ریست فکتوری کن اگه درست نشد رامتو عوض کن
اگه دیگه درست نشد مشکل سخت افزاری داره![]()
ریست فکتوری کن اگه درست نشد رامتو عوض کن
اگه دیگه درست نشد مشکل سخت افزاری داره![]()
بچه ها اگه از Go launcher استفاده میکنید حتما فونتهاشم تست کنید.فونتهای قشنگی داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سونی نمیخواد یک گوشی درست و حسابی بده مثلا همین x10 رو ارتقا بده x10s بده بیرون
هیچ کدوم از تولیدات این شرکت به دلم نمیچسبه همشون زشت و بد قواره انبه جز x10
![]()
خوب مجبور نیستی اصلا سونی اریکسون بخری...طراحی سونی اریکسون از یه سبک خاص پیروی میکنن.2-3 تا دو هسته ای تو شیکمش هست.تا بخوان بیان بازار دیره
![]()
حاج حامد می خوام این گوشی لگن رو یدم بره یه گوشی دیگه بگیرم اما موندم که چکار کنم حالا نظر شوما و برو بچ چیه ؟؟
گوشیهایی که در نظر دارم اینها هستن :
1 - ارک اس
2 - سنسیشن
3 - سنسیشن XE
4 - گالکسی اس 2
5 - ایفون 4
حالا شوما میگید چکار کنم دادا ؟؟؟؟
نظر من:
آیفون
سنسیشن
گلکسی 2
در نهایت آرک اس
آخرین بارت باشه به ایکس 10 میگی لگن![]()
منم نظرم اول ایفون هست اما مشکلی که باهاش دارم اینه که مثل اندروید دستت باز نیست منظورم روت و رام و برنامه و این چیز هاست
اما سنسیشن هم انتخاب دوم خودم هست ولی با دوربینش مشکل دارم چون فکر میکنم که وقتب دکمه برای عکس گرفتن نداره یه خورده مشکل باشه ( عکسش خوب در نیاد به علت تکون خوردن دست
خوب بازم به نظرت سنسیشن بازم سر با این ضعفی که داره ؟؟؟؟
خودمونیم دیگه بابا این X10 هم فسیل شده دیگه نشده ؟؟؟؟![]()
منم میگم اول آیفون ولی با از نظر نرم افزاری محدودیت داری. بعدش هم گالاکسی اس2 که البته از نظر دوربین و رنگ های صفحه نمایش مشکل داره و دیزاینش هم احتمالا حالتو به هم بزنه. بعدش هم سنسیشن که از نظر دیزاین به شخصه خیلی ازش بدم میاد و همینطور برعکس چیزایی که میگن از نظر کیفیت صفحه خیلی افتضاحه- نظر شخصیمه. بعدش هم آرک اس که مشکلش دو هسته ای نبودن و رم کمترش نسبت به اینایی که گفتم.
Last edited by reza.msk; 31-10-2011 at 10:14.
میگم نئو با آرک به غیر سایز صفحه نمایش و ابعاد گوشی تفاوت دیگه ای هم دارن یا نه؟
داداش به گوشی های موتورولا هم فکر کن گزینه های خوبی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)