كسي نيست جواب سوال منو بده؟![]()
كسي نيست جواب سوال منو بده؟![]()
دوستان عزیز تو این پچ جدید 1.6 آیا نقل و انتقالات جدید انجام شده؟
مثلا تورس رفته چلسی؟
این دسته های شوک دارجریانش چیه
من شنیدم که میگن اگرتوپ به تیرک بخوره می لرزه
چطوری این بخش روبایدفعالش کنم
سلام...
دوستان من تا چندی پیش که مسترلیگ بازی میکردم مشکلی نداشتم..اما اخیر اتفاقات جالبی افتاده !...بازیکن های قرضی که فرستاده بودم ،به تیم برگشته اند ( در حالیکه هنوز مدت حضورشان تموم نشده بود) و مثلا ماچدا که باید قرضی در سامپدوریا باشه به تیم برگشته !!! ..یا آندرس لیندگارد دانمارکی تبدیل شده به dummy و البته بازیکن هایی که خریده بودم خوشبختانه هنوز در تیم هستند. ولی یک سری نفرات الکی و سرخود به تیم اضافه شدند و این برام خیلی جالبه..چون اصلا نه خودم خریدمشون و نه در لیست خریدم بودند !!! ...الان کلا چه وضعیتی پیش اومده؟
احتمالش هست patch غیر فعال شده باشه؟ چون الان که در ترکیب عادی تیم ها رو هم دیدم مثلا گری نویل هنوز در یونایتد بود ، یا اسم خاویر هرناندز رو به چیچاریتو تغییر داده بود و یا اوبرتان کلا اسمش یه چیز دیگه شده بود !!!! ..
بله...
از پچ 1.5 به بعد، ترانسفر هاي ژانويه تو بازي همشون انجام شده.
خیلی متشکر دوست عزیز.
ممنون
سلام دوستان من این بازی رو با pc انجام میدم میخواستم ببینم طرز پنالتی زدن از سری 2010 چرا اینجوری شده؟آیا فوت و فن خاصی داره؟لطفا طریقه درست زدتش رو هم با کیبرد هم با گیم پد توضیح بدین.ممنونم
با سلام به همه بچه ها
من یک مشکلی داشتم تو مسترلیگ من قبل نصب پچ PESEdit 2011 Patch 1.6 داشتم با پچ PESEdit 2011 Patch 1.4 بازی میکردم که از زمان نصب پچ 1.6 قیمت بازیکنان باری خرید به صورت قابل توجهی افزایش یافته است کسی اینجا میدونه این مشکل از کجاست در پایین هم 2 تا عکس از خرید میلیتو از اینتر گزاشتم که یکی قبل نصب پچ 1.6 هست و دیگری قبل از آن
عکس قبل نصب پج 1.6
بعد از نصب
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
لطفا اگه کسی راه حلشو میدونه بگه ممنون
خوب اولا که تورم رو در نظر نگرفتی
بعدشم که قرارداد یکی دو ساله و یکی سه ساله هست...اگه دقت کنی حقوقش تغییر نکرده...پس شاید این 1 سال تاثیر گذار باشه...البته اختلافش زیاده ولی خوب بازیکن سالاریه دیگ!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)