مثلا 256![]()
مثلا 256![]()
باید گریه کرد واقعا.
![]()
سرعت بین 30 تا 50 هست
صبح ها بهتره نسبت به بقیه ساعات
صبح بین 90 تا 110
خوش به حال شما.من الآن دارم با سرعت 18 دانلود میکنم.در صورتی که قبلا با سرعت 150 دان میکردم.(128)
درسته صبح ها برای من هم بهترین وضعیت رو داره و سرعت چند ساعتی 190 ثابت هست و دانلود خوبی میشه انجام داد
کجا مینویسه چقدر رایگان دریافت کردی؟!الان داشتم گزارش مصرفم رو تو پارس نگاه میکردم..خیلی باحال بود : دی
7 گیگ ارسال رایگان داشتم تا اینجا
17 گیگ دریافت رایگان!
زیاد بهشون ضرر نزدم!
![]()
دوستان ping به چندتا عامل بستگی داره
مکان و سرعت(پهنای باند)سروری که دارید ازش تست می گیرید یعنی اگه تو همون اسپید تست هم سرور ترکیه یا ارمنستان رو با سرور لندن مقایسه کنید متوجه میشید تفاوت بینشون هست که این تفاوت عمده دلیلش فاصله مکانی این دوتا سرور با محل شماست(چون همه سرورا واسه خود اسپید تست هستش از لحاظ سرعت سرورا تقریبا برابرن)حتی نوع پروتوکول های استفاده شده تو سایت،ترافیک سایت،حجم صفحه اولیه سایت و نوع تجهیزات استفاده شده تو host هم مهمه(البته همه ی قسمت های مربوط به سایت و host نهایت 40 50 تا کم و زیادش کنه)
service provider شما(شامل مخابرات و تجهیزات isp و فاصله ی مکانی شما با isp)اینجا دقیقا مثل لوله های آب یه آپارتمان که فشار آب تو طبقات بالاتر کمتر میشه و شمام هر چقدر فاصلتون بیشتر میشه سرعتتون کمتر میشه و پینگتون هم تغییر میکنه
همین الان گوگل،بلاگفا،یاهو و سایت خودمون رو ping بگیرید و با هم مقایسه کنید.
ببخشید اگه طولانی شد
ارادت
میگم بچه ها این پارس افلاین میمرد به جای این 13 روز بیاد نفری 6 گیگ حجم بده به ملت تا این مسخره بازی ها نشه یکی 80 گیگ بگیره یکی 500 مگ هم نتونه بگیره اخه خایش خداوکیلی شما جای ما باشید چه حسی دارید مرد باشید بگید.اگر وضعیت شما هم خراب بود انقدر خوشحال بودیت من سرعتم خوبه اما برای اونای میگم که پاک تعطیل شدن.اینشالله همه شما که زیاد دانلود کردین هاردتون بسوزه امین![]()
تو پنلت قسمت مدیریت سرویس....حجم مصرفی...اونجا ترافیک رایگان دریافتی و ارسالی رو مینویسه!![]()
به من که ثابت شده پارس آنلاین چرخشی کار میکنه. من از اول عید تا حالا سرعتم رو 230 ثابت بود. اما امروز سرعتم نهایت به 50 رسید. الان هم که حدود 20 هستش. این قضیه برای همه سال هست نه فقط برای این چند روز عید. پهنای باند رو به صورت چرخشی تقسیم میکنن تا اینجوری هم صرفه چویی بشه و هم از طرفی تا مشتری بخواد شاکی بشه سرعت خوب میشه و از شکایت صرف نظر میکنه.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)