشکلی ندارم m.yahoo.com
    یاهو روم چت غیر فعال کرده و قراره اپدیت کنه

2. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    از غروب سرعت منم خراب شده خودمم رو چشم زدم الان 40تا بیشتر دانلود نمیکنه
    یه کی اینجا راپورت دادهحالا وضع ما رو درک میکنی چند وقته چی میکشیم

4. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه کی اینجا راپورت دادهحالا وضع ما رو درک میکنی چند وقته چی میکشیم
    فکر نکنم

اون وضعیت خوب موقت چندباری پیش اومده منم خودم یه بار سرعتم خوب شد فکر کردم حل شده همچی حتی اینجام تست گذاشتم ولی بعد فهمیدم موقت بوده

احتمالاً این دوستمون هم مرکزمخابراتیش موقتاً به هر دلیلی حال داده بهش

پ ن :
    من این ایده رو که مشکل سراسری هست قبول ندارم و مطمئنم ک* شعری بیش نیست!! محدودیت سرعت رو خودشون به خاطر کمبود پهنای باند اعمال میکنن ( خصوصاً برای محدودها)

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در اینکه زیاد فروختن شکی نیست ولی یوزرها که یه شبه 200برابر نشدن!
    قبلاً با نت 4مگ با سرعت 400-450 دانلود میکردیم. اگه این سرعت طی یکی دو ماه تا 300 میومد پایین میشد دلیلشو کمبود پهنای باند دونست
    ولی وقتی یه شبه میشه 100 باید یوزرها توی همون شب 4 برابر شده باشن!

حالا مسئله قطع شدن لینک باقی میمونه. فرض کن اینترنت چندتا isp از طریق 10تا stm1 تامین میشه بعد به یه دلیلی هفت تاش قطع میشه. نتیجه اینکه bottleneck بوجود میاد، سرعت مشترکین میشه 30% سرعت قبل، تایم اوت زیاد میشه و...
    پس قبول دارین این مشکل فقط و فقط از مخابرات و مرکز مخابرات کرمانشاه هست و نه سراسریه که اگه بود همون ispهای که توی کرمانشاه هستن ولی پهنای باند سراسری میگیرن هیچ مشکلی ندارن ونه مشکل از روسیه و چه میدونم تعطیلات کریسمس و مشکل خارجیه که این مشکل از یک ماه پیش شروع شده و ispهای دیگه بجز مخابرات مشکلی ندارن.

مشکل هرچی هست از مرکز مخابرات کرمانشاهه حالا یا مشکل کمبود پهنای باند یا مشکل فنی که نمیتونن درستش کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من از حسابگر هستم سرویس ویژه حسابگر دارم که پهنای باندش رو از یه شرکت سراسری از تهران میگیره و به هیچ وجه مشکلی و تغییری توی کیفیت و سرعت نداشتم پس این حرف شما اصلا درست نیست که همه مشکل دارن و سراسریه.

من که فقط فکر میکنم مشکل از اینه پهنای باندی که مخابرات داره اومده صدبراربر ظرفیتش مصرف کننده گرفته و حالا نمیتونه جوابگوی همه باشه و وضعیت اینجوری شده........وگرنه چرا دوستان هم اینجا گفتن ساعت 3و4 شب سرعت عادی میشه؟؟؟
    بله حرف شما صحیح است، تا موقعی که تمام سرویسهای مخابرات نامحدود بود تکلیف روشن بود و اکثرا 256 یا 512 میگرفتن و در ضمن در اکثر مراکز هم دیگه ثبت نام نداشتند، اما با آمدن این طرحهای محدود و ثبت نام های بی رویه و خارج از چارچوب و با توجه به اینکه اکثر دوستان سرویسهای 1 مگ و دو مگ را انتخاب کردند، پس چیزی غیر از کاهش پهنای باند نداریم و این مشکلات هم پیش اومده و اگر پهنای باند را افزایش ندهند این مشکل غیر قابل حل خواهد شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام خدمت همشهری های عزیز
    تقریبا 1 هفته الی 10 روز میشه مخابرات واسه من افت سرعت شدیدی داره
    مخصوصا شبا
    خواستم ببینم واسه همه اینطوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پس قبول دارین این مشکل فقط و فقط از مخابرات و مرکز مخابرات کرمانشاه هست و نه سراسریه که اگه بود همون ispهای که توی کرمانشاه هستن ولی پهنای باند سراسری میگیرن هیچ مشکلی ندارن ونه مشکل از روسیه و چه میدونم تعطیلات کریسمس و مشکل خارجیه که این مشکل از یک ماه پیش شروع شده و ispهای دیگه بجز مخابرات مشکلی ندارن.

مشکل هرچی هست از مرکز مخابرات کرمانشاهه حالا یا مشکل کمبود پهنای باند یا مشکل فنی که نمیتونن درستش کنن.
    اینترنت از طریق شرکت های pap که فک کنم فارسیش نداس وارد کشور میشه. این شرکت ها میتونن از طریق isdp یا isp به end user اینترنت بدن. اینترنت هم توسط شرکت زیرساخت از طریق خطوط خصوصی MPLS یا از طریق بستر فیبر توی کشور توزیع شه.
    نقص ارتباطی توی ورود اینترنت به کشور یا رسیدنش به محل یا اختلال توی خود isp میتونه بوجود بیاد
    استان ما بخاطر موقعیت جغرافیایی و شاید کمی سیاسی همیشه توی این ارتباط داخل کشور مشکل داشته(مثل قطعی لینک اهواز)
    اخیراً هم توی ورود اینترنت به کشور دچار مشکل شدیم

اگه شهری یه قصابی داشته باشه میتونه گوشت رو به هر قیمتی که دوس داره بفروشه و از همه مهمتر هروقت حال کنه بفروشه. اگه بهش بگی دیروز چرا نیومدی یه یهونه میاره، اگه بهش گیر بدی میتونه باهات لج کنه و دفعه بعد بهت آشغال گوشت بده یا کار اونهایی که توی صف ازت عقب ترن رو زودتر از تو انجام بده. اگرم شکایت کنی ممکنه دفعه بعد توی گوشت تف کنه و بهت بدش. تنها راهی که باقی میمونه مداراس!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شنبه به من گفتن کاراش انجام شده تا فردا درست میشه ولی من که میدونم نمیشه!
    جزئیات مشکل رو به من هم نباید بگن(طبق قانون خودشون) و کسی نمیدونه که من اینجا پست میدم
    اونها مسئول اینکه ما کارامونو دیر انجام میدیم نیستن!
    نگفتن آیپی های 46 مشکل ندارن، گفتم اوضاعشون بهتره
    وایمکس ایرانسل رو توی تهران که تست کردم سرعتش نصف شده بود، بعضی جاهای دیگه هم مشکل دارن ولی بعید میدونم مشکلشون به اندازه ما باشه
    با گرون شدن پهنای باند و کمبود ارز و ... ممکنه این مشکلات در آینده نزدیک تکرار شه....
    آیپی شرکت با 85 شروع میشه، با پهنای باند 4مگ 100ک دانلود میده ولی اوضاع آیپی هایی که با 2 شروع میشن خیلی بدتره
    این حرفم علمی نیست چون نه میدونم اینا چطوری روت شدن نه میدونم الان چقدر از لینک ها آپ هستن. اینو با توجه به تماس هایی که با اینجا گرفته میشه میگم.
    حالا شما میخوای فیلم و نرم افزار دانلود کنی، یارو زنگ زده میگه من کارگرم، کاهی 40تومن پول اینترنت میدم که خانومم درس بخونه، دو هفتس نتونسته حتی یه مقاله بگیره...
    اونیکی کار شرکتش خوابیده میگه من 3برابر پول اینترنت این مدتی که خرابه رو میدم ولی اینترنت میخوام، دو ماه شارژ هم ضررهای منو بر نمیگردونه...
    کار به معاون وزیر کشیده ولی هنوز مشخص نیست کی درست میشه!
    خوب موضوع دیگه که مطرحه سرعت بالای دانلود با سرور های داخل در ساعات رایگان شب و سرعت بسیار کم اون در در ساعات روزه !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خوب موضوع دیگه که مطرحه سرعت بالای دانلود با سرور های داخل در ساعات رایگان شب و سرعت بسیار کم اون در در ساعات روزه !!!!
    وقتی سرورهای داخل رو باز میکنی که از کشور خارج نمیشی! کلاً فلسفه اینترانت ملی همینه. میخوان شبکه داخلی قوی شه و اکثر نیازها و کارا توی اینترانت انجام شه که نیاز کمتری به پهنای باند اینترنت باشه.

کرمانشاه توی روز 7000 آنلاین داره که اکثرشون دارن استفاده میکنن و توی شب کمتر از 4000 که شاید نصفشون خوابن و فقط مودمشون کانکته. همینو تعمیم بده به بقیه isp هایی که انترنتشون از طریق این لینک ها تامین میشه. ممکنه بقیه این isp ها حتی سرعت دانلود شبانه رو محدود هم کرده باشن پس پهنای باند کمتری کشیده میشه و سرعت برای کسانی که استفاده میکنن بهتر میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

نه بابا انگار وضعیت خراب تر از این حرفاست !
    فقط دوستان یه سوال
    دوستانی که میان آمار و ارقام میدن ، ممکنه بدونم از کجا این مسائل رو میدونن ؟
    چون این چیزا تو هر شرکتی محرمانه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •